Pariz Putovanje Avionom 2023
Pariz Putovanje Avionom 2023
Pariz Putovanje Avionom 2023
Pariz Putovanje Avionom 2023
Pariz Putovanje Avionom 2023
Pariz Putovanje Avionom 2023
Pariz Putovanje Avionom 2023
Evropski gradovi

Pariz Putovanje Avionom 2023

Od 650€

AH TAJ PARIZ!

TERMIN PUTOVANJA

CENA ARANŽMANA

SNIŽENA CENA

24.08-31.08.2023

790€

650€

SNIŽENA CENA za prijave do 15.05.2023 ili do popune prvih 10 promotivnih mesta

 CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratna avionska karta sa kompanijom „WizzAir“ na relaciji Beograd – Pariz – Beograd sa uključenim aerodromskim taksama i RUČNIM PRTLJAGOM (težina do 10kg, dimenzije 20x30x40 cm; torba ili ranac; kofer sa točkićima – NE!)

 • Transfer „shuttle“ autobusom na relaciji aerodrom Bove – Port Majo – aerodrom Bove

 • 1 karta za metro potrebna za relaciju Port Majo - hotel

 • 7 noćenja u hotelu sa 2* u regiji Pariza na liniji metroa

 • 6 x doručak – poslužuje se u vidu kontinentalnog „buffe“ – slab i jednoličan, kako je to i uobičajeno u Francuskoj) – poslednjeg dana boravka nema doručka zbog rane odjave iz hotela

 • Smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe su dvokrevetne sa jednim francuskim ležajem ili sa dva odvojena ležaja; 1/2+1 sobe su dvokrevetne sa jednim francuskim ležajem ili sa dva odvojena ležaja + treći pomoćni ležaj koji je manjih dimenzija i može ugrozi komfor trećoj osobi – 1/2+1 sobe su isključivo na upit!)

 • Obilazak Pariza prema programu (prvog dana boravka) uz tumačenje turističkog vodiča

 • Usluge turističkog vodiča sve vreme trajanja programa

 • Organizacione troškove

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Individualne troškove, ulaznice za muzeje i druge turističke objekte i sve ostalo što nije obuhvaćeno cenom aranžmana

 • Obavezno međunarodno putno osiguranje sa pokrićem 30.000 € (može se dobiti u agenciji pre samog putovanja po ceni od 1.000 dinara za osobe 70-, odnosno oko 2.000 dinara za osobe 70+)

 • Doplata za jednokrevetnu sobu – 250 € (isključivo na upit)

 • Doplata za redovan prtljag do 26 kg – 150 €; odnosno do 32 kg – 180 € (preporuka je da jedan prtljag dele dve osobe)

 • Obavezna turistička taksa koja iznosi u Parizu za hotele sa 2* 3 € po osobi i noćenju (ukupno za 7 noćenja 21 €), odnosno za hotele sa 3* 4 € po osobi i noćenju (ukupno za 7 noćenja 28 €)

 • Karte za metro tokom razgledanja grada (1,90 € po karti)

 • Fakultativni izleti navedeni u programu (videti dole opis i cene) - minimalan broj za realizaciju svakog izleta (sem Mulen ruž i Diznilend) je 12 prijavljenih osoba. Obavezna je prijava u agenciji! Uplata u agenciji je moguća isključivo za ponuđene pakete izleta! Na licu mesta nije moguća prijava za Versaj i Luvr!

