Alexandros Sakis II

Alexandros Sakis II

Kuća se nalazi na oko 70m od mora, odmah iza kuće Anna Studios (Sakis III). Svi studiji i apartmani se nalaze na spratu. Studiji su za dve do četiri osobe, a apartmani za pet osoba. Svi studiji i apartmani imaju SAT TV i klima uređaj kao i besplatan WiFi.

Ana Sakis III

Ana Sakis III

Nalazi se na oko 40m od mora. U ponudi su studiji koji se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu za dve do tri osobe. Studiji u prizemlju su cenovno izdvojeni i povoljniji su. Svi imaju SAT TV, signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta kao i klima uređaj.

Basil Blue sea

Basil Blue sea

Nalazi se na samoj plaži, u sklopu hotela Blue Sea. U ponudi su studiji i apartmani za 2-4 osobe koji se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Gostima su na raspolaganju veliki i dečiji bazen,kao i parking. Moguća je doplata polupansiona u hotelskom restoranu.

Duvas

Duvas

Nalazi se na oko 390m od plaže. Najkraći put peške do plaže je neasfalatirani šljunkoviti prolaz do zadnjeg ulaza u hotel Blue sea. U okviru hotela se nalazi manji market za snabdevanje, a gosti uz plaćanje konzumacije pića mogu koristiti bazen hotela.

Fay Sakis I

Fay Sakis I

Kuća se nalazi u središnjem delu mesta Toroni. Studiji se nalaze sa zadnje strane kuće daleko od ulice i buke i okrenuti su ka dvorištu. Studiji su za 2 do 3 osobe. Svi studiji imaju SAT TV i klima uređaj, kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta. 

Flower

Flower

Nalazi se na oko 40m od obale u potpuno prirodnom okruženju sa prelepim dvorištem. Idealna je za porodičan odmor zbog roštilja u dvorištu. Svi apartmani imaju SAT TV i klima uređaj, kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta. Gostima je na raspolaganju i parking.

Flower bungalovi

Flower bungalovi

U dvorištu glavne kuće Flower, na oko 80m udaljenosti od iste, nalaze se bungalovi Flower. Smešteni su u prizemlju, imaju lepe, prostrane terase. Gostima je na raspolaganju i parking.

 

Kastro

Kastro

Kuća Kastro se nalazi na samoj plaži mesta Toroni. U ponudi su studiji i apartmani u prizemlju i na spratu, sa i bez pogleda na more. Svi imaju TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta.

Olga

Olga

Nalazi se na najlepšem delu plaže. Studiji i apartmani su u glavnoj zgradi, smešteni u prizemlju i na prvom spratu. Apartman ima terasu sa pogledom na more. Svi imaju SAT TV. Zbog lokacije ovo je jedan od ubedljivo najtraženijih smeštaja u Toroniju.

Olga bungalovi

Olga bungalovi

Bungalovi se nalaze na oko 20m od glavne zgrade i smešteni su u prelepom dvorištu punom cveća i zelenila gde je gostima na raspolaganju i roštilj. Svi imaju SAT TV. Zbog lokacije kao i zbog strukture bungalova ovo je jedan od ubedljivo najtraženijih smeštaja u Toroniju.