Evropski gradovi

Niste sigurni gde želite da provedete nezaboravan vikend? Agencija Travel 4 You nudi Vam šarenolike programe u gradovima širom Evrope. Beč, Prag, Istanbul, Ljubljana, Maribor, Nica, Kan, Monako, Monte Karlo, Napulj, Rim, Venecija, Firenca i drugi. Aranžmani na bazi 1, 2, 3 ili više noćenja, autobusom i avionom. Izdvajamo celokupnu ponudu za evropske gradove 2023. Ne propustite First i Last minute ponude. 

Obale karnevala Nica i Menton

Obale karnevala Nica i Menton

Predstavljamo dva sjajna karnevala, jedan u Nici posvećen proleću i cveću, a drugi u Mentonu posvećen citrusima. Sve je svečano, veselo, ispunjeno neverovatnim doživljajima. Još kada se tome svemu doda neprikosnoveni glamur povezan sa gradovima na Azurnoj obali, onda je doživljaj potpun. 

Od
189€
Beč i Parndorf bez noćenja

Beč i Parndorf bez noćenja

Vikende često iskoristimo za posetu evropskim gradovima. Provedite vikend sa nama na jednom lepom putovanju u Beč. Posetićemo outlet Parndorf. Po dolasku u Beč sledi panoramski razgled grada i obilazak dvorca Šenbrun.

Od
39€
Istanbul 4 noćenja

Istanbul 4 noćenja

Istanbul sa obilascima: Aja Sofija, Plava džamija, Topkapi palata, Patrijaršija, Balat, Hipodrom, Dolmabahče palata, Azija, Sulejmanija. Paket aranžman 7 dana autobusom + smeštaj u centru na bazi 4 noćenja sa doručkom.

Od
139€
Maribor i Grac - vinsko čokoladna tura

Maribor i Grac - vinsko čokoladna tura

Maribor je jedan je od najlepših turističkih centara Slovenije. Da li ste znali da se u ovom gradu nalazi jedna od najstarijih vinovih loza na svetu? Grac je upravno sedište Štajerske. Raskošna arhitektura, divno brdašce Šlosberg, Sat kula, Mursko ostrvo...

Od
75€
Prag 3 noćenja

Prag 3 noćenja

Šetnja ulicama Praga oduzeće vam dah dok razgledate građevine i arhitekturu češke prestonice; dvorci, crkve, kapele, katedrale i bazilike. Ne propustite da posetite ni Karlov Most i gradsku većnicu sa astronomskim časovnikom, Vaclavski trg i još nogo toga. Predlažemo obilazak bajkovitih Karlovih Vari i prelepog dvorca Karlštajn, kao i izlet u Drezden.

Od
129€
Napulj i ostrva zaliva avionom

Napulj i ostrva zaliva avionom

Napulj je vekovima je bio prestoni grad juga Italije. Osnovali su ga stari Grci davši mu ime Neapolis – novi grad. Rimljani su govorili „Vedi Napoli, e poi mori“ – „Vidi Napulj, i umri“. Mi ćemo ga videti, ali nećemo svakako umirati! Shvatićemo samo u čemu je bila poenta ove izreke. 

Jezera Italije

Jezera Italije

Jezera Italije je divna tura koja obuhvata obilazak jezera Garda i Izeo na severu Italije. Danas je ovo jedna od najposećenijih turističkih zona Italije, a mi smo vam pripremili najbolje od najboljeg. Posetićemo ribarsko seoce na Gardi Peskjeru, Sirmione. jezero Izeo, Monte Izola. Na kraju našeg putovanja, posetićemo Vićencu.

Od
159€
Velika Sicilijanska tura NOVO

Velika Sicilijanska tura NOVO

Legenda kaže, da je šestog dana, završavajući stvaranje zemlje, Bog toliko bio zadivljen lepotom koju je stvorio, da je uzeo svet u ruke i poljubio ga. To mesto na koje je spustio svoje usne, bila je Sicilija. Legende o Siciliji su beskrajne ...

Od
399€
Beč 2 noćenja

Beč 2 noćenja

Provedite vikend u Beču, gradu koji je sinonim za umetnost, eleganciju i luksuz. Dopustite Beču da vas osvoji, kao što svake godine osvaja nekoliko miliona turista. Paket aranžman obuhvata hotelski smeštaj 2 noćenja sa doručkom i prevoz.

Od
129€
U Orlovom gnezdu NOVO!

U Orlovom gnezdu NOVO!

Jedinstven program na našem tržištu! Posetićemo šarmantni Braunau na reci In. Potom ćemo posetiti zamak Orlovo gnezdo smešten na okomitim liticama Alpa. Na kraju ćemo uživati u bavarskoj prestonici Minhenu. Jedan od najlepših gradova Nemačke. Sasvim neobično putovanje skrojeno za ljubitelje istorije i hedonizma.

Od
189€
Ljubljana 2 noćenja

Ljubljana 2 noćenja

Ljubljana je moderna metropola i veoma popularna turistička destinacija. Iako spada među manje glavne gradove Evrope, poseduje zavidnu kulturnu scenu i bogatu istorijsku pozadinu. Posetite prestonicu Slovenije i otkrijte njene čari!

