Istanbul 4 noćenja

Istanbul 4 noćenja

Istanbul sa obilascima: Aja Sofija, Plava džamija, Topkapi palata, Patrijaršija, Balat, Hipodrom, Dolmabahče palata, Azija, Sulejmanija. Paket aranžman 7 dana autobusom + smeštaj u centru na bazi 4 noćenja sa doručkom.

 

Od
149€
Istanbul 3 noćenja

Istanbul 3 noćenja

Istanbul sa obilascima: Aja Sofija, Plava džamija, Topkapi palata, Patrijaršija, Hipodrom, Dolmabahče palata, Azija, Sulejmanija. Paket aranžman 6 dana autobusom + smeštaj u centru na bazi 3 noćenja sa doručkom. Hotel u centru grada.

Od
119€
Prag 3 noćenja

Prag 3 noćenja

Prag sa fakultativnim obilascima: Karlovih Vari, Drezdena i zamka Karlštejn. Paket aranžman 6 dana autobusom + hotelski smeštaj na bazi 3 noćenja sa doručkom.

 

Od
119€
Kapadokija Ankara i Istanbul

Kapadokija Ankara i Istanbul

Kapadokija, čudesno područje koje se nalazi u oblasti centralne Anadolije u Turskoj. Obilasci Ankare i Istanbula, dolina Kapadokije, Avanosa, manastira Selime, podzeminih gradova i let balonom. Paket aranžman 5 noćenja sa doručkom + autobuski prevoz.

Od
229€
Beč 2 noćenja

Beč 2 noćenja

Provedite produženi vikend u Beču, gradu neprolazne lepote. Posetite Outlet Parndorf i dvorac Šenbrun. Paket aranžnan 5 dana autobusom + hotelski smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom.

Od
119€
Beč i Parndorf bez noćenja

Beč i Parndorf bez noćenja

Vikende često iskoristimo za posetu evropskim gradovima. Provedite vikend sa nama na jednom lepom putovanju u Beč. Posetićemo outlet Parndorf. Po dolasku u Beč sledi panoramski razgled grada i obilazak dvorca Šenbrun.

Od
39€
Beč i Parndorf Božićni market

Beč i Parndorf Božićni market

Beč je poznat kao grad iz bajke i idealan je za božićni market. Pre dolaska u Beč posećujemo Outlet Parndorf i stalne rasprodaje. Po dolasku u Beč panoramski razgled grada i odlazak u dvorac Šenbrun gde je u prvom dvorištu jedan od najvećih božićnih marketa.

Od
39€
Toskana 2 noćenja

Toskana 2 noćenja

Gradovi Toskane su pravi primeri renesansne umetnosti, veličanstvenih trgova i brojnih kulturno istorijskih spomenika. Paket aranžman 5 dana autobusom + smeštaj u hotelu na bazi 2 noćenja sa doručkom u Montekatiniju uz fakultativne obilaske: Sijena, San Điminjano i Firenca.

Od
129€
Severna Italija- Venecija

Severna Italija- Venecija

Iskoristite priliku za sjajno putovanje i posetite Trst, Veneciju i Veronu. Paket aranžman 5 dana autobusom na bazi 2 noćenja sa doručkom u Lido di Jesolu.

Od
99€
Trebinje-  nostalgično putovanje

Trebinje- nostalgično putovanje

Pored Trebinja obiđite: Višegrad, Mostar, Sarajevo i Dubrovnik. Paket aranžman 3 dana autobusom + smeštaj u hotelu na bazi 2 noćenja sa doručkom. Prošetate obalom Trebišnjice ili možda upoznate delove Trebinja o kojima se ne zna dovoljno, a imaju mnogo toga za reći.

Od
79€
Rim 2 noćenja

Rim 2 noćenja

Rim sa obilascima: Koloseuma, Foruma, Kapitola, Panteona, Fontane di Trevi, Španskog trga i Vatikana. Paket aranžman 5 dana autobusom + smeštaj  na bazi 2 noćenja sa doručkom.

 

Od
129€
Prag 2 noćenja

Prag 2 noćenja

Prag sa fakultativnim obilascima: Karlove Vari i Drezden. Paket aranžman 5 dana autobusom + smeštaj u hotelu na bazi 2 noćenja sa doručkom. Prag važi za jedan od najdivnijih gradova Evrope, zato provedite u njemu jedan divan vikend!

Od
99€
Toskana 3 noćenja

Toskana 3 noćenja

Obiđite Bolonju, kupajte se na plažama Cinque Terre, slikajte se na najvećem trgu u Sijeni, probajte najbolji sladoled na svetu od šafrana u San Điminjanu i za kraj razgledajte Firencu. Paket aranžman 6 dana autobusom + smeštaj u hotelu na bazi 3 noćenja sa doručkom u Montekatiniju.

Od
139€
Oktobarfest

Oktobarfest

Oktobarfest najveći festival piva na svetu, svake godine se održava u Minhenu, bavarskoj prestonici. Obilazak Minhena: Marienplac, katedrala Frauenkirhe, Bavarski parlament, kraljevska rezidencija, Nacionalna opera i  Hofbrauhaus pivnica.

 

Od
69€
Peruđa Festival čokolade

Peruđa Festival čokolade

Putovanje u samo srce Italije gde se nalaze slikoviti gradovi koje čemo obići na ovom fantastičnom putovanju. Paket aranžman 5 dana autobusom + smeštaj  na bazi 2 noćenja sa doručkom u Kajćanu. Obilasci: Ferara, Peruđa, Trasimensko jezero i Bolonja

Od
139€
Krakov

Krakov

Vodimo vas u grad veličanstvene arhitekture, zmajeva i dvoraca, Paket aranžman 5 dana autobusom + smeštaj u hotelu na bazi 2 noćenja sa doručkom. Fakultativni obilasci: Aušvic i Vielička.

Od
99€
Istanbul 5 noćenja

Istanbul 5 noćenja

Kakvu god zabavu želite, posetite Istanbul. Kakav god odmor želite, posetite Istanbul. Obiđite još i Aja Sofiju, Plavu džamiju, Topkapi palatu, Patrijaršiju, Hipodrom, Dolmabahče palatu, Aziju, Sulejmaniju. Na Prinčevskim ostrvima i Selimpaši se kupamo.