Andaluzija Putovanje Avionom 2024
Andaluzija Putovanje Avionom 2024
Andaluzija Putovanje Avionom 2024
Andaluzija Putovanje Avionom 2024
Andaluzija Putovanje Avionom 2024
Evropski gradovi

Andaluzija Putovanje Avionom 2024

 ANDALUZIJA

U PRIPREMI

TERMIN PUTOVANJA

CENA ARANŽMANA

FIRST MUNUTE

     

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratnu avionsku kartu na liniji Beograd - Malaga - Beograd sa avio-kompanijom "AirSerbia„

 • Aerodromske takse

 • Ručni prtljag u vidu ranca / torbe ili malog kofera težine do 8kg

 • Transfer u Malagi od aerodroma do hotela i povratno

 • 7 noćenja sa doručkom („buffet“ / „švedski sto“) u Apart-hotelu „Bajondillo“ 4* u Toremolinosu

 • Smeštaj u dvokrevetne studije ili 1/2+1 studije (studiji sa pomoćnim, trećim ležajem koji je manjih dimenzija) – sve smeštajne jedinice poseduju kupatilo, klima uređaj, terasu

 • Usluge turističkog vodiča

 • Organizacione troškove

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte

 • Redovan prtljag – doplata za kofer težine do 23kg iznosi 80 €

 • Obavezno međunarodno putno osiguranje sa pokrićem od 30.000 € (može se dobiti u agenciji po ceni od 1700 dinara)

 • Obaveznu gradsku turističku taksu koja za 7 noćenja iznosi 35 € po osobi – plaća se na licu mesta

  Fakultativni program:

 • Izlet do Kordobe 80 €

 • Izlet do Sevilje 80 €

 • Izlet do Granade sa uključenom ulaznicom za Alhambru i specijalnom vođenom turom na engleskom jeziku 100 €

 • Izlet do Ronde i Marbelje 70 €

 • Izlet do Setenila 60 €

 • Izlet do Malage sa uključenom voznom kartom u jednom pravcu 30 €

 • Flamenko veče sa uključenom večerom 60 €

MINIMUM ZA REALIZACIJU SVAKOG IZLETA JE 15 PRIJAVLJENIH PUTNIKA! OBAVEZNA PRIJAVA ZA IZLETE U AGENCIJI 20 DANA PRE PUTOVANJA! PLAĆANJE IZLETA ISKLJUČIVO NA LICU MESTA NAŠEM PREDSTAVNIKU!

Program putovanja:

1. dan (četvrtak 25. april) BEOGRAD – MALAGA - TOREMOLINOS

Sastanak na aerodromu „Nikola Tesla“ u 11.15h. Prijava na let kompanije „AirSerbia“ za Malagu. Let za Malagu u 13.25h. Po dolasku u Malagu u 17.00h, sledi transfer do letovališta Toremolinos. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

2. dan (petak 26. april) SEVILJA

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak na celodnevni fakultativni izlet (9h-21h). Odlazak u Sevilju, prestonicu Andalizije (dolazak oko 12h). Dvočasovna šetnja gradom uz obilazak veličanstvenog trga Španije, jedinstvenog trga sa raskošnim palatama. Polučasovna pauza na trgu. Nastavak šetnje uz razgledanje nekadašnje Kraljevske tvornice duvana, La Judarija – jevrejska četvrt grada sa slikovitim ulicama, Katedrala – jedna od najvećih crkvi na svetu, remek-delo gotske umetnosti, La Hiralda – simbil Sevilje (remek-delo Mudehar stila), Alkazar – srednjovekovno središte Mavara, raskošna kraljevska rezidencija... Fakultativna poseta Katedrali u kojoj se nalazi grobnica Kristofora Kolumba, jedan od najvećih oltara na svetu i naravno panorama sa tornja Hiralda. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak iz Sevilje u 18.30h. Povratak u hotel oko 21h. Noćenje.

