Afroditi

Afroditi

Nalazi se u starom delu Sartija, na oko 30m od mora, na samom šetalištu u mirnoj ulici. U ponudi su studiji za 2-3 osobe, koji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Svi imaju TV i klima uređaj.

Agnadi

Agnadi

Nalazi se na 170m od plaže u starom delu Sartija. Studiji za 2-4 osobe se nalaze na drugom spratu i neki imaju prelep panoramski pogled na more i Sarti. Naziv kuće je i nastao zbog pogleda sa uzvišenja. (prev.gr. Agnadevo – gledati sa uzvišenja). 

Akis

Akis

Nalazi se na oko 390m od mora, sa uređenim dvorištem sa roštiljem, parkingom i manjim dečijim igralištem. Gostima je na raspolaganju i dvorište sa bazenom i roštiljem u kući Katerina Resort koja je udaljena nepunih 50m od kuće Akis.

Akis New

Akis New

Akis New je noviji blok poznate kuće Akis, na oko 420m od mora, sa uređenim dvorištem sa roštiljem, parkingom i manjim dečijim igralištem. Gostima je na raspolaganju i dvorište sa bazenom i roštiljem u kući Katerina Resort koja je udaljena oko 100m.

Alexandros

Alexandros

Nalazi se u starom delu Sartija na uzvišenju blizu crkve, na oko 250m od gradske plaže i od najbližih uvala. Na samo 120m od centra, a opet daleko od buke i vreve. Apartmani imaju prostrane terase, a neki od njih imaju panoramski pogled na more i ceo Sarti.

Aristotelis

Aristotelis

Nalazi se uz plažu u novom delu Sartija. Studiji i apartmani se nalaze u visokom prizemlju i na prvom spratu i imaju fantastičan direktan ili bočni pogled na more. Zbog lokacije i skorog renoviranja ovo je jedan od najtraženijih smeštaja u našoj ponudi.

Asteria

Asteria

Nalazi se u starom delu Sartija na oko 180m od plaže. U prizemlju i na prvom spratu se nalaze renovirani apartmani za 2 do 4 osobe(Asteria new). Na drugom spratu su nerenovirani apartmani za 2 do 4 osobe (Asteria) koji su pogodni za porodice sa malom decom.

Asteria New

Asteria New

Nalazi se u starom delu Sartija na oko 180m od plaže. U prizemlju i na prvom spratu se nalaze renovirani četvorokrevetni apartmani (Asteria new). Svi imaju SAT TV, besplatan signal za WIFI kao i klima uređaj.

Avli

Avli

Kuća Avli nalazi se u starom delu Sartija na oko 120m od mora. Studiji i apartmani za 2 do 4 osobe se nalaze u prizemlju. Svi imaju SAT TV, WIFI i klima uređaj. Uvučena je od glavne ulice tako da je odlična za miran odmor. 

Avra

Avra

Kuća Avra se nalazi u starom delu Sartija na samo 30m od mora. U ponudi su studiji za 2 do 3 osobe kao i apartmani za 3 do 5 osoba, na prvom i drugom spratu. Svi imaju TV, klima uređaj i besplatan signal za bežični internet.

Babis

Babis

Nalazi se u novom delu Sartija na oko 110m od najlepšeg dela peščane plaže u Sartiju. Apartmani su za 2,3,4 ili 5 osoba, a glavni kvalitet ove kuće jeste što su i smeštaji za 2 osobe u strukturi apartmana.

Berlin

Berlin

Nalazi se u novom delu Sartija na oko 80m od najlepšeg dela peščane plaže u Sartiju. Apartmani za 2 ili 3 osobe se nalaze na drugom spratu, a neki od apartmana imaju bočni pogled na more.

Chrissula

Chrissula

Chrissula se nalazi u neposrednoj blizini plaže. Svi studiji imaju TV, wifi i klima uređaje. Neki studiji imaju bočni pogled na more. Na 20m od kuće je peščani uređeni deo plaže, a na oko 120m nalazi se jedini stenovito-peščani deo plaže u Sartiju, poznatiji po restoranu „Vrahakia“.

Dimis

Dimis

Nalazi se u starom delu Sartija na oko 20m od mora. Studiji se nalaze na prvom spratu od kojih neki imaju bočni pogled na more. Svi imaju SAT TV, signal za bežični internet kao i klima uređaj. Na 20m od kuće je uređena peščana plaža i malo igralište za decu.

Dina

Dina

Kuća Dina se nalazi u mirnom starom delu Sartija na oko 60m od plaže. U ponudi su studiji za 2-4 osobe i nalaze se na prvom spratu. Svi imaju televizor, signal za bežični internet, kao i klima uređaj.

Dora Garden

Dora Garden

Kuća Dora garden se nalazi u starom delu Sartija, na oko 320m od najlepšeg uređenog dela plaže. Studiji i apartmani se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Svi imaju TV, WIFI, klima uređaj. Iza kuće je prostor predviđen za parking.

