Calypso 2*

Calypso 2*

Mali tradicionalno uređen, sa odličnom lokacijom, hotel Calypso obećava miran i udoban odmor. U centralnom delu hotela nalazi se terasa sa bazenom i ležaljkama i suncobranima. Usluga u hotelu je noćenje s doručkom.

Tropical 3*

Tropical 3*

Hotel je smešten u izuzetno lepom okruženju, sa palmama, obiljem zelenila i cveća, mala je oaza sa lepim, velikim bazenom. Usluga u hotelu je polupansion.

Naias 3*

Naias 3*

Naias je mali hotel koji se nalazi na samoj plaži u Haniotiju okružen zelenilom. Idealan je izbor za porodice sa decom. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju. Usluga u hotelu je noćenje s doručkom

Elinotel Polis 3*

Elinotel Polis 3*

Elinotel Polis nudi svojim gostima sve pogodnosti mirnog odmora. Hotel se nalazi blizu centa Haniotija i plaže. Usluga u hotelu je polupansion, uz mogućnost doplate usluge all inclusive.

Hanioti Grand Victoria 3*

Hanioti Grand Victoria 3*

Grand Victoria je mali hotel apartmanskog tipa idealan za aktivan odmor. Nalazi se oko 400m od centra Haniotija,.Od gradske plaže je udaljen 500 m. Usluga u hotelu je polupansion ili all inclusive.

Sousouras 3*

Sousouras 3*

Na jedinstvenoj lokaciji, na samoj plaži i na nekoliko metara od centra mondenskog mesta Hanioti na prvom prstu Halkidikija, ovaj mali hotel bungalovskog tipa nudi sve pogodnosti za aktivan odmor. Usluga u hotelu je polupansion.

Tresor Sousouras 4*

Tresor Sousouras 4*

Hotel Tresor Sousouras se nalazi na samo 100 m od plaže u mirnom delu Haniotija. U mirnoj, prijatnoj atmosferi pruža sve usluge koje jedan moderan hotel treba da ima. Usluga u hotelu je polupansion.

Hanioti Melathron Hotel 4*

Hanioti Melathron Hotel 4*

Hotel Hanioti Melathron se nalazi u centru mesta Hanioti na samo 80 metara od plaže. Hotel je renoviran 2014. godine. Usluga u hotelu je polupansion.

Hanioti Grand Otel 4*

Hanioti Grand Otel 4*

Smešten na samoj obali, u blizini parka u Haniotiju, Hanioti Grand Otel nudi doživljaj gradske sredine i toplinu južnog mora. Usluga u hotelu je polupansion.

 

Lesse Hotel 4*

Lesse Hotel 4*

Lesse hotel se nalazi na oko 80 m od peščano-šljunkovite plaže i 800 m od centra Haniotija. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion.

Elinotel Apolamare 5*

Elinotel Apolamare 5*

Elinotel Apolamare na izuzetan način spaja luksuz sa mirnim porodičnim odmorom. Hotel se nalazi na peščanoj plaži. Usluga u hotelu je polupansion, uz mogućnost doplate usluge all inclusive.