Španija Leto 2023 Autobusom

Španija, druga zemlja u svetu po broju turista, poznata po koridi, flamenku, paelji, Pablu Pikasu i Salvadoru Daliju. Evropska zemlja sa najvećim brojem sunčanih dana i bogatom istorijom i kulturom jedna je od najprivlačnijih za letnji odmor zbog svoje mediteranske klime i najlepših plaža na ovim prostorima. Pored letovanja u Ljoret de Maru, sa posetama Cinque Terre, Barselone, Nice, Monte Karla i Bolonje, nudimo Vam jedinstvene programe Valensija - La tomatina i Pamplona - festival San Fermines.

Iskoristite First i Last minute ponude za Španiju.

Ljoret de Mar letovanje 2023

Ljoret de Mar letovanje 2023

Ljoret de Mar mesto zabave i peščanih plaža. Letovanje sa obilascima: Cinque Terre, Barselona, Nica, Monte Karlo, Bolonja. Paket aranžman: 12 dana: 6 polupansiona u Ljoret de Maru + 1 noćenje sa doručkom u Montekatiniju autobusom.

Od
365€
Pamplona trka sa bikovima

Pamplona trka sa bikovima

Želte da se sasvim uživite u festival San Fermines i da uzmete učešće u trci sa bikovima? Želite da saznate kako to izgleda kada vam adrenalin udari u glavu? Obucite se i vi u belu odeću, zagrnite crvenu maramu, i trčite koliko vas noge nose! Pozivamo vas da ovo putovanje nikako ne propustite! Sasvim jedinstveno u našoj zemlji!

Od
559€
Valensija Putovanje La Tomatina

Valensija Putovanje La Tomatina

Vodimo vas na svetski poznati festival La Tomatina, poznat po gađanju paradajzom. Potpuno neobičan i neverovatan. Na ovom putovanju smo spojili i želje za letovanjem. Odabrali smo divnu i neobičnu obalu pomorandžinog cveta, odnosno Kosta del Azar.

Od
559€