Alfa Alfa

Alfa Alfa

Kuća Alfa Alfa nalazi se na najboljoj lokaciji na oko 30m od gradske plaže u najlepšem delu Neos Marmarasa u neposrednoj blizini igrališta. Kuća je u rustičnom stilu. Većina studija i apartmana imaju prelep bočni pogled na more.

Anesis

Anesis

Kuća Anesis se nalazi na jednoj od najboljih lokacija u Neos Marmarasu, na samo 200m od gradske plaže. Studiji za 2-3 osobe se nalaze u niskom prizemlju, na prvom, drugom i trećem spratu. 

Dioskuri

Dioskuri

Nalazi se na oko 160m od Paradiso plaže, a na nešto više od 800m od centra Neos Marmarasa. Studiji, apartmani i duplex nalaze se u prizemlju i na prvom spratu. Terase su prostrane. Kuća ima dvorište sa manjim prostorom uređenim za dečiju razonodu.

Elli

Elli

Nalazi se u manjoj ulici na oko 20m od najlepšeg trga odakle polaze izletnički brodići i na oko deset minuta do glavne gradske plaže. U ponudi su trokrevetni studiji na prvom spratu. Ovo je jedan od najpovoljnijih smeštaja u Neos Marmarasu.

Nefeli

Nefeli

Nalazi se na uzvišenju na 270m od Paradiso plaže, a na oko 500m od centra Neos Marmarasa. U ponudi su studiji za 2-3 osobe i apartmani za do 5 osoba, koji se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Većina ima prelep pogled na more. 

Sissy

Sissy

Kuća Sissy se nalazi na 150m od mora, iznad fudbalskog stadiona, a na 300m od gradske plaže u neposrednoj blizini dobro opremljenog supermarketa kao i taverni. U ponudi su studiji za 2 do 3 osobe kao i apartman za 5 osoba sa pogledom na more. 

Sole a Mare

Sole a Mare

Kuća Sole A Mare je novijeg datuma i nalazi se na jednom od dva glavna trga u Neos Marmarasu u glavnoj pešačkoj zoni. Od obale je udaljena oko 20m, a od poznate gradske plaže 10ak minuta lagane šetnje. 

Stratos

Stratos

Nalazi se na centralnoj lokaciji kod trga sa fontanom. Od mora je udaljena 60m, a od gradske plaže oko 10ak min lagane šetnje. U ponudi su četvorokrevetni apartmani na prvom i drugom spratu kao i šestokrevetni duplex na prvom spratu. Svi apartmani imaju po dva balkona i delimičan pogled na more.

Sultana

Sultana

Kuća Sultana se nalazi na svega 50m od gradske plaže u najtraženijem delu Neos Marmarasa odmah pored fudbalskog igrališta. U ponudi su studiji za 2 do 3 osobe kao i apartmani za 4 do 5 osoba. Neke sobe imaju pogled na more.

Triton

Triton

Kuća Triton se nalazi na oko 160m od Paradiso plaže u Neos Marmarasu. Studiji se nalaze u prizemlju, a mezonete na prvom spratu. Mezonete su na dva nivoa. Svi imaju TV, klima uređaj i besplatno korišćenje wi-fi. 

Summer Vibes

Summer Vibes

Potpuno renovirani apartmani Summer Vibes nalaze se na 100m od popularne plaže Lagomandra, a samo 20m od hotela Lagomandra beach. U ponudi su apartmani za do 4 osobe, koji imaju prelepe terase sa pogledom na zelenilo i prostrano dvorište. Gostima je na raspolaganju parking preko puta kuće.

Zeppos Simonitiko

Zeppos Simonitiko

Nalazi se u zalivu Simonitiko na 11km od Neos Marmarasa, na oko 340m od prelepe plaže. Studiji i duplexi su u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Pravi izbor za kvalitetan odmor zbog mira, bazena i parkinga.

Zeppos garden

Zeppos garden

Nalazi se u blizini Neos Marmarasa, u zalivu Simonitiko, na oko 320m od prelepe plaže. U ponudi su studiji, apartmani i duplexi smešteni u prizemlju, na prvom i drugom spratu. U svojoj ponudi ima dečiju zonu, roštilj i parking. Bazen u okviru kuće Zeppos je na raspolaganju i gostima kuće Zeppos Garden.

Karajanis

Karajanis

Nalazi se na oko 180m od Paradiso plaže, a na 800m od centra Neos Marmarasa. Apartmani se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Svakom apartmanu pripada jedno parking mesto.