OPIS I CENE FAKULTATIVNOG PROGRAMA:

 • SNOVI MONMARTRA – poludnevni izlet sa uključenom jednom kartom za metro, obilaskom prema programu i uslugama vodiča – 30 €

 • PARIS ELEGANCE – poludnevni izlet sa uključenom jednom kartom za metro, obilaskom prema programu i uslugama vodiča – 25 €

 • VERSAJ – poludnevni izlet sa uključenim kartama za metro i RER železnicu, ulaznicom za dvorac i parkove dvorca i uslugama vodiča (bez vođene ture u dvorcu i parkovima) – 60 €

 • LUVR – ulaznica za muzej, dvočasovna vođena tura kroz muzej na srpskom jeziku, usluge lokalnog turističkog vodiča, karta za metro u jednom pravcu – 60 €

 • SEN DENI – ulaznica za baziliku, 1 karta za metro, usluge vodiča – 25 €

 • LATINSKA ČETVRT I MONPARNAS – 1 karta za metro, obilasci prema programu, usluge vodiča – 20 €

 • MULEN RUŽ – dvočasovni spektakl sa uključenom ulaznicom. Cena sa večerom i šampanjcem 260 € (šou od 19h); Cena bez večere sa šampanjcem 160 € (šou od 21h); Cena bez večere sa šampanjcem 140 € (šou od 23h) – prevoz do i od Mulen ruža je individualan, nije uključen u navedene cene.

 • KRSTARENJE SENOM u trajanju od 1 sata – 15 €

 • DIZNILEND – celodnevni boravak u zabavnom parku sa uključenom ulaznicom i kartama RER železnice (individualni odlazak uz dobijene instrukcije) – 150 €

CENE PAKETA SA POPUSTOM:

 • PAKET NO.1: Monmartr + Paris Elegance + Versaj + Luvr + Sen Deni + Latinska četvrt i Monparnas + krstarenje Senom = umesto 235 € snižena cena 200 €

 • PAKET NO.2: Versaj + Luvr + Monmartr – Sen Deni = umesto 175 € snižena cena 150 €

Mulen ruž i Diznilend se ne nalaze u ponuđenim paketima, ali se takođe mogu unapred uplatiti u agenciji pre polaska na putovanje!

1. dan četvrtak 24. avgust BEOGRAD – PARIZ

Sastanak na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ u 04.30h ujutro. Prijava za let na šalteru kompanije „WizzAir“. Let za Pariz u 06.25h. Dolazak na aerodrom „Beauvais“ („Bove“) u 09.05h. Po obavljanju carinske i pasoške kontrole odlazimo do terminala za „šatl“ autobuse. Transfer do Pariza, odnosno do „Porte Maillot“ odakle ćemo metroom nastaviti do našeg hotela. Smeštaj u hotel oko 13h. Odmor. U 15h polazak na osnovni obilazak Pariza (metro+pešačka tura). Odlazak do Gradske kuće, odnosno veličanstvene palate Hotel de Ville, raskošnog središta gradske uprave. Odlazimo potom do obližnjeg ostrva Site, mesta na kojem je nastao Pariz. Na ovom ostrvu se nalazi Sveta kapela, remek-delo gotike, palata Konsijeržeri, najstariji most Pariza Pont Neuf i naravno, čuvena i velelepna katedrala Notr DamBogorodičina crkva. Pravimo pauzu za obrok u trajanju od jednog sata. Nastavljamo dalje do zimske palate Burbonaca, Luvra (2 km). Danas je ovo jedan od najvećih i najposećenijih muzeja na svetu prepoznatljiv po svojoj elegantnoj fasadi i staklenoj piramidi koja predstavlja glavni ulaz u muzej. Kroz parkove Tiljeri i kraj trijumfalne kapije Karuzel, odlazimo do najvećeg gradskog trga, Konkord. Tu se nalazi egipatski obelisk i dve ogromne fontane. Sa Konkorda ulazimo u jednu od najpoznatijih avenija na svetu, čuveni Šanzelize, odnosno Jelisejska polja. Prošetaćemo se celom dužinom avenije (Luvr – Etoal = 4 km) do trga Šarla de Gola/Etoal na kojem se nalazi čuvena Trijumfalna kapija Napoleona Bonaparte. Sa Etoala odlazimo metroom do trga Trokadero odakle se pruža fantastičan i najlepši pogled na jedno od najpoznatijih znamenja Pariza, Ajfelovu kulu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i individualni povratak u hotel metroom. Noćenje.

