Prag Putovanje Autobusom
Prag Putovanje Autobusom
Prag Putovanje Autobusom
Prag Putovanje Autobusom
Prag Putovanje Autobusom
Prag Putovanje Autobusom
Evropski gradovi

Prag Putovanje Autobusom

Od 139€

PRAG

SA POSETOM DREZDENU I KARLOVIM VARIMA

TERMIN PUTOVANJA

CENA ARANŽMANA

SPECIJALNA PONUDA

18.09-23.09.2024

169€

149€

09.10-14.10.2024

169€

149€

07.11-12.11.2024

159€

139€

*SPECIJALNA PONUDA VAŽI ZA OGRANIČENI BROJ MESTA

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz turističkim autobusom na navdenoj relaciji (autobus visoke turističke klase sa kompletnom opremom, a/v, a/c)

 • 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* u Pragu

 • Smeštaj u dvokrevetne ili trokrevetne sobe

 • Obilaske prema programu - Prag uz lokalnog turističkog vodiča

 • Usluge profesionalnog turističkog vodiča

 • Organizacione troškove

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Individualne troškove

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte

 • Obavezno međunarodno putno osiguranje koje pokriva osiguranu sumu od 30.000 € (može se dobiti u agenciji po ceni od 1000 dinara za osobe starosti od 16-70 god; odnosno 2000 dinara za osobe 70+)

 • Doplatu za smeštaj u jednokrevetnoj sobi 95 €

 • Doplata za dodatno sedište u autobusu radi većeg komfora 60 €

 • Doplata za biranje sedišta u autobusu prilikom prijave za putovanje 10 € (pravilo je da se sedišta dodeljuju po datumu prijave za putovanje; ukoliko želite određeno sedište/red, potrebno je da to naglasite prilikom prijave kada će vam se uz doplatu obezbediti željeno sedište)

 • Obavezna doplata za gradsku turističku taksu koja se plaća na recepciji hotela – trenutna cena iznosi 3 € po osobi i danu boravka

 • Fakultativne izlete navedene u programu putovanja (minimalni broj za realizaciju svakog od ponuđenih izleta je 30 prijavljenih putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza izleta ili uvećanja cene izleta shodno broju prijavljenih). Prijava i plaćanje izleta je isključivo na licu mesta našem predstavniku.

Fakultativni izleti u ponudi:

 • Izlet Karlove Vari 30 €. Izlet će se realizovati sa polaskom iz hotela u 9h, i povratkom u hotel u poslepodnevnim satima. Cena ovog izleta obuhvata prevoz, obilaske prema programu, usluge turističkog vodiča i sve lokalne takse i troškove.

 • Izlet Drezden 35 €. Izlet će se realizovati sa polaskom iz hotela u 9h, i povratkom u hotel u večernjim satima. Cena ovog izleta obuhvata prevoz, obilaske prema programu, usluge turističkog vodiča i sve lokalne takse i troškove.

 

Program putovanja:

1. dan BEOGRAD

Polazak oko 20h iz Beograda sa Sajma parking ispred hale 5 i u 21:30h iz Novog Sada sa parkinga bivše stanice ATP Vojvodina. Vožnja kroz Srbiju, Mađarsku, Slovačku i Češku sa usputnim zaustavljanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2. dan PRAG

Dolazak u Prag u jutarnjim satima i krećemo u lepu pešačku turu sa lokalnim vodičem. Obilazak započinjemo od Hradčana – baroknog dvorca koji je i najveći na svetu, u sklopu Praškog hrada su još i katedrala Sv. Vita, kapela Sv. Venceslava, bazilika Sv. Đorđa, Zlatna ulica. Polako se spuštamo prema Karlovom mostu ..., Nastavljamo ka Starogradskom trgu gde je gradska većnica sa Astronomskim časovnikom, spomenik Janu Husu, crkva Sv. Nikole, Tinska crkva... Nastavljamo ka Vaclavskom trgu i parkingu gde nas čeka autobus... Smeštamo se u hotel. Upoznali smo vas sa gradom pa slobodno vreme možete da iskoristite i sami odete do centra. Noćenje.

3. dan DREZDEN

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak na celodnevni izlet do Drezdena, grada koji se ponovo digao iz pepela kao feniks, nalazi se na istoku Nemačke i zbog svog izuzetnog kulturnog značaja nazvan je Firencom na Elbi. U kasnim poslepodnevnim satima povratak u Prag. Noćenje.

4. dan dan KARLOVE VARI

Doručak. Fakultativni izlet za Karlove Vari, najpoznatije srednjoevropsko banjsko i turističko mesto u kojem su boravile mnogobrojne poznate ličnosti. U bajkovitim Karlovim Varima obilazimo termalne izvore, Rusku crkvu i sledi mnogo interesantnih priča... U poslepodnevnim satima povratak u Prag. Slobodno vreme. Noćenje.

5. dan PRAG

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do večernjih sati kada je polazak za Srbiju. Vožnja kroz Slovačku i Mađarsku sa usputnim zadržavanjem radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

6. dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim satima. Kraj programa.