3. dan (subota 27. april) KORDOBA

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak u 10h na celodnevni fakultativni izlet do Kordobe. Grad je vekovima bila središte Mavarskog kalifata, i kao takva je izrastala u raskošni/magični grad. Zaštitni znak Kordobe je svakako katedrala La Meskita, poznatija kao „džamija hiljadu stubova“, jedinstvena građevina na svetu, u kojoj su vreme i prostor ujedinili ono što je nemoguće spojiti. Slobodno vreme za lutanje živopisnim ulicama stare Kordobe. Povratak u hotel do 20h. Noćenje.

4. dan (nedelja 28. april) MALAGA

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak u 10h na fakultativni izlet do Malage. Odlazak vozom do centra grada. Po dolasku sledi organizovani obilazak grada uz razgledanje: Katedrala, panorama tvrđave Alkazaba, ostaci Rimskog teatra, trg Mersed sa Pikasovim spomenikom, Pikasov muzej... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

5. dan (ponedeljak 29. april) GRANADA

Doručak. Slobodno vreme, ili polazak u 9h na celodnevni izlet do magične Granade. Po dolasku sledi organizovani obilazak čudesne Alhambre sa lokalnim vodičem na engleskom jeziku. Alhambra je neverovatan kompleks koji je nastao tokom vladavine Mavara. Najznačajnija palata u kompleksu je rezidencija dinastije Nasrida. Tokom naše posete videćemo i čuvene Heneralife vrtove. Nakon obilaska palate Alhambra sledi šetnja do centra Granade gde ćemo obići Katedralu i Kraljevske kapele (bez ulaska). Slobodno vreme uz preporuku da se prošetate do Sakromontea, dela grada u kojem žive andalužanski cigani. Tu se nalaze čudesne Zambre, pećine u kojima su nekada živeli cigani, a danas kultno mesto pravog, autentičnog Flamenka. Povratak u hotel do 20h. Noćenje.

6. dan (utorak 30. april) RONDA & MARBELJA

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, ili u 10h polazak na poludnevni fakultativni izlet. Odlazak do Ronde, jednog od najčudesnijih gradova Andaluzije. Po dolasku sledi kraći obilazak uz razgledanje čuvene Koride i Novog mosta koji se nalazi nad kanjonom dubokim 12m. Slobodno vreme do 15h. Povratak u hotel oko 16.30h. Slobodno vreme za individualne Odlazak u mondensko letovalište Marbelja. Po dolasku sledi kraće upoznavanje sa gradom i slobodno vreme za šetnju izuzetno živopisnim ulicama stare Marbelje. U 18h polazak ka hotelu. Dolazak u Toremolinos u hotel oko 20h. Noćenje.

7. dan (sreda 1. maj)

SETENIL/SELO U STENAMA Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, ili polazak u 10h na poludnevni fakultativni izlet. Odlazak do neodoljivog i čudesnog seoca Sentil de las Bidegas. U ovom mestu neobična stenska formacija čini „krov“ nad glavnom ulicom sela. Deluje sasvim neverovatno i izuzetno fotogenično. Povratak u hotel do 16h. U večernjim satima fakultativni odlazak na flamenko sa uključenom večerom. Noćenje.

8. dan (četvrtak 2. maj) MALAGA - BEOGRAD

Doručak. Odjava iz hotela do 10h. Slobodno vreme. Transfer u 15h ka aerodromu i prijava za let. Let za Beograd u 17.45h. Sletanje u Beograd u 20.55h. Kraj putovanja.

USLOVI PLAĆANJA:

 • Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

 • Na ime rezervacije uplaćuje se 40.000,00 dinara po osobi

 • Ostatak do pune cene aranžmana se isplaćuje najkasnije 20 dana pre polaska (do 05.04.2024)

 • Čekovima građana – minimum 60% od cene aranžmana se uplaćuje pre polaska, ostatak čekovima u 4 jednake mesečne rate;

 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Travel4You agencije.

 • U slućaju poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih promena troškova organizacije (goriva, hotela, avio taksi i slićno), cena aranžmana podleže promeni.

NAPOMENE:

 • U sobe smeštajnog objekta se ulazi prvog dana boravka od 14:00h. Sobe se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00h. Smeštajni objekti su registrovani, pregledani i standardizovani od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se objekti nalaze. Svi smeštajni objekti imaju sobe sa kupatilom, tuš/wc. U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od samog objekta, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od samog objekta. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od samog smeštajnog objekta. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti sadržaja, jer zavise od samog objekta (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...). Usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta smeštajnih usluga, na svim destinacijama, na šta organizator putovanja ne može imati uticaja.

 • Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i SPECIJALNIH PONUDA proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

 • Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.

 • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program istaknut u agenciji. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.

 • Putnici treba sami da se informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (novčana sredstva, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku tranzit ili ulaz na teritoriju Evropske unije.

 • AVIO ARANŽMANI su pored važećih Opštih uslova putovanja vezani i za posebne uslove grupnih tarifa avionskih kompanija.

 

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa TAS standardom. Organizator putovanja je turistička agencija TRAVEL4YOU, Njegoševa 37, Zemun, matični broj 21107131. Licenca broj: OTP A-22/2022. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu POLISU OSIGURANJA br. 30000036907 (osigurana suma u visini od 30.000€) osiguravajućeg društva „MILENIJUM OSIGURANJE A.D.“

  

Čarobna Andaluzija, mirisna i divna, suncem okupana.

Vekovima je bila pod vlašću Mavara koji su iza sebe ostavili neverovatne tekovine.

Ovo nije obično putovanje, ovo putovanje je za sve oni koji bi Andaluziju na pravi način da dožive.

Nema trčanja kroz gradove, već je svuda ostavljeno dovoljno slobodnog vremena za potpuno uživanje!

Sevilja je prestonica Andaluzije, njen najveći i najlepši grad. Potpuno očaravajuća sa neverovatnim ambijentima, sjajnom hranom, fantastičnom baštinom.

Kordoba je vekovima bila sedište mavarskog kalifata. U njoj se nalazi jedinstvena džamija-katedrala na svetu.

Granada je u pesmama opevana. Grad čuvene Alhambre, remek-dela mavarske arhitekture i umetnosti. U Granadi se nalaze i čudesne ciganske pećine „zambre“ u kojima je nastao flamenko.

Ronda je mnogima najdraži grad Andaluzije. Scenografija kanjona Taho dubokog 12 metara sa divnim mostom preko njega je nazaboravna.

Marbelja je najpoznatije i najekskluzivnije letovalište Španije. Pored toga, Marbelja je pravi nadaluzijski biser sa divnim starim gradom koji je neodoljiv.

Malaga je grad Pikasa i sjajnih plaža. Ambijenti ovog grada su fantastični. Grad kojim se svako oduševi!

Setenil je divno malo seoce u planinama poznato po stenskoj formaciji koja ga nadkriljuje.

OPIS SMEŠTAJA:

APART-HOTEL „BAJONDILLO“ 4*, Toremolinos/Malaga https://www.bajondillo.com/en/

Ovaj lep apartmanski kompleks se nalazi u čuvenom letovalištu Toremolinos smeštenom nedaleko od Malage i međunarodnog aerodroma. Kompleks je smešten u samom srcu Toremolinosa, prekoputa plaže. U neposrednoj blizini kompleksa nalaze se brojni marketi, restorani, barovi, trgovačke zone. Kompleks sadrži lep vrt sa bazenom, lobi sa dnevnim boravkom, restoran za posluženje obroka, recepciju, aperitiv bar, WiFi konekciju. Smeštaj je u standardnim studijima koji sadrže malu opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš-wc i fenom za kosu, klima uređaj, WiFi, TV Cab.