Pariz Putovanje Avionom 2024
Pariz Putovanje Avionom 2024
Pariz Putovanje Avionom 2024
Pariz Putovanje Avionom 2024
Pariz Putovanje Avionom 2024
Pariz Putovanje Avionom 2024
Pariz Putovanje Avionom 2024
Evropski gradovi

Pariz Putovanje Avionom 2024

Od 790€

AH TAJ PARIZ!

TERMIN PUTOVANJA

CENA ARANŽMANA

PROMO CENA

08.09-14.09.2024

890 €

790 €

 *SNIŽENA CENA ZA PRIJAVE DO 10.06.2024

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratnu avionsku kartu na relaciji Beograd - Pariz - Beograd sa kompanijom „Wizz Air“, sa uračunatim aerodromskim taksama i ručnim/kabinskim prtljagom (isključivo ranac max težine do 8kg i max dimenzija 20*30*40cm)

 • Transfer „shuttle“ autobusom na relaciji aerodrom Bove - Port Majo - aerodrom Bove

 • Transfer ugovorenim prevozom na relaciji Port Majo - hotel - Port Majo

 • 6 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u regiji Pariza, na liniji metroa

 • Smeštaj u dvokrevetne sobe sa kupatilom (sobe su dvokrevetne sa jednim francuskim ležajem, ili sa dva odvojena ležaja; nema mogućnosti smeštaja u trokrevetne sobe)

 • Obilazak Pariza prema programu („Paris at a glance“) uz tumačenje turističkog vodiča

 • Usluge turističkog vodiča sve vreme trajanja programa

  Organizacione troškove

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Individualne troškove, ulaznice za muzeje i druge turističke objekte i sve ostalo što nije obuhvaćeno cenom aranžmana

 • Obavezno međunarodno putno osiguranje sa pokrićem 30.000 € (može se dobiti u agenciji pre samog putovanja po ceni od 1.000 dinara za osobe 70-, odnosno oko 2.000 dinara za osobe 70+)

 • Doplata za jednokrevetnu sobu – 325 €

 • Doplata za prtljagdate su OKVIRNE CENE; putnik kada želi da doda prtljag kontaktira agenciju koja će mu u tom trenutku saopštitikrajnju cenu na taj dan – prtljag se plaća odmah po odluci putnika u celosti. dodatni ručni/kabinski prtljag u vidu malog kofera sa točkićima i max težine 10kg sa max dimenzijama 55*40*23cm – 85 €; redovni/predati prtljag težine 10kg – 110 €; redovni/predati prtljag težine 20kg – 145 €; redovni/predati prtljag težine 26kg – 17 5€

 • Obavezna turistička taksa koja iznosi 45 € po osobi – plaća se na licu mesta

 • Fakultativni izleti navedeni u programu (videti dole opis i cene)- minimalan broj za realizaciju svakog izleta je 15 prijavljenih osoba.

  Obavezna je prijava u agenciji! Uplata izleta isključivo na licu mesta!

OPIS I CENE FAKULTATIVNOG PROGRAMA:

 • SNOVI MONMARTRA – poludnevni izlet sa uključene dve karte za metro, obilaskom prema programu i uslugama vodiča – 40€ / deca do 12 god 30€

 • VERSAJ – poludnevni izlet sa uključenim kartama za RER železnicu, ulaznicom za dvorac i parkove dvorca (bez vođene ture u dvorcu i parkovima) – 80€ / deca do 16 god 50€

 • MONPARNAS & PARIS ELEGANCE – celodnevni izlet sa uključene 2 karte za metro, obilaskom prema programu i uslugama vodiča – 25€ / deca do 12 god 20€

 • MULEN RUŽ – spektakl od 21h, trajanje oko 1,5 sat, uključeno 1/2l šampanjca po osobi i izdavanje karte sa uključenim porezom za pravna lica – cena 165 € (nije uključen transfer na relaciji hotel-Mulen Ruž-hotel - individualno, taxi ili metro)

