Ioni Hotel 3*

Ioni Hotel 3*

Hotel Ioni smešten je na samoj plaži, u mestu Katerini. Sobe su prostrane i pružaju pogled na glavni trg u Kateriniju, na more ili baštu. U hotelu se služi kontinentalna hrana. 

Gold Stern 3*

Gold Stern 3*

Ovaj hotel se nalazi u centru mesta Paralija, na 200m od plaže Paralia Katerinis. Nudi gostima prostrane sobe koje gledaju na trg ispred hotela i uslugu na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona. 

Porto Del Sol 3*

Porto Del Sol 3*

Ovaj mali novoizgrađeni hotel nalazi se nadomak plaže i 250m od centra Paralije. Poseduje komforne sobe i apartmane i nudi usluge noćenje sa doručkom i polupansion. 

Regina Mare 3*

Regina Mare 3*

Regina Mare je mali porodični hotel u Paraliji, u samom centru grada i na samo nekoliko koraka od plaže. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion. 

Cosmopolitan Hotel & Spa 4*

Cosmopolitan Hotel & Spa 4*

Ovaj hotel nalazi se u Paralia Katerini, 200m od plaže i 500m od centra grada Paralija. Pored otvorenog bazena hotel ima zatvoreni bazen i aerobik i fitnes salu. Usluga u hotelu je polupansion. 

Mediterranean Resort 4*

Mediterranean Resort 4*

Hotel Mediterranean Resort nalazi se u centru Paralije i 80km od plaže. U hotelu postoji i spa centar sa saunama, hamamom, fitnes sobom. Sobe u hotelu su komforne i pažljivo uređene da zadovolje sve potrebe gosta. Usluga je polupansion. 

Mediterranean Princess 4*

Mediterranean Princess 4*

Hotel Mediterranean Princess otvoren je cele godine i nalazi se na svega nekoliko minuta hoda od plaže i 400m od centra Paralije. Raspolaže sa 75 moderno opremljenih soba i nudi uslugu na bazi polupansiona. 

Mediterranean Village Sentido 5*

Mediterranean Village Sentido 5*

Hotel Mediterranean Village se sastoji od 18 dvospratnih zgrada, nalazi se na sopstvenoj plaži 700m udaljen od centra Paralije. Hotel ima novootvoreni spa centar i bazene sa ležaljkama i suncobranima. Usluga je polupansion.