Grand Milano 3*

Grand Milano 3*

Hotel Grand Milano 3* se nalazi na 30m udaljenosti od plaže i oko 300m od centra Sarimasklija. Usluga u hotelu je polupansion.

Amphora 3*

Amphora 3*

Hotel Amphora 3* se nalazi na oko 400m udaljenosti od centra Sarimsaklija i na oko 50m udaljenosti od sopstvene peščane plaže. Usluga u hotelu je polupansion.

Buyuk Berk 3*

Buyuk Berk 3*

Hotel Buyuk Berk se nalazi u centru Sarimsaklija, prekoputa sopstvene peščane plaže i šetališta. Za goste gotela ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.Usluga u hotelu je polupansion ili all inclusive.

Sezer 3*

Sezer 3*

Hotel Sezer je udaljen samo 80 m od plaže i oko 300m od centra Sarimsaklija. Ima manji bazenom i sopstvenom plažom sa besplatnim suncobranima i ležaljkama. Usluga u hotelu je polupansion.

Acem 3*

Acem 3*

Hotel Acem 3* se nalazi na samom šetalištu, u prvom redu do plaže. Nov, moderno opremljen hotel pružiće ugodan boravak svakom gostu. Usluga u hotelu je polupansion.

 

Varol 3*

Varol 3*

Hotel Varol je smešten na samoj obali mora i od centra Sarimsaklija je udaljen oko 300 metara. Usluga u hotelu je polupansion.

 

Cinar 3*

Cinar 3*

Hotel Cinar se nalazi na svega 20 metara udaljenosti od plaže, a od centra Sarimsaklija oko 400 metara. Usluga u hotelu je all inclusive.

Musho 4*

Musho 4*

Hotel se nalazi na oko 600m od centra Sarimsaklija i 100m od sopstvene plaže gde se ležaljke i suncobrani ne naplaćuju. Usluga u hotelu je all inclusive.