Peruđa Putovanje 2024
Peruđa Putovanje 2024
Peruđa Putovanje 2024
Peruđa Putovanje 2024
Peruđa Putovanje 2024
Peruđa Putovanje 2024
Peruđa Putovanje 2024
Evropski gradovi

Peruđa Putovanje 2024

Od 189€

 PERUĐA

FESTIVAL ČOKOLADE EUROCHOCOLATE

TERMIN PUTOVANJA

CENA ARANŽMANA

SAJAMSKI POPUST

22.10-27.10.2024

209€

189€

za rezervacije do 15.03.2024

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz turističkim autobusom visoke turističke klase na navedenoj relaciji (kompletna oprema, a/c, a/v)

 • 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u toskanskoj banji Kjanćano Terme (doručak je tipa samoposluživanja, kontinentalni; slab i jednoličan)

 • Smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe su dvokrevetne sa jednim francuskim ležajem ili sa dva odvojena ležaja; 1/2+1 sobe su dvokrevetne sa jednim francuskim ležajem ili sa dva odvojena ležaja + treći pomoćni ležaj koji je manjih dimenzija i može ugrozi komfor trećoj osobi)

 • Obilaske prema programu uz tumačenje turističkog vodiča

 • Usluge turističkog vodiča

 • Organizacione troškove

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte

 • Obavezno međunarodno putno osiguranje sa pokrićem od 30.000 € (može se dobiti u agenciji po ceni od oko 800 dinara)

 • Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 85 €

 • Obavezna doplata na licu mesta za boravišnu taksu koja za 3 noćenja iznosi 9 € po osobi

 • Povratnu kartu za mini-metro koja je potrebna za posetu Peruđi (5 €; plaćanje na licu mesta)

  Fakultativni program (minimalan broj za realizaciju je 30 prijavljenih osoba):

 • Celodnevni izlet Gubio - Asizi prema programu 45 €

 • Celodnevni izlet Orvieto - Spoleto prema programu 45 € 

Program putovanja:

1. dan putovanja, utorak 22. oktobar

Polazak iz Beograda (Sava centar) u poslepodnevnim satima (oko 21h). Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan putovanja, sreda 23. oktobar

Dolazak u banju Kjanćano terme. Smeštaj u hotel u ranim popodnevnim satima (oko 14h). Odmor. Šetnja do starog grada Kjanćana. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan putovanja, četvrtak 24. oktobar

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak na celodnevni fakultativni izlet (9h-21h). Vožnja kraj jezera Trazimeno koje predtsvalja najveće jezero poluostrvske Italije, i značajno istorijsko mesto gde se u 3 veku p.n.e. odigrala bitka između Hanibala i Rimljana. Odlazak u divni mali grad Gubio. Po dolasku kraći obilazak grada uz razgledanje trga Grande sa srednjovekovnom palatom konzula. Slobodno vreme za uživanje u gradiću (2 sata). Nastavak putovanja u 14h. Vožnja centralnim delom pokrajine Umbrija do prelepog grada Asizija. Dolazak oko 15h. Po dolasku obilazak grada koji predstvalja jedno od najvećih hodočasnih središta Italije. U ovom gradu se nalazi prelepa bazilika San Frančesko u kojoj su mošti Svetog Franje, osnivača franjevačkog reda rimokatoličke crkve. U Bazlici se nalaze fantastične freske iz 13. veka, rad Đota i Ćimabue. Slobodno vreme do 19h za individualne aktivnosti i posetu bazilici. Povratak u hotel oko 21h. Noćenje.

4. dan putovanja, petak 25. oktobar

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili polazak na celodnevni fakultativni izlet do Umbrije (9h-20h). Odlazak u prelepi grad Orvieto. Odlazak funikularom (fakultativno) do starog grada i kraći organizovani obilazak uz razgledanje (bez poseta): bunar Sv. Patrika, Duomo – veličanstvena katedrala sa prelepom mermernom fasadom, Mavarski toranj, Narodna palata... Slobodno vreme do 14h. Odlazak u divni srednjovekovni grad Spoleto. Ovaj grad je pre svega poznat po svoja dva utvrđenja spojena fantastičnim mostom. Roka Albornocijana i trvđava mlinova su spojeni sa kamenim mostom visokim 82 metra. Sam grad odiše tipičnom srednjovekovnom atmosferom, i pravo je uživanje šetati se njegovim kamenim ulicama. Slobodno vreme do 18h. Povratak u hotel oko 20h. Noćenje.