Za MUZEJ LUVR nema organizovane posete jer je grupa manja od planirane sa jedne strane, a sa druge strane regulative za grupne vođene posete kroz postavku muzeja su se u međuvremenu promenile. Ukoliko želite da posetite Luvr, sami kupujete kartu „on-line“ putem sledećeg linka (obavezno je da se to uradi pre putovanja): https://www.ticketlouvre.fr/louvre/b2c/index.cfm/home

 

 

Program putovanja:

1. dan nedjelja 8. septembar

Sastanak na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ u 15.30h. Prijava za let na šalteru kompanije „WizzAir“. Let za Pariz u 17.30h. Sletanje na aerodrom „Beauvais“ („Bove“) u 20.10h. Po obavljanju carinske i pasoške kontrole odlazimo do terminala za „šatl“ autobuse. Transfer do Pariza, odnosno do „Porte Maillot“ odakle ćemo nastaviti drugim transferom do našeg hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.

2. dan ponedeljak 9. septembar

Doručak. U 10h polazak na osnovno razgledanje Pariza „PARIS AT A GLANCE” (metro+pešačka tura). Odlazak metroom do trga Trokadero odakle se pruža prelep pogled na Ajfelovu kulu. Tu pravimo kafe pauzu od jednog sata i potom odlazimo metroom do Trijumfalne kapije, jednog od najvoljenijih simbola Pariza. Odatle pešačimo oko 2 km duž najpoznatije gradske avenije Šanzelize – Jelisejska polja. Dolazimo do trga Konkord koji kruniše čuveni egipatski obelisk, a potom nastavljamo (1 km) do Luvra, danas najčuvenijeg muzeja na svetu, a nekada kraljevskog dvorca. Od Luvra, uz prelepu Senu kraj „bukinista“ ćemo se uputiti ka ostrvu Site, mestu na kojem je nastao Pariz. Na ovom ostrvu se nalazi Sveta kapela, remek-delo gotike, palata Konsijeržeri, najstariji most Pariza Pont Neuf i naravno, čuvena i velelepna katedrala Notr Dam – Bogorodičina crkva. Upravo tu, oko 15h, završavamo naše osnovno upoznavanje sa ovim gradom. Vaše vreme je potom slobodno za ručak u nekom od prelepih restorana na Monparnasu. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

3. dan utorak 10. septembar

Doručak. Slobodno vreme, ili polazak u 10h na fakultativni izlet metroom „SNOVI MONMARTRA“. Odlazimo metroom u jedan od najpoznatijih kvartova Pariza, i svakako najromantičniji deo grada. Pigal je naša prva stanica i naravno slavni „Mulen Ruž“ – kabare svetskog glasa koji gotovo svako veče ima šou koji oduševljava svojom maštovitošću i umetničkom virtuoznošću. Od crvene vodenice put vodi uzbrdo, na brdo mučenika. Usput ćemo videti trg poznate šansonjerke Dalide, umetničke studije velikana svetskog slikarstva... Na kraju šetnje divnim Monmartrom nas očekuje prelepi trg Tertr – trg slikara sa štafelajima i nezaobilaznim mirisom slikarskih bojakoje su se uvukle pod svaku mansardu Pariza. Svakako, videćemo i „belu golubicu“, divnu bazliku Svetog srca. Slobodno vreme za lutanje, ručak, šoping, uživanje... Individualni povratak u hotel. Noćenje.