2. dan petak 25. avgust

Doručak. Slobodno vreme, ili polazak na fakultativni izlet metroom „SNOVI MONMARTRA“. Odlazimo metroom u jedan od najpoznatijih kvartova Pariza, i svakako najromantičniji deo grada. Pigal je naša prva stanica i naravno slavni „Mulen Ruž“ – kabare svetskog glasa koji gotovo svako veče ima šou koji oduševljava svojom maštovitošću i umetničkom virtuoznošću. Od crvene vodenice put vodi uzbrdo, na brdo mučenika. Usput ćemo videti radno mesto Amelije Pulen, trg poznate šansonjerke Dalide, umetničke studije velikana svetskog slikarstva... Na kraju šetnje divnim Monmartrom nas očekuje prelepi trg Tertr – trg slikara sa štafelajima i nezaobilaznim mirisom slikarskih bojakoje su se uvukle pod svaku mansardu Pariza. Svakako, videćemo i „belu golubicu“, divnu bazliku Svetog srca. Slobodno vreme za lutanje, ručak, šoping, uživanje... Individualni povratak u hotel. Noćenje.

3. dan subota 26. avgust

Doručak. Slobodan dan, ili fakultativni polazak na obilazak grada „PARIS ELEGANCE“. Odlazimo metroom do Bastilje, trga na kojem se nekada nalazio ozloglašeni zatvor i mesto koje se vezuje za francusku buržoasku revoluciju. Sa Bastilje odlazimo pešice do trga Vendom (1 km). Elegantni trg sa gotovo istovetnim palatama čini divni sklad arhitektonsko-umetničkog dojma. Na ovom trgu se nalazi kraljičina rezidencija iz 17. veka i kuća Viktora Igoa. Nastavljamo dalje pešice preko divne avenije Saint-Antoine i mondenske ulice Rivoli do kvarta Mare (1,5 km) poznatog kao šoping-distrikt. Slobodno vreme. Nastavak ture odlaskom do trga Republike (1 km) na kojem se nalazi statua Republike, potom odlazimo do kulturnog centra „Žorž Pompidur“ poznatog i pod imenom „Bobur“ (1,5 km). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Odlazak na fakultativno noćno krstarenje Senom sa potpuno drugačijim vizurama grada kojeg ne nazivaju bez razloga gradom svetlosti. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

4. dan nedelja 27. avgust

Doručak. Slobodan dan, ili polazak na fakultativni izlet železnicom do VERSAJA. Versajski dvorac je bila rezidencija francuskih kraljeva Luja XIV, Luja XV i Luja XVI. Smeštena je na 11 hektara i okružena sa 815 hektara parkova. Tokom posete dvorcu videćemo čuvenu dvoranu ogledala, kraljevske spavaće sobe... Svakako, vrhunac posete Versaju su njegovi fantastični parkovi sa bezbrojnim fontanama, vrtovima, paviljonima... Najbolji način da park obiđete jeste da se ukrcate u mali turistički voz ili da iznajmite električni „golf“ automobil. Slobodno vreme za individualni obilazak dvorca i parkova. Povratak u Pariz do 18h. Slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

5. dan ponedeljak 28. avgust

Doručak. Slobodno vreme, ili polazak na fakultativni izlet metroom. Odlazak u kvart SEN DENI u kojem se nalazi bazilika Svetog Denisa, svetitelja koji je zaštitnik grada Pariza. Bazilika već vekovima predstavlja mesto na kojem su gotovo svi francuski kraljevi sahranjeni. Grobnice najvećih francuskih kraljeva su izuzetno umetnički obrađene. Nakon posete bazilici sledi slobodno vreme od jednog sata za kaficu ili lutanje Sen Denijem. Slobodno vreme, ili fakultativni obilazak LATINSKE ČETVRTI I MONPARNASA. Odlazak do Latinske četvrti u kojoj se nalazi čuvena Sorbona, jedan od najprestižnijih univerziteta na svetu. Nedale Sorbone nalazi se veličanstveni hram Panteon. Prošetaćemo se Monparnasom, četvrti koja je poznata po bistroima i divnim elegantnim bulevarima. Posetićemo prelepi park Luksemburške palate, rezidencije francuske kraljice Katarine de Mediči. Slobodno vreme i individualni povratak u hotel. Uveče, fakultativni izlazak u čuveni „Mulen Ruž“ na spektakl koji ceo život ostaje u sećanju! Povratak u hotel. Noćenje.

