Egipat

Egipat

Egipat. Drevna zemlja o kojoj dosta znamo, i o kojoj gotovo ne znamo ništa. Želite da ga upoznate na pravi način? Onda je ovo putovanje za vas! Skrojili smo i potrudili smo se da u program uključimo najbolje od najboljeg, i nadamo se da ćete uživati. Dobrodošli u Egipat!

Od
1590€
Prag 3 noćenja

Prag 3 noćenja

Šetnja ulicama Praga oduzeće vam dah dok razgledate građevine i arhitekturu češke prestonice. Ne propustite šetnju po Karlovom Mostu i gradsku većnicu sa astronomskim časovnikom, Vaclavski trg i još nogo toga. Predlažemo obilazak Karlovih Vari i dvorca Karlštajn, kao i izlet u Drezden.

Od
129€
Istanbul

Istanbul

Istanbul sa obilascima: Aja Sofija, Plava džamija, Topkapi palata, Patrijaršija, Balat, Hipodrom, Dolmabahče palata, Azija, Sulejmanija. Paket aranžman 7 dana autobusom + smeštaj u centru na bazi 4 noćenja sa doručkom.

 

Od
159€
Kapadokija Ankara i Istanbul

Kapadokija Ankara i Istanbul

Kapadokija, čudesno područje koje se nalazi u oblasti centralne Anadolije u Turskoj. Obilasci Ankare i Istanbula, dolina Kapadokije, Avanosa, manastira Selime, podzeminih gradova i let balonom. Paket aranžman 5 noćenja sa doručkom + autobuski prevoz.

Beč 2 noćenja

Beč 2 noćenja

Provedite produženi vikend u Beču, gradu neprolazne lepote. Posetite Outlet Parndorf i dvorac Šenbrun. Paket aranžnan 5 dana autobusom + hotelski smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom.

Od
119€
Pulja Apulija Putovanje 2023

Pulja Apulija Putovanje 2023

Jug Italije predstavlja onu pravu, autentičnu Italiju prepunu mirisa i ukusa, nasmejanih ljudi, i sunca. Ovde je Bog darivao zemlju maslinjacima, voćnjacima, vinovom lozom. Ovde vreme stoji, a sećanja naviru.

Od
359€