4. dan sreda 11. septembar

Doručak. Slobodan dan, ili polazak (oko 9h) na fakultativni izlet železnicom/RER do Versaja. Versajski dvorac je bila rezidencija francuskih kraljeva Luja XIV, Luja XV i Luja XVI. Smeštena je na 11 hektara i okružena sa 815 hektara parkova. Tokom posete dvorcu videćete čuvenu dvoranu ogledala, kraljevske spavaće sobe... Svakako, vrhunac posete Versaju su njegovi fantastični parkovi sa bezbrojnim fontanama, vrtovima, paviljonima... Najbolji način da park obiđete jeste da se ukrcate u mali turistički voz ili da iznajmite električni „golf“ automobil. Slobodno vreme za individualni obilazak dvorca i parkova. Povratak u Pariz do 17h. Slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Uveče, predlažemo odlazak u čuveni „Mulen Ruž“ na spektakl koji ceo život ostaje u sećanju! Noćenje.

5. dan četvrtak 12. septembar

Doručak. Slobodno vreme, ili polazak na fakultativni izlet metroom. Tura MONPARNAS & PARIS ELEGANCE. Odlazak do Luksemburške palate, rezidencije francuske kraljice Marije Mediči. Šetnja prelepim vrtovima. Šetnja do obližnjeg Panteona, hrama znamenitih Francuza u Latinskoj četvrti. Potom sledi odlazak do čuvene Sorbone, jednog od najprestižnijih univerziteta na svetu. Slobodno vreme za lutanje Monparnasom i ručak (2 sata). Odlazimo metroom do Bastilje, trga na kojem se nekada nalazio ozloglašeni zatvor i mesto koje se vezuje za francusku buržoasku revoluciju. Sa Bastilje odlazimo pešice do trga Vogez (1 km). Elegantni trg sa gotovo istovetnim palatama čini divni sklad arhitektonsko-umetničkog dojma. Na ovom trgu se nalazi kraljičina rezidencija iz 17. veka i kuća Viktora Igoa. Nastavljamo dalje pešice preko divne avenije Saint-Antoine i mondenske ulice Rivoli do kvarta Mare (1,5 km) poznatog kao šoping-distrikt gde se nalazi čuveni muzej savremene umetnosti „Žorž Pompidu“ poznat i pod imenom „Bobur“. Tu završavamo planirane obilaske. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Predlažemo da odete na noćno krstarenje Senom sa potpuno drugačijim vizurama grada kojeg ne nazivaju bez razloga gradom svetlosti. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

6. dan petak 13. septembar

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Ovaj dan možete posetiti Luvr, jedan od najpoznatijih muzeja sveta u kojem se između ostalog nalaze fantastična skulptorska remek-dela Miloska Venera, Nike Samotrake, Amor i Psiha, Umirući rob, i naravno neprikosnovena remek-dela slikarske umetnosti poput čuvene Leonardove Mona Lize, i mnoga druga dela koja pomućuju svest. Noćenje. Takođe, u drugom delu dana možete posetiti znameniti muzej Orse sa delima čuvenih impresionista (Sezan, Lotrek, Gogen, Van Gog...). Noćenje.

7. dan subota 14. septembar

Doručak. Napuštanje soba u 10h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U 16.30h transfer do Port Majo, i potom „šatl“ busom do aerodroma „Bove“. Prijava za let. Let za Beograd u 20:45h. Sletanje u Beograd u 23.10h. Kraj putovanja.

 

USLOVI PLAĆANJA:

 • Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. 

 • Na ime rezervacije uplaćuje se 40.000,00 dinara

 • Ostatak do pune cene aranžmana se isplaćuje 20 dana pre polaska

 • Platnim karticama

 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Travel4You agencije.

 • U slućaju poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih promena troškova organizacije (goriva, hotela, avio taksi i slićno), cena aranžmana podleže promeni.

 

NAPOMENE:

 • U sobe smeštajnog objekta se ulazi prvog dana boravka od 14:00h. Sobe se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00h. Smeštajni objekti su registrovani, pregledani i standardizovani od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se objekti nalaze. Svi smeštajni objekti imaju sobe sa kupatilom, tuš/wc. U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od samog objekta, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od samog objekta. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od samog smeštajnog objekta. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti sadržaja, jer zavise od samog objekta (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...). Usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta smeštajnih usluga, na svim destinacijama, na šta organizator putovanja ne može imati uticaja.

 • Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i SPECIJALNIH PONUDA proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

 • Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.

 • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program istaknut u agenciji. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.

 • Putnici treba sami da se informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (novčana sredstva, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku tranzit ili ulaz na teritoriju Evropske unije.

 • AVIO ARANŽMANI su pored važećih Opštih uslova putovanja vezani i za posebne uslove grupnih tarifa avionskih kompanija.

 

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa TAS standardom. Organizator putovanja je turistička agencija TRAVEL4YOU, Njegoševa 37, Zemun, matični broj 21107131. Licenca broj: OTP A-22/2022. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu POLISU OSIGURANJA br. 30000036907 (osigurana suma u visini od 30.000€) osiguravajućeg društva „MILENIJUM OSIGURANJE A.D.“

 

Cenovnik broj 1 od 05.04.2024.

 

Razmišljati danas o Parizu znači snivati one snove koje je „Belle Epoque“ pružala došljacima iz celog sveta. Pariz je još uvek upaljena sveća na oltaru boemskog života Monmartra, i beskonačno lutanje po kafanicama Monparnasa. Midinete, promukli glas Žilijet Greko; zakovitlani kan-kan u Mulen Ružu, još manje suknje u Foli Beržeru i Lidu. Pariz...to su i intimne večere u separeu „Kod Maksima“... Prvo su u Pariz došli slikari. Zatim su pisci zauzeli njegove najlepše kvartove. Uz miris slikarskih boja pod pariske krovove ušao je miris duvana iz intelektualnih lula. Za slikarima pohriliše ka gradu svetlosti razni mudraci i ludaci, najlepše žene i najumnije glave sveta... Priče o boemskom životu starog Pariza, o glasu i lutanju „malog vrapčića“, o sjaju minulih vremena... Sve vas to očekuje u gradu svetlosti, najposećenijem gradu sveta!

Ovo je specijalno skrojeno putovanje za dušu... Na njega može putovati maksimum 15 osoba. Želimo da se družimo, smejemo, pevušimo divne šansone, ispijamo vino kraj Sene, udišemo mirise rascvetalog cveća... Želimo da sasvim drugačije doživimo ovaj grad sa vama! Obično organizovana putovanja ka ovom gradu traju 3-4 dana; a mi smo konačno napravili aranžman koji će vam pružiti mogućnost da upoznate grad svetlosti na pravi način. Pridružite nam se!

 

OPIS SMEŠTAJA:

HOTEL B&B HOTEL PARIS PORTE DE LA VILLETTE 3*** https://www.hotel-bb.com/en/hotel/paris-porte-de-la-villette

Hotel se nalazi u divnoj pariskoj rezidencijalnoj četvrti „La Villette“. Udaljen je od metro stanice svega 400 m. Direktna metro veza sa istorisjkim jezgrom je obezbeđena putem ružičaste linije broj 7 koja povezuje kvart Vilet sa Operom, Luvrom, Notr Damom... Na samo 500 m od hotela nalazi se čuveni park Vilet sa Muzejom nauke, Filharmonijom, Grand Halle izložbenim prostorom... Takođe, okolina obiluje lepim bistroima i restoranima.

Sam hotel je nedavno završio kompletno renoviranje prostora. Poseduje recepciju, lobi, aperitiv bar, salon za posluženje doručka (za uslove Francuske, doručak je dosta dobar), WiFi konekciju. Sobe su standard kategorije, sve sa kupatilom (tuš-wc, fen za kosu), centralnim aklimatizaciono/grejnim sistemom. Dvokrevetne sa odvojenim ležajevima ili dvokrevetne sa jednim francuskim ležajem; smeštaj za tri osobe je u 1/2+1 sobama, od kojih je pomoćni ležaj na sprat i manjih je dimenzija od standardna dva – ne preporučujemo.