Evropski gradovi

Niste sigurni gde želite da provedete nezaboravan vikend? Agencija Travel 4 You nudi Vam šarenolike programe u gradovima širom Evrope. Beč, Prag, Istanbul, Ljubljana, Maribor, Nica, Kan, Monako, Monte Karlo, Napulj, Rim, Venecija, Firenca i drugi. Aranžmani na bazi 1, 2, 3 ili više noćenja, autobusom i avionom. Izdvajamo celokupnu ponudu za evropske gradove 2023. Ne propustite First i Last minute ponude.

Istanbul Putovanje 5 noćenja

Istanbul Putovanje 5 noćenja

Kakvu god zabavu želite, posetite Istanbul. Kakav god odmor želite, posetite Istanbul. Obiđite još i Aja Sofiju, Plavu džamiju, Topkapi palatu, Patrijaršiju, Hipodrom, Dolmabahče palatu, Aziju, Sulejmaniju. Na Prinčevskim ostrvima i Selimpaši se kupamo.

Od
209€
Pamplona Španija Putovanje 2023

Pamplona Španija Putovanje 2023

Želte da se sasvim uživite u festival San Fermines i da uzmete učešće u trci sa bikovima? Želite da saznate kako to izgleda kada vam adrenalin udari u glavu? Obucite se i vi u belu odeću, zagrnite crvenu maramu, i trčite koliko vas noge nose! Pozivamo vas da ovo putovanje nikako ne propustite! Sasvim jedinstveno u našoj zemlji!

Od
559€
Istanbul Putovanje 4 noćenja

Istanbul Putovanje 4 noćenja

Istanbul sa obilascima: Aja Sofija, Plava džamija, Topkapi palata, Patrijaršija, Balat, Hipodrom, Dolmabahče palata, Azija, Sulejmanija. Paket aranžman 7 dana autobusom + smeštaj u centru na bazi 4 noćenja sa doručkom.

Od
159€
Valensija Putovanje La Tomatina

Valensija Putovanje La Tomatina

Vodimo vas na svetski poznati festival La Tomatina, poznat po gađanju paradajzom. Potpuno neobičan i neverovatan. Na ovom putovanju smo spojili i želje za letovanjem. Odabrali smo divnu i neobičnu obalu pomorandžinog cveta, odnosno Kosta del Azar.

Od
559€
Pariz Putovanje Avionom 2023

Pariz Putovanje Avionom 2023

Razmišljati danas o Parizu znači snivati one snove koje je „Belle Epoque“ pružala došljacima iz celog sveta. Pariz je još uvek upaljena sveća na oltaru boemskog života Monmartra, i beskonačno lutanje po kafanicama Monparnasa. Midinete, promukli glas Žilijet Greko. Pridružite nam se!

Od
650€
Pulja - Apulija & Bazilikata Putovanje 2023

Pulja - Apulija & Bazilikata Putovanje 2023

Jug Italije predstavlja onu pravu, autentičnu Italiju prepunu mirisa i ukusa, nasmejanih ljudi, i sunca. Ovde je Bog darivao zemlju maslinjacima, voćnjacima, vinovom lozom. Ovde vreme stoji, a sećanja naviru.

Od
359€
Istanbul Putovanje 3 noćenja

Istanbul Putovanje 3 noćenja

Istanbul sa obilascima: Aja Sofija, Plava džamija, Topkapi palata, Patrijaršija, Hipodrom, Dolmabahče palata, Azija, Sulejmanija. Paket aranžman 6 dana autobusom + smeštaj u centru na bazi 3 noćenja sa doručkom. Hotel u centru grada.

Od
139€
Madrid Putovanje Avionom 2023

Madrid Putovanje Avionom 2023

Madrid, raskošan, kraljevski grad dostojan statusa koji nosi. Ono što najviše karakteriše ovaj grad jeste njegova sjajna energija. Puls grada je neverovatan. Ništa vam drugo ne preostaje nego da sa nama posetite divni Madrid i da uživate u našoj specijalno skrojenoj Don Kihot avanturi. Dobrodošli!

Od
650€
Severna Italija Venecija izlet

Severna Italija Venecija izlet

Venecija je jedan od najspektakularnijih gradova na svetu. Grad na vodi, sedište nekada moćne Mletačke Republike, grad karnevala i regata, grad koji svako bar jednom u životu mora da vidi. Njena neobična lepota, umetničko blago i bogata istorija učinili su je toliko voljenom i poznatom.

 

Od
39€
Sicilija Putovanje Jesen 2023

Sicilija Putovanje Jesen 2023

Sicilija - mirisna i sasvim neverovatna. Na njenoj zastavi dve boje i tronoga meduza Trinakrija, simbol Sicilije. Ovo je zemlja ponosa kojom su vekovima upravljali stranci, a tako je i danas za mnoge sicilijance. Sasvim su posebni, pa im se i jezik razlikuje.

Od
379€
Beč i Parndorf bez noćenja

Beč i Parndorf bez noćenja

Vikende često iskoristimo za posetu evropskim gradovima. Provedite vikend sa nama na jednom lepom putovanju u Beč. Posetićemo outlet Parndorf. Po dolasku u Beč sledi panoramski razgled grada i obilazak dvorca Šenbrun.

Od
45€
Portugalija Putovanje Avionom 2023

Portugalija Putovanje Avionom 2023

Vodimo vas u zemlju sunca i osmeha, divnu Portugaliju. Mala zemlja sa velikom istorijom i još većim srcem! Univerzalna reč koju ćete odmah naučiti po dolasku je „Obrigado“. Ta reč označava sve... I izvolite, i hvala, i poštovanje, i nema na čemu... Iz svojih kolonija je iscrpela ogromno blago i pretočila ih u svoje blistave gradove.

Od
750€
Oktobarfest

Oktobarfest

Oktobarfest najveći festival piva na svetu, svake godine se održava u Minhenu, bavarskoj prestonici. Obilazak Minhena: Marienplac, katedrala Frauenkirhe, Bavarski parlament, kraljevska rezidencija, Nacionalna opera i  Hofbrauhaus pivnica.

 

Od
69€
Beč 2 noćenja

Beč 2 noćenja

Provedite vikend u Beču, gradu koji je sinonim za umetnost, eleganciju i luksuz. Dopustite Beču da vas osvoji, kao što svake godine osvaja nekoliko miliona turista. Paket aranžman obuhvata hotelski smeštaj 2 noćenja sa doručkom i prevoz.

Od
129€
Toskana Putovanje 2023

Toskana Putovanje 2023

Obiđite Bolonju i Cinque Terre-a, slikajte se na najvećem trgu u Sijeni, probajte najbolji sladoled na svetu od šafrana u San Điminjanu i za kraj razgledajte Firencu. Paket aranžman 6 dana autobusom + smeštaj u hotelu na bazi 3 noćenja sa doručkom u Montekatiniju.

Severna Italija - Venecija

Severna Italija - Venecija

Iskoristite priliku za sjajno putovanje i posetite Trst, Padovu, Veronu i Veneciju. Trst predstavlja jednu bogatu razglednicu. Možda je Verona pravi grad ljubavi, potpišite se na zidu ljubavi kod Julijiine kuće. U Veneciji upoznajte čudnu imaginaciju duplog grada.

Od
129€
Sicilija Putovanje 2023

Sicilija Putovanje 2023

Legenda kaže, da je šestog dana, završavajući stvaranje zemlje, Bog toliko bio zadivljen lepotom koju je stvorio, da je uzeo svet u ruke i poljubio ga. To mesto na koje je spustio svoje usne, bila je Sicilija. Legende o Siciliji su beskrajne ...

Od
399€
Uskrs Krf 2023

Uskrs Krf 2023

Vaskršnje svečanosti na Krfu su izuzetne. Ogroman broj vernika se tada sjati u ovaj grad u iščekivanju da se pokloni moštima Sv. Spiridona čudotvorca. Neobični običaji, ceremonije, doček Blagodatnog ognja, sve to podiže atmosferu do vrhunca u iščekivanju radosnog hrišćanskog praznika Vaskrsa.

Od
209€
Napulj i ostrva zaliva avionom

Napulj i ostrva zaliva avionom

Napulj je vekovima je bio prestoni grad juga Italije. Osnovali su ga stari Grci davši mu ime Neapolis – novi grad. Rimljani su govorili „Vedi Napoli, e poi mori“ – „Vidi Napulj, i umri“. Mi ćemo ga videti, ali nećemo svakako umirati! Shvatićemo samo u čemu je bila poenta ove izreke. 

Maribor i Grac - vinsko čokoladna tura

Maribor i Grac - vinsko čokoladna tura

Maribor je jedan je od najlepših turističkih centara Slovenije. Da li ste znali da se u ovom gradu nalazi jedna od najstarijih vinovih loza na svetu? Grac je upravno sedište Štajerske. Raskošna arhitektura, divno brdašce Šlosberg, Sat kula, Mursko ostrvo...

Od
89€
U Orlovom gnezdu NOVO!

U Orlovom gnezdu NOVO!

Jedinstven program na našem tržištu! Posetićemo šarmantni Braunau na reci In. Potom ćemo posetiti zamak Orlovo gnezdo smešten na okomitim liticama Alpa. Na kraju ćemo uživati u bavarskoj prestonici Minhenu. Jedan od najlepših gradova Nemačke. Sasvim neobično putovanje skrojeno za ljubitelje istorije i hedonizma.

Prag 3 noćenja

Prag 3 noćenja

Šetnja ulicama Praga oduzeće vam dah dok razgledate građevine i arhitekturu češke prestonice; dvorci, crkve, kapele, katedrale i bazilike. Ne propustite da posetite ni Karlov Most i gradsku većnicu sa astronomskim časovnikom, Vaclavski trg i još nogo toga. Predlažemo obilazak bajkovitih Karlovih Vari i prelepog dvorca Karlštajn, kao i izlet u Drezden.

Kapadokija Ankara i Istanbul

Kapadokija Ankara i Istanbul

Kapadokija, čudesno područje koje se nalazi u oblasti centralne Anadolije u Turskoj. Obilasci Ankare i Istanbula, dolina Kapadokije, Avanosa, manastira Selime, podzeminih gradova i let balonom. Paket aranžman 5 noćenja sa doručkom + autobuski prevoz.

Peruđa Festival čokolade

Peruđa Festival čokolade

Putovanje u samo srce Italije gde se nalaze slikoviti gradovi koje čemo obići na ovom fantastičnom putovanju. Paket aranžman 5 dana autobusom + smeštaj  na bazi 2 noćenja sa doručkom u Kajćanu. Obilasci: Ferara, Peruđa, Trasimensko jezero i Bolonja

Jezera Italije

Jezera Italije

Jezera Italije je divna tura koja obuhvata obilazak jezera Garda i Izeo na severu Italije. Danas je ovo jedna od najposećenijih turističkih zona Italije, a mi smo vam pripremili najbolje od najboljeg. Posetićemo ribarsko seoce na Gardi Peskjeru, Sirmione. jezero Izeo, Monte Izola. Na kraju našeg putovanja, posetićemo Vićencu.

Obale karnevala Nica i Menton

Obale karnevala Nica i Menton

Predstavljamo dva sjajna karnevala, jedan u Nici posvećen proleću i cveću, a drugi u Mentonu posvećen citrusima. Sve je svečano, veselo, ispunjeno neverovatnim doživljajima. Još kada se tome svemu doda neprikosnoveni glamur povezan sa gradovima na Azurnoj obali, onda je doživljaj potpun. 

Od
189€
Ljubljana 2 noćenja

Ljubljana 2 noćenja

Ljubljana je moderna metropola i veoma popularna turistička destinacija. Iako spada među manje glavne gradove Evrope, poseduje zavidnu kulturnu scenu i bogatu istorijsku pozadinu. Posetite prestonicu Slovenije i otkrijte njene čari!

Od
119€
Prag 2 noćenja

Prag 2 noćenja

Prag sa fakultativnim obilascima: Karlove Vari i Drezden. Paket aranžman 5 dana autobusom + smeštaj u hotelu na bazi 2 noćenja sa doručkom. Prag važi za jedan od najdivnijih gradova Evrope, zato provedite u njemu jedan divan vikend!

Od
99€
Toskana 2 noćenja

Toskana 2 noćenja

Gradovi Toskane su pravi primeri renesansne umetnosti, veličanstvenih trgova i brojnih kulturno istorijskih spomenika. Paket aranžman 5 dana autobusom + smeštaj u hotelu na bazi 2 noćenja sa doručkom u Montekatiniju uz fakultativne obilaske: Sijena, San Điminjano i Firenca.

Od
129€
Trebinje-  nostalgično putovanje

Trebinje- nostalgično putovanje

Pored Trebinja obiđite: Višegrad, Mostar, Sarajevo i Dubrovnik. Paket aranžman 3 dana autobusom + smeštaj u hotelu na bazi 2 noćenja sa doručkom. Prošetate obalom Trebišnjice ili možda upoznate delove Trebinja o kojima se ne zna dovoljno, a imaju mnogo toga za reći.