Napulj i ostrva zaliva avionom
Napulj i ostrva zaliva avionom
Napulj i ostrva zaliva avionom
Napulj i ostrva zaliva avionom
Napulj i ostrva zaliva avionom
Napulj i ostrva zaliva avionom
Evropski gradovi

Napulj i ostrva zaliva avionom

Od 650€

NAPULJ I OSTRVA ZALIVA

Putovanje u Napulj - Sorento - Kapri - Obala Amalfija

3 noćenja AVIONOM / 20– 23. OKTOBAR 2023. 

termin putovanja

cena aranžmana

first minute

20.10-23.10.2023

Hotel Dei Mille 3*          750€

650€

20.10-23.10.2023

Hotel Palazzo Firenze 4*  899€

830€

AVIONSKE KARTE + AERODROMSKE TAKSE + RUČNI PRTLJAG + REDOVAN PRTLJAG + 3 NOĆENJA SA DORUČKOM U ODABRANOM HOTELU + NAPOLI CITY TOUR + VODIČ

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratnu avionsku kartu na relaciji Beograd-Napulj-Beograd u ekonomskoj klasi, sa uključenim aerodromskim taksama, ručnim i redovnim prtljagom (8kg + 23kg)

 • Transfer sa aerodroma do hotela i povratno

 • 3 noćenja sa doručkom u odabanom hotelu u široj zoni centra Napulja (samopusluživanje/“buffet“)

 • Smeštaj u dvokrevetne sobe sa kupatilom (ne postoji mogućnost smeštaja u trokrevetne sobe! Većinom su sve sobe sa jednim francuskim ležajem!)

 • Obilazak Napulja prvog dana putovanja, prema programu u trajanju od maksimalno 2,5 sata

 • Usluge turističkog vodiča

 • Organizacione troškove

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Individualne troškove, ulaznice za muzeje i druge turističke objekte i sve ostalo što nije obuhvaćeno cenom aranžmana

 • Obavezno međunarodno putno osiguranje sa pokrićem 30.000 € (može se dobiti u agenciji pre samog putovanja po ceni od 800 dinara za osobe 70-, odnosno oko 1500 dinara za osobe 70+)

 • Doplata za jednokrevetnu sobu – hotel 3* 120 €; hotel 4* 350 €

 • Obavezna turistička taksa koja iznosi ukupno 9 € po osobi za tri noćenja u hotelima sa 3*, odnosno 15 € po osobi za tri noćenja u hotelima sa 4*

 • Fakultativne izlete koji su navedeni u programu – prijava za izlete je obavezna u agenciji.

OPIS I CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

KRSTARENJE NAPULJSKIM ZALIVOM - PROĆIDA I ISKIJA

Celodnevni izlet sa polaskom iz hotela u 8.30h i povratkom u Napulj u 19h 90 €.

Cena obuhvata 2 metro karte, karte za feribot prema programu, kraće obilaske sa vodičem i usluge vodiča prema programu. NAPOMENA: iz hotela se odlazi do metro stanice, potom metroom jednu stanicu se vozimo, od metro stanice do luke iz koje isplovljava feribot za Iskiju pešačimo u dužini od 1300 metara.

KOSTA AMALFITANA

Celodnevni izlet sa polaskom iz hotela u 9.30h i povratkom do 19h 80 €.

Cena obuvata prevoz sa mini-busom, kraće obilaske Amalfija i Pozitana, kartu za brodić na liniji Pozitano – Amalfi, usluge vodiča.

PRIJAVA ZA IZLETE JE OBAVEZNA U AGENCIJI 10 DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE!

Minimum za realizaciju izleta je 10 prijavljenih putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, izleti se mogu realizovati uz korekciju cene, u suprotnom će biti otkazani o čemu će putnici biti obavešteni 3 dan pre putovanja.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan, PETAK 20. OKTOBAR

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ u 10.30h. Prijava na let avio-kompanije „AirSerbia“. Let za Napulj u 12.40h. Sletanje u Napulj u 14.10h. Transfer do odabranog hotela u centru grada u zoni železničke stanice. Smeštaj i mali predah. U zakazano vreme sastanak sa vodičem na recepciji i polazak na pešačku turu (4 km; oko 2,5 sata) sa osnovnim upoznavanjem sa gradom. Srednjovekovna Porta Kapuna – nekadašnja ulazna kapija grada, Via Tribunali sa crkvom Mizerikordija, Duomo - katedrala posvećene Uspenju presvete Bogorodice i Sv. januarijusu - kolosalna građevina čudesnog arhitektonskog stila, Piazza Municipio sa divnom palatom San Đakomo i fontanom Neptuna, Galeriju Umberta I – tržni centar izgrađen u fantastičnom arhitektonskom stilu „Belle Epoque“, Teatar San Karlo – jedna od najpoznatijih operskih kuća na svetu, trg Plebišita sa Kraljevskom palatom... Usput ćemo videti i Novi zamak – rezidenciju Anžujaca, najstariju piceriju na svetu, trgovački kvat Via Toledo... Slobodno vreme za individualne aktivnosti uz preporuku za večeru. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