6. dan utorak 29. avgust

Doručak. Slobodno vreme, ili polazak na celodnevni fakultativni izlet sa posetom zabavnom parku DIZNILEND. Diznilend park se sastoji od pet tematskih celina, ili kako ih zovu- pet zemalja: Main street, Adventureland, Frontierland, Fantasyland, Discoveryland u kojima se nalazi 49 atrakcija. Za ostale celine jednostavno nećete imati vremena i ovo je i više nego dovoljno za samo jedan dan! Povratak u hotel. Noćenje.

7. dan sreda 30. avgust

Doručak. Slobodan dan, ili fakultativna poseta LUVRU, jednom od najpoznatijih muzeja sveta. Naša poseta će biti grupna, sa turom vođenja na srpskom jeziku (2 sata). Tokom vođene ture videće se najpoznatiji umetnički eksponati: Miloska Venera, Nike Samotrake, Amor i Psiha, Umirući rob, Mona Liza, i mnoga druga dela koja pomućuju svest. Nakon organizovanog obilaska sledi slobodno vreme u muzeju. U drugom delu dana predlažemo posetu sjajnom muzeju Orsej u kojem se nalaze izložena dela velika impresionizma (Sezan, Van Gog, Mone, Mane...). Individulani povratak u hotel. Noćenje.

8. dan četvrtak 31. avgust

Odjava iz hotela oko 6h ujutro! Odlazak metroom do kapije Majo, i potom „šatl“ busom do aerodroma „Bove“. Prijava za let. Let za Beograd u 09.40h. Sletanje u Beograd u 12.05h. Kraj putovanja.

USLOVI PLAĆANJA:

 • Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

 • Gotovinski – uplata minimum 40% na ime rezervacije, ostatak 20 dana pre polaska;

 • Čekovima građana – minimum 60% od cene aranžmana se uplaćuje pre polaska, ostatak čekovima u 4 jednake mesečne rate;

 • Administrativnom zabranom – minumum 60% od cene aranžmana se uplaćuje pre polaska, ostatak je moguće platiti u 4 jednake mesečne rate;

 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Travel4You agencije.

 • U slućaju poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih promena troškova organizacije (goriva, hotela, avio taksi i slićno), cena aranžmana podleže promeni

 • Fakultativne izlete nije moguće plaćati odloženo!

NAPOMENE:

 • U sobe smeštajnog objekta se ulazi prvog dana boravka od 14:00h. Sobe se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00h. Smeštajni objekti su registrovani, pregledani i standardizovani od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se objekti nalaze. Svi smeštajni objekti imaju sobe sa kupatilom, tuš/wc. U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od samog objekta, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od samog objekta. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od samog smeštajnog objekta. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti sadržaja, jer zavise od samog objekta (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...). Usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta smeštajnih usluga, na svim destinacijama, na šta organizator putovanja ne može imati uticaja.

 • Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i SPECIJALNIH PONUDA proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

 • Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.

 • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program istaknut u agenciji. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.

 • Putnici treba sami da se informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (novčana sredstva, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku tranzit ili ulaz na teritoriju Evropske unije.

 • AVIO ARANŽMANI su pored važećih Opštih uslova putovanja vezani i za posebne uslove grupnih tarifa avionskih kompanija.

