Asena 3*

Asena 3*

Hotel Asena 3* se nalazi na samoj obali mora, na poznatoj plaži Ladies beach. Od centra je udaljen 3km i veoma dobro je povezan sa linijom lokalnog prevoza. Usluga u hotelu je najam, noćenje sa doručkom ili polupansion

 

Melike 2*

Melike 2*

Hotel Melike 2* je udaljen 3km od centra Kušadasija, a na 100m od plaže Ladies beach. Odlično je povezan sa linijom lokalnog prevoza. Usluga u hotelu je najam ili polupansion.

Ozka 2+*

Ozka 2+*

Hotel u centru Kušadasija nalazi se na 200m od gradske plaže. Smešten je tako da je spojen sa svim delovima Kušadasija. Pruža pogled na ceo Kušadasi. Usluga u hotelu Ozka je na bazi noćenja sa doručkom. 

Roxx Royal 3*

Roxx Royal 3*

Hotel Roxx Royal se nalazi u samom centru grada u blizini glavne minibus stanice, na 400m udaljenosti od plaže. Idealan je za mlade i one koji vole da budu u centru zbivanja. Usluga u hotelu je polupansion.

 

Flora Suites 3*+

Flora Suites 3*+

Hotel Flora Suites se nalazi na oko 700 metara udaljenosti od plaže Long beach i na oko 5 kilometara udaljenosti od centra Kušadasija. Usluga u hotelu je all inclusive.

Albora 3*

Albora 3*

Hotel Albora 3* se nalazi na 200m od popularne plaze Lady‘s beach i na samo kilometar od centra Kusadašija. Hotel poseduje prelep restoran na krovu, nekoliko barova, bazen, pikado, saunu. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion.

Surtel 3*

Surtel 3*

Hotel Surtel se nalazi u centru Kušadasija, na manje od 50m od mora i na oko 250 metara udaljenosti od gradske plaže. Suncobrani i ležaljke na plaži se doplaćuju. Usluga u hotelu je all inclusive.

 

Batihan Beach Resort & Spa 4*

Batihan Beach Resort & Spa 4*

Hotel Batihan Beach Resort & Spa 4* se nalazi na plaži Long beach, 6km od centra Kušadasija. U sastavu hotela se nalazi nekoliko restorana i barova, bazen za odrasle i decu. Usluga u hotelu je all inclusive.