2. dan, SUBOTA 21. OKTOBAR

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak na celodnevni fakultativni izlet. Polazak iz hotela oko 8.30h. Odlazak metroom do napuljske luke i ukrcavanje na feribot ka Iskiji u 09.25h. Dolazak na Iskiju u 10.55h. Po dolasku osnovno upoznavanje sa ostrvom i svim mogućnostima koje su raspoložive za vaš samostalni obilazak; preporuka je odlazak do zamka Aragoneze (3 km pešice kroz živopisnu zonu grada, ili taksijem). Takođe, preporuka je i mali „đir“ taksijem po ostrvu sa pauzama na najinteresantnijim lokacijama za vaše savršene fotke. Slobodno vreme na Iskiji. U 14.30h isplovljavanje feribotom ka Proćidi (plovidba od svega 15 minuta). Posetićemo divnu Proćidu. Neverovatan kolorit ribarskih kućica neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Napojićemo oči na Proćidi i prošetati se zajedno sa jednog na drugi kraj grada. Slobodno vreme. Polazak feribotom ka Napulju u 17.55h. Povratak u luku Napulja u 19h. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

3. dan, NEDELJA 22. OKTOBAR

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak na celodnevni fakultativni izlet do Kosta Amalfine. Izlet u trajanju od oko 10 sati sa polaskom iz hotela u Napulju u 9.30h. Izlet se ralizuje sa mini-busom. Vožnja čuvenom stradom SS2163, jednim od najlepših puteva u Italiji koji povezuje Sorento sa Amalfijem. Panoramsko razgledanje obale. Odlazak u Pozitano (dolazak oko 11.30h). Sa vodičem šetnja gradom do plaže (oko pola sata). Slobodno vreme za individualne aktivnosti do 15h. Odlazak brodićem iz Pozitana do Amalfija (vožnja uz spektakularnu obalu u dužini od oko pola sata). Po dolasku u Amalfi kraći obilazak grada sa vodičen (pola sata) i slobodno vreme do 18h. Povratak u hotel u Napulju oko 19.30h. Noćenje.

4. dan, PONEDELJAK 23. OKTOBAR

Doručak. Odjava iz hotela do 9h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i šetnju Napuljem. U 13.00h transfer iz hotela na aerodrom. Prijava za let. Let za Beograd u 15.30h. Sletanje u Beograd u 16.50h. Kraj putovanja.

USLOVI PLAĆANJA:

 • Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.Gotovinski – uplata minimum 50% na ime rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska;

 • Čekovima građana – minimum 60% od cene aranžmana se uplaćuje pre polaska, ostatak čekovima u 4 jednake mesečne rate;

 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Travel4You agencije.

 • U slučaju poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih promena troškova organizacije (goriva, hotela, avio taksi i slično), cena aražmana podleže promeni.

NAPOMENE:

 • U hotelske sobe se ulazi prvog dana boravka od 14:00h. Hotelske sobe se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00h. Hoteli su registrovani, pregledani i standardizovani od strane Nacionalne turističke asocijacije Italije. Svaki hotel ima restoran, svaka soba ima tuš/wc. U pojedinim hotelima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od samog hotela, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije hotela. Neki od dopunskih sadržaja hotela su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti sadržaja, jer zavise od hotela (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...). Usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta organizator putovanja ne može imati uticaja.

 • Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i SPECIJALNIH PONUDA proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

 • Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.

 • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program istaknut u agenciji. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.

 • Putnici treba sami da se informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (novčana sredstva, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku tranzit ili ulaz na teritoriju Evropske unije.

 • AVIO ARANŽMANI su pored važećih Opštih uslova putovanja vezani i za posebne uslove grupnih tarifa avionskih kompanija.

 

 

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 15 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa TAS standardom. Organizator putovanja je turistička agencija TRAVEL4YOU, Njegoševa 37, Zemun, matični broj 21107131. Licenca broj: OTP A-22/2022. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu POLISU OSIGURANJA br.470000054086 (osigurana suma u visini od 30.000€) osiguravajućeg društva „TRIGLAV OSIGURANJE A.D.“

 

Cenovnik broj 2 od 13.09.2023.