5. dan putovanja, subota 26. oktobar

Doručak. Odjava iz hotela do 9h. Odlazak u Peruđu. Dolazak oko 10.30h. Po dolasku u novi deo grada (Pian di Massiano) sledi odlazak mini-metroom do starog grada (naravno da je gužva, festival je u toku!). Po dolasku u stari grad sledi kraći organizovani obilazak grada uz razgledanje: trg 4. Novembra sa Katedralom i divnom palatom Priorija, ulica Akvadukta... Slobodno vreme za uživanje u fantastičnoj atmosferi najvećeg festivala čokolade u Evropi, „Eurochocolate“. Festival se održava duž glavnog gradskog korza, na otvorenom. Individualni povratak na parking u donjem delu grada (Pian di Massiano) i polazak ka Srbiji oko 21h. Noćna vožnja preko severne Italije i dalje preko Slovenije i Hrvatske.

6. dan putovanja, nedelja 27. oktobar

Povratak u Beograd u podnevnim satima. Kraj putovanja i usluga.

USLOVI PLAĆANJA:

- Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije

- Gotovinski – uplata minimum 40% na ime rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska;

- Čekovima građana – minimum 50% od cene aranžmana se uplaćuje pre polaska, ostatak čekovima u 4 jednake mesečne rate.

- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Travel4You agencije.

- U slučaju poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih promena troškova organizacije (goriva, hotela, putarina i slično), cena aražmana podleže promeni.

NAPOMENE:

 • U hotelske sobe se ulazi prvog dana boravka od 14:00h. Hotelske sobe se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00h. Hoteli su registrovani, pregledani i standardizovani od strane Nacionalne turističke asocijacije Italije. Svaki hotel ima restoran, svaka soba ima tuš/wc. U pojedinim hotelima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od samog hotela, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije hotela. Neki od dopunskih sadržaja hotela su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti sadržaja, jer zavise od hotela (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...). Usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta organizator putovanja ne može imati uticaja.

 • Tokom putovanja predviđene su pauze radi odmora posle 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)

 • Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i SPECIJALNIH PONUDA proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

 • Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.

 • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program istaknut u agenciji. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.

 • Putnici treba sami da se informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (novčana sredstva, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku tranzit ili ulaz na teritoriju Evropske unije.

 

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa TAS standardom. Organizator putovanja je turistička agencija TRAVEL4YOU, Njegoševa 37, Zemun, matični broj 21107131. Licenca broj: OTP A-22/2022. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu POLISU OSIGURANJA br. 30000036907 (osigurana suma u visini od 30.000€) osiguravajućeg društva „MILENIJUM OSIGURANJE A.D.“

Cenovnik broj 1 od 21.02.2024

Putovanje u samo srce Italije odiše brežuljkastim krajolicima na kojima se nalaze slikoviti italijanski gradovi koje čemo obići na ovom fantastičnom putovanju. 

Eurochocolate festival je najveći festival čokolade u Evropi. Domaćin je naravno grad PERUĐA, dom čuvenih čokolada „Perugina“ i naravno svetski slavnog „Baci Perugini“. Posetiti grad u vreme ovog slatkog festivala svakako ostaje u najlepšem sećanju. Fešta koja će vam zagrejati srca i zasladiti dušu! A pored Peruđe, imaćemo prilike da uživamo u divnim malim gradovima Umbrije koje ćemo usput posetiti. Ovo je putovanje za prave sladokusce! Dobrodošli u Umbriju!

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel 3*, Kjanćano Terme - u centru banje, oko 2 km od starog grada Kjanćana. Poseduje recepciju, aperitiv bar, salon za posluženje doručka. Sobe sa kupatilom i TV. Hotel je izuzetno skroman, standardni „budžet“ hotel.