Toskana Dan Zaljubljenih 2024

Toskana Dan Zaljubljenih 2024

Obiđite Bolonju i Cinque Terre-a, slikajte se na najvećem trgu u Sijeni, probajte najbolji sladoled na svetu od šafrana u San Điminjanu i za kraj razgledajte Firencu. Paket aranžman 6 dana autobusom + smeštaj u hotelu na bazi 3 noćenja sa doručkom u Montekatiniju.

Venecija Dan Zaljubljenih 2024

Venecija Dan Zaljubljenih 2024

Iskoristite priliku za sjajno putovanje i posetite Veneciju, Veronu, Sirmione Padovu i Vićencu. Svaki od gradova predstavlja jednu bogatu razglednicu. Možda je Verona pravi grad ljubavi, potpišite se na zidu ljubavi kod Julijiine kuće. U Veneciji upoznajte čudnu imaginaciju duplog grada...

Istanbul 4 nocenja Dan zaljubljenih

Istanbul 4 nocenja Dan zaljubljenih

Istanbul sa obilascima: Aja Sofija, Plava džamija, Topkapi palata, Patrijaršija, Balat, Hipodrom, Dolmabahče palata, Azija, Sulejmanija. Paket aranžman 7 dana autobusom + smeštaj u centru na bazi 4 noćenja sa doručkom.

Od
159€
Obale karnevala Dan zaljubljenih 2024

Obale karnevala Dan zaljubljenih 2024

Predstavljamo dva sjajna karnevala, jedan u Nici posvećen proleću i cveću, a drugi u Mentonu posvećen citrusima. Sve je svečano, veselo, ispunjeno neverovatnim doživljajima. Još kada se tome svemu doda neprikosnoveni glamur povezan sa gradovima na Azurnoj obali, onda je doživljaj potpun.

Prag Dan zaljubljenih Putovanje

Prag Dan zaljubljenih Putovanje

Poseta Pragu je divna u bilo koje doba godine. Otkrivamo vam fantastican turisticki dozivljaj Praga za dan zaljubljenih. Ne propustite da prošetate Karlovim mostom, da budete na pun sat ispred gradske većnice sa astronomskim časovnikom. Zaljubite su u Pragu ili se zaljubite u Prag!

Beč Dan zaljubljenih 2024

Beč Dan zaljubljenih 2024

Provedite produženi vikend u Beču, gradu neprolazne lepote. Posetite Outlet Parndorf i dvorac Šenbrun. Paket aranžnan 5 dana autobusom + hotelski smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom.

Od
129€