 

 

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa TAS standardom. Organizator putovanja je turistička agencija TRAVEL4YOU, Njegoševa 37, Zemun, matični broj 21107131. Licenca broj: OTP A-22/2022. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu POLISU OSIGURANJA br.470000054086 (osigurana suma u visini od 30.000€) osiguravajućeg društva „TRIGLAV OSIGURANJE A.D.“

 

Cenovnik broj 1 od 15.03.2023.

Razmišljati danas o Parizu znači snivati one snove koje je „Belle Epoque“ pružala došljacima iz celog sveta. Pariz je još uvek upaljena sveća na oltaru boemskog života Monmartra, i beskonačno lutanje po kafanicama Monparnasa. Midinete, promukli glas Žilijet Greko; zakovitlani kan-kan u Mulen Ružu, još manje suknje u Foli Beržeru i Lidu. Pariz...to su i intimne večere u separeu „Kod Maksima“... Prvo su u Pariz došli slikari. Zatim su pisci zauzeli njegove najlepše kvartove. Uz miris slikarskih boja pod pariske krovove ušao je miris duvana iz intelektualnih lula. Za slikarima pohriliše ka gradu svetlosti razni mudraci i ludaci, najlepše žene i najumnije glave sveta... Priče o boemskom životu starog Pariza, o glasu i lutanju „malog vrapčića“, o sjaju minulih vremena... Sve vas to očekuje u gradu svetlosti, najposećenijem gradu sveta!

Ovo je specijalno skrojeno putovanje za dušu... Na njega može putovati maksimum 15 osoba. Želimo da se družimo, smejemo, pevušimo divne šansone, ispijamo vino kraj Sene, udišemo mirise rascvetalog cveća... Želimo da sasvim drugačije doživimo ovaj grad sa vama! Obično organizovana putovanja ka ovom gradu traju 3-4 dana; a mi smo konačno napravili aranžman koji će vam pružiti mogućnost da upoznate grad svetlosti na pravi način. Pridružite nam se!

OPIS SMEŠTAJA:

HOTEL IBIS LA DEFENSE ESPLANADE 3*** https://all.accor.com/hotel/0771/index.en.shtml?utm_campaign=seo+maps&utm_medium=seo+maps&utm_source=google+Maps

Hotel se nalazi u modernoj četvrti Paris La Defense koja je poznata kao poslovna zona sa oblakoderima od čelika i stakla. Jedna sasvim posebna vizura grada svetlosti. Na samo 100 metara od hotela je stanica metroa - linija 1 (žuta). Putem ove linije hotel je spojen sa najvećim turističkim znamenitostima Pariza Trijumfalna kapija, Jelisejska polja, Konkord, Luvr, Bastilja...).

Hotel pripada jednoj od najvećih hotelskih grupacija u Evropi "Accor hotels", odnosno lancu Ibis hotela. Moderan objekat sa sjajnom lokacijom. Poseduje čak 286 smeštajnih jedinica. Ne poseduje sobe za smeštaj tri osobe; sobe su isključivo standard kategorije za smeštaj maksimalno dve osobe! Hotel poseduje lobi sa recepcijom otvorenom 24 sata, lobi sa dnevnim boravkom, aperitiv bar, restoran za posluženje obroka. Doručak je veoma dobar, samoposluživanje/"švedski sto". Sobe su srednjeg komfora, poseduju kupatilo sa tuš/wc i fenom za kosu, TV Cab., klima uređaj, centralni aklimatizacioni sistem. Sobe imaju prozore, ali se isti ne otvaraju!

Ovaj hotel je potvrđen organizatoru od strane njegovog ino-partnera! Nepredviđene okolnosti su uvek moguće, te naravno, prema svim zakonskim normativima, organizator putovanja, ukoliko dođe do otkaza ovog hotela od strane ino-partnera, će za smeštaj svoje grupe obezbediti hotel koji je predviđen programom putovanja - hotel sa minimum 2* na liniji metroa.