Od
119€
Istanbul 2023 putovanje autobusom

Istanbul 2023 putovanje autobusom

Istanbul sa obilascima: Aja Sofija, Plava džamija, Topkapi palata, Patrijaršija, Hipodrom, Dolmabahče palata, Azija, Sulejmanija. Paket aranžman 6 dana autobusom + smeštaj u centru na bazi 3 noćenja sa doručkom. Hotel u centru grada.

Od
109€
Toskana 3 noćenja

Toskana 3 noćenja

Obiđite Bolonju i Cinque Terre-a, slikajte se na najvećem trgu u Sijeni, probajte najbolji sladoled na svetu od šafrana u San Điminjanu i za kraj razgledajte Firencu. Paket aranžman 6 dana autobusom + smeštaj u hotelu na bazi 3 noćenja sa doručkom u Montekatiniju.

Od
139€
Kapadokija Ankara i Istanbul

Kapadokija Ankara i Istanbul

Kapadokija, čudesno područje koje se nalazi u oblasti centralne Anadolije u Turskoj. Obilasci Ankare i Istanbula, dolina Kapadokije, Avanosa, manastira Selime, podzeminih gradova i let balonom. Paket aranžman 5 noćenja sa doručkom + autobuski prevoz.

Od
229€
Pamplona San Fermines 2023

Pamplona San Fermines 2023

Želte da se sasvim uživite u festival San Fermines i da uzmete učešće u trci sa bikovima? Želite da saznate kako to izgleda kada vam adrenalin udari u glavu? Obucite se i vi u belu odeću, zagrnite crvenu maramu, i trčite koliko vas noge nose! Pozivamo vas da ovo putovanje nikako ne propustite! Sasvim jedinstveno u našoj zemlji!

Uskrs Krf 2023

Uskrs Krf 2023

Vaskršnje svečanosti na Krfu su izuzetne. Ogroman broj vernika se tada sjati u ovaj grad u iščekivanju da se pokloni moštima Sv. Spiridona čudotvorca. Neobični običaji, ceremonije, doček Blagodatnog ognja, sve to podiže atmosferu do vrhunca u iščekivanju radosnog hrišćanskog praznika Vaskrsa.

Toskana 2 noćenja

Toskana 2 noćenja

Gradovi Toskane su pravi primeri renesansne umetnosti, veličanstvenih trgova i brojnih kulturno istorijskih spomenika. Paket aranžman 5 dana autobusom + smeštaj u hotelu na bazi 2 noćenja sa doručkom u Montekatiniju uz fakultativne obilaske: Sijena, San Điminjano i Firenca.

Od
129€
Severna Italija- Venecija

Severna Italija- Venecija

Iskoristite priliku za sjajno putovanje i posetite Trst, Veronu i Veneciju. Trst predstavlja jednu bogatu razglednicu. Možda je Verona pravi grad ljubavi, potpišite se na zidu ljubavi kod Julijiine kuće. U Veneciji upoznajte čudnu imaginaciju duplog grada.

Od
99€
Trebinje-  nostalgično putovanje

Trebinje- nostalgično putovanje

Pored Trebinja obiđite: Višegrad, Mostar, Sarajevo i Dubrovnik. Paket aranžman 3 dana autobusom + smeštaj u hotelu na bazi 2 noćenja sa doručkom. Prošetate obalom Trebišnjice ili možda upoznate delove Trebinja o kojima se ne zna dovoljno, a imaju mnogo toga za reći.

Od
79€
Prag 2 noćenja

Prag 2 noćenja

Prag sa fakultativnim obilascima: Karlove Vari i Drezden. Paket aranžman 5 dana autobusom + smeštaj u hotelu na bazi 2 noćenja sa doručkom. Prag važi za jedan od najdivnijih gradova Evrope, zato provedite u njemu jedan divan vikend!

Od
99€
Oktobarfest

Oktobarfest

Oktobarfest najveći festival piva na svetu, svake godine se održava u Minhenu, bavarskoj prestonici. Obilazak Minhena: Marienplac, katedrala Frauenkirhe, Bavarski parlament, kraljevska rezidencija, Nacionalna opera i  Hofbrauhaus pivnica.

 

Od
69€
Peruđa Festival čokolade

Peruđa Festival čokolade

Putovanje u samo srce Italije gde se nalaze slikoviti gradovi koje čemo obići na ovom fantastičnom putovanju. Paket aranžman 5 dana autobusom + smeštaj  na bazi 2 noćenja sa doručkom u Kajćanu. Obilasci: Ferara, Peruđa, Trasimensko jezero i Bolonja

Od
139€
Krakov

Krakov

Vodimo vas u grad veličanstvene arhitekture, zmajeva i dvoraca, Paket aranžman 5 dana autobusom + smeštaj u hotelu na bazi 2 noćenja sa doručkom. Fakultativni obilasci: Aušvic i Vielička.

Od
99€
Istanbul 5 noćenja

Istanbul 5 noćenja

Kakvu god zabavu želite, posetite Istanbul. Kakav god odmor želite, posetite Istanbul. Obiđite još i Aja Sofiju, Plavu džamiju, Topkapi palatu, Patrijaršiju, Hipodrom, Dolmabahče palatu, Aziju, Sulejmaniju. Na Prinčevskim ostrvima i Selimpaši se kupamo.