NAPULJ

4 DANA AVIONOM IZ BEOGRADA / 3 NOĆENJA

VEDI NAPOLI E POI MUORI! Drevna izreka koja mnogo govori o ovom gradu. Program je potpuno jedinstven.. Videćemo Napulj i nekolicinu njegovih blaga u okolini. Ostrva Proćida i Iskija sa svojim koloritom i usporenim životom i sjajna Kosta Amalfitana, obala koja pleni svojim lepotama. Na ovoj obali posetićemo Pozitano i Amalfi i uživaćemo maksimalno u njima. Ukoliko su vam vidici otvoreni, znate da uživate i da se saživite sa destinacijom, hedonisti ste, onda je ovo putovanje skrojeno za vas! Dobrodošli!

NAPULJ je milionski grad, prestonica pokrajine Kampanija. Vekovima je bio prestoni grad juga Italije, i predstavlja jedan od najlepših gradova Italije. To je mišljenje onih koji imaju otvorene vidike, ništa im ne smeta i znaju da gledaju i uživaju! Osnovali su ga stari Grci davši mu ime Neapolis – novi grad. Rimljani su govorili „Vedi Napoli, e poi mori“ – „Vidi Napulj, i umri“. Mi ćemo ga videti, ali nećemo svakako umirati! Shvatićemo samo u čemu je bila poenta ove izreke; ili ne! Istorija je svuda u ovom gradu. Raskošne palate i avenije govore o bogatstvu ovog grada. Pogled na Vezuv je neverovatan. Veče podno zamka dell’Uovo (jaje) je za nezaborav. Pica u najstarijoj piceriji na svetu je sasvim posebna. Šoping je sjajan. Zašto se Napulj toliko dopada turistima iz čitavog sveta? Pre svega zato što nije ulickan; njegove raskošne palate su oronule. Svuda je đubre, a ako imate zaziranje prema drugačijim ljudima, onda ćete u svakom čoveku kojeg sretnete videti potencijalnu opasnost. Nije ovaj grad za svakoga! Ili znate da se opustite i da uživate, a ako ne, onda će vam u Napulju sve smetati! Na vama je! Lepota je zaista u očima posmatrača!

ISKIJA I PROĆIDA su prelepa ostrva u Napuljskom zalivu. Na ostrvima se nalaze koloritna ribarska seoca koja su prosto neodoljiva. Do Proćide se dolazi ferijem iz Napulja, a vožnja traje svega jedan sat. Iskija je ostrvo koje je udaljeno samo pola sata vožnje ferijem od Proćide. Naš izlet je osmišljen kao „private tour“ sa ugovorenim brodićima.

OBALA AMALFIJA je svetski poznata po svojim čudesnim pejzažima i neverovatno lepim mestima. Grad Amalfi se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Poseduje srednjovekovnu strukturu, prelepe ambijente i čudesnu atmosferu. Ravelo i Pozitano su mondenska letovališta sa fantastičnom atmosferom i plažama. Brojni Holivudski filmovi su snimani na ovoj obali, kao i muzički spotovi. Pravi raj na zemlji.

OPIS SMEŠTAJA:

HOTEL „DEI MILLE“ 3*, Napulj hoteldeimillenapoli.it/

Hotel se nalazi u široj zoni centra grada, odnosno u zoni železničke stanice. U neposrednoj blizini su prodavnice, butici, barovi, restorani, stanica metroa. Standardan „budžet“ hotel sa niskim nivoom usluge i sadržaja. Poseduje recepciju, salon za posluženje doručka, WiFi konekciju samo u lobiju, info desk... Sobe su srednje komforne, i sve poseduju kupatilo sa tuš-wc, TV, centralni aklimatizaciono/grejni sistem.

HOTEL „PALAZZO FIRENZE“ 4*, Napulj palazzofirenze.net/en

Hotel se nalazi u široj centralnoj zoni grada u zoni železničke stanice. Sasvim dobar hotel, gotovo potpuno nov, savremen. Hotel poseduje recepciju sa info deskom, lep lobi sa dnevnim boravkom, aperitiv bar, salon za posluženje doručka (sasvim korektan ali jednoličan), WiFi konekcija u celom objektu (sasvim sigurno ne funkcioniše baš najbolje). Sobe su standard kategorije, i sve poseduju kupatilo sa tuš/wc, klima uređaj, mini-bar, TV Kab., telefon.