 

 USLOVI PLAĆANJA:

 • Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

 • Gotovinski – uplata minimum 40% na ime rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska;

 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Travel4You agencije;

 • Platnim karticma
 • Čekovima građana – 60% prilikom rezervacije, ostatak čekovima na tri mesečne rate;

 • Administrativnom zabranom – 60% prilikom rezervacije, ostatak na tri mesečne rate;

 • U slučaju poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih promena troškova organizacije (goriva, hotela, putarina i slično), cena aražmana podleže promeni.

NAPOMENE:

 • U hotelske sobe se ulazi prvog dana boravka od 14:00h. Hotelske sobe se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00h. Hoteli su registrovani, pregledani i standardizovani od strane Nacionalne turističke asocijacije Češke. Svaki hotel ima restoran, svaka soba ima tuš/wc. U pojedinim hotelima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od samog hotela, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije hotela. Neki od dopunskih sadržaja hotela su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti sadržaja, jer zavise od hotela (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...). Usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta organizator putovanja ne može imati uticaja.

 • Tokom putovanja predviđene su pauze radi odmora posle 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)

 • Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i SPECIJALNIH PONUDA proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

 • Agencija pravi raspored sedenja, uzimajući u obzir starija lica, porodice sa malom decom, trudnice kao i datum uplate aranžmana. Potpisivanjem ugovora putnik prihvata mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.

 • Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.

 • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program istaknut u agenciji. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.

 • Putnici treba sami da se informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (novčana sredstva, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku tranzit ili ulaz na teritoriju Evropske unije.

 

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa TAS standardom. Organizator putovanja je turistička agencija TRAVEL4YOU, Njegoševa 37, Zemun, matični broj 21107131. Licenca broj: OTP A-22/2022. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu POLISU OSIGURANJA br. 30000036907 (osigurana suma u visini od 30.000€) osiguravajućeg društva „MILENIJUM OSIGURANJE A.D.“

 

Cenovnik broj 2 od 17.04.2024.

Poseta Pragu je divna u bilo koje doba godine. Otkrivamo vam fantastican turisticki dozivljaj Praga.. Sama šetnja ulicama oduzeće vam dah dok razgledate građevine i arhitekturu češke prestonice. Ne propustite da prošetate Karlovim mostom, da budete na pun sat ispred gradske većnice sa astronomskim časovnikom, a tu je Vaclavski trg i još mogo toga. Predlažemo obilazak bajkovitih Karlovih Vari i prelepog dvorca Karlštejn, kao i izlet u Drezden.

OPIS SMEŠTAJA:

AMEDIA EXPRESS 3* https://amediahotels.com/de/tschechien/prag/

Hotel je smešten je u praškoj četvrti Hodov, na 500 metara od tržnog centra Centrum Chodov i na 20 minuta vožnje metroom centra. U ponudi ima recepciju, bar i besplatan bežični internet. Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (pomoćni ležaj je manjih dimenzija od redovna dva, i može biti u vidu kauča, fotelje na razvlačenje i sl.). Sve sobe su opremljene kupatilom, televizorom i telefonom. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola.

KRYSTAL 3* https://www.centrum-krystal.cz/en/

Hotel se nalazi u širem centru Parga, odlično je povezan javnim prevozom sa centrom grada. Hotel u ponudi ima foaje i bar. Sobe su dvokrevetne ili trokrevetne. Sve sobe su opremljene kupatilom, televizorom i telefonom. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola.

ABITO 3* http://hotelabito.cz/en/home

Hotel se nalazi u 4. okrugu Praga, na 25 minuta vožnje tramvajem od centra Praga. Tramvajska stanica je udaljena 50 metara od hotela. Tržni centar Centrum Chodov se nalazi na 20 minuta vožnje autobusom. Hotel u ponudi ima recepciju, bar i besplatan bežični internet. Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne ili četvoroktevetne. Sve sobe opremljene kupatilom, televizorom i prostorom za sedenje. Nekoliko soba posedujue i čajnu kuhinju. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola.

 

 

HOTEL OLYMPIC TRISTAR 3* https://www.olympik.cz/en/tristar/

Hotel se nalazi u mirnoj četvrti Praga, na 200m od stanice metroa kojom se za četiri stanice stiže do centra. Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (u 1/2+1 sobama pomoćni ležaj je manjih dimenzija od redovna dva, i može biti u vidu kauča, fotelje na razvlačenje i sl.). Sve sobe opremljene TWC-om, TV-om, telefonom. Gostima hotela su na raspolaganju restoran i recepcija. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola.

GLOBUS 3* www.hotel-globus.cz/cs/

Hotel se nalazi u širem centru grada. U blizini hotela se nalazi metro stanica. Hotel u ponudi ima recepciju, bar i besplatan bežični internet, sef i parking. Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (pomoćni ležaj je manjih dimenzija od redovna dva, i može biti u vidu kauča, fotelje na razvlačenje i sl.). Sve sobe su opremljene kupatilom, televizorom i telefonom. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola.

REZIDENCE EMMY 4* www.rezidenceemmy.com/en/

Hotel se nalazi se u širem centru grada. Povezan je sa centrom grada gradskim prevozom, u blizini se nalazi metro stanica. U ponudi ima recepciju, bar i besplatan bežični internet. Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (pomoćni ležaj je manjih dimenzija od redovna dva, i može biti u vidu kauča, fotelje na razvlačenje i sl.). Sve sobe su opremljene kupatilom, televizorom i telefonom. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola.