Olympic Bibis 2*

Olympic Bibis 2*

Idealan hotel za odmor, nalazi se oko 170 m od plaže, oko 900 m od mesta Metamorfozis. Poseduje restoran, bar, bazen, igralište, parking. Usluga u hotelu je polupansion, na bazi švedskog stola.

Porto Matina 2*

Porto Matina 2*

Hotel Porto Matina se nalazi na odličnoj lokaciji, od centra Metamorfozisa je udaljen 100m, a na samoj plaži. Hotel se sastoji od 2 objekta sa smeštajnim jedinicama. Usluga u hotelu je polupansion na bazi švedskog stola.

Hotel Simeon 3*

Hotel Simeon 3*

Ovaj mali porodični hotel nalazi se u srcu Sitonije u prelepom okruženju malog mesta Metamorfozis. Usluga je polupansion na bazi švedskog stola, samoposluživanje ili all inclusive.

4 You Hotel Apartments

4 You Hotel Apartments

Apartmani i studiji 4YOU su smešteni u malom, živopisnom mestu Metamorfozis, udaljeni oko 150 m od mora. Plaža je šljunkovito-peščana. Idealni su za miran odmor i uživanje u mirisu borovih šuma.

Village Mare 4*

Village Mare 4*

Topla i gostoprimljiva atmosfera hotela omogućiće udoban i prijatan boravak gostima. Hotel je udaljen 70 m od plaže. Usluga u hotelu je all inclusive na bazi švedskog stola.

Blue Dolphin 4*

Blue Dolphin 4*

Hotel Blue Dolphin se nalazi na Sitoniji. Izgrađen u tradicionalnom grčkom stilu. Izdvojen od buke i samim tim idealan za prijatan porodični odmor. Usluga u hotelu je polupansion na bazi švedskog stola.