Elena

Elena

Nalazi se na samoj plaži u novom delu Sartija. U ponudi su studiji sa i bez pogleda na more. Svi studiji imaju TV, wifi i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje. Ovo je jedna od retkih kuća koje se nalaze na samoj obali i imaju direktan pogled na more.

Ellinikon Luxury apartments

Ellinikon Luxury apartments

Novija kuća Ellinikon Luxury Apartments primila je prve goste u maju 2020. Nalazi se u starom delu Sartija na 150m od mora. Enterijer apartmana podseća na hotelske smeštaje. Između prostorija se nalaze peskirana staklena vrata.

Fotis

Fotis

Nalazi se u starom delu Sartija u blizini crkve na oko 260m od mora. U ponudi su studiji za 2-3 osobe koji se nalaze na prvom i drugom spratu, od kojih neki imaju direktni pogled na more. U ulazu u kuću se nalazi roštilj koji gosti mogu koristiti.

Ilias

Ilias

Nalazi se u novom delu Sartija na oko 80m od plaže. Apartmani su veoma prostrani, nalaze se u niskom prizemlju i imaju prostrane terase sa pogledom ka mirnoj ulici.

Janis

Janis

Nalazi se u starom delu Sartija na 70m od mora, na samo 20m od glavnog trga. Izuzetno blizu centra, a u potpuno mirnoj ulici. Svi imaju TV, signal za besplatan wifi, kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

Katerina Resort

Katerina Resort

Katerina Resort je novija kuća koja se nalazi na oko 340m od plaže. Veoma prostran kompleks ima bazen većih dimenzija od oko 70m2, dečiji bazen oko 12m2, prostor za druženje gostiju oko bazena, roštilj i natkriveni parking.

 

Kostas

Kostas

Nalazi se u starom delu Sartija na oko 30m od plaže. U ponudi su dvokrevetni studiji i četvorokrevetni apartman, od kojih neki imaju bočni pogled na more. Studiji i apartman se nalaze na drugom spratu.

Lambros

Lambros

Kuća Lambros se nalazi u novom delu Sartija, odmah preko puta kuće Berlin, na samo 80m od plaže i kuće Aristotelis. U ponudi su apartmani i duplex na prvom spratu. Duplex ima terasu sa bočnim pogledom na more.

Laura

Laura

Laura je nova kuća sa bazenom i prostranim dvorištem koja se nalazi u novom delu Sartija, na oko 80m od mora. Studiji su u prizemlju, a apartmani sa galerijom na prvom spratu.

Maria

Maria

Nalazi se u starom delu Sartija na oko 40m od mora. U ponudi su dvokrevetni studio i četvorokrevetni i petokrevetni apartmani na prvom spratu i imaju terase. Kuća se nalazi u neposrednoj blizini agencije Astra Travel.

Marina

Marina

Kuća Marina renovirana je 2020. godine. Nalazi se na 110m od plaže u novom delu Sartija. U ponudi su dvokrevetni studiji i četvorokrevetni apartmani u niskom prizemlju, kao i četvorokrevetni apartmani na prvom spratu. 

Ostraco

Ostraco

Kuća Ostraco nalazi se u novom delu Sartija na oko 20m od najlepšeg dela peščane plaže. Studiji i apartmani se nalaze u niskom prizemlju, na 1. i 2. spratu. Svi imaju prostrane terase, od kojih većina gleda bočno ka moru. 

Panorama

Panorama

Nazvana po najlepšem panoramskom pogledu na more i ceo Sarti, nalazi se u starom delu Sartija na oko 220m od mora. Skoro svi studiji imaju pogled na more. Terase su međusobno podeljene mlečnim staklom.

Panorama Beach

Panorama Beach

Kuća Panorama beach se nalazi uz plažu u novom delu Sartija u blizini fudbalskog igrališta. Najveća prednost ove kuće je sjajna lokacija, na kojoj se može lakše naći parking mesto.

Paris

Paris

Nalazi se u starom delu Sartija na samo 100m od glavnog trga i na oko 270m od plaže. Petokrevetni apartman se nalazi u prizemlju, a četvorokrevetni studio na prvom spratu.

Renia

Renia

Nalazi se na oko 180m od plaže u mirnom delu Sartija. U prizemlju, uvučeni od ulice, nalaze se dva apartmana, trokrevetni i četvorokrevetni. Dva dvokrevetna i trokrevetni studio su na 1. spratu.

Renia Garden

Renia Garden

Kuća Renia Garden nalazi se u starom delu Sartija na oko 180m od plaže, odmah preko puta već poznate kuće Renia. Smeštajne jedinice imaju TV, signal za besplatno korišćenje bežicnog interneta i klima uređaj.

Sarti Inn

Sarti Inn

Atraktivni smeštaj sa bazenom, nalazi se na oko 160m od mora. Studiji za 2, 3 ili 4 osobe nalaze se u niskom prizemlju, na 1. i 2. spratu. Ovo je jedan od najtraženijih smeštaja u našoj ponudi.

Sartios

Sartios

Nalazi se na oko 180m od najlepše uređenog dela plaže u Sartiju i na 70m od trga. U ponudi su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji sa pomoćnim ležajem. Svi studiji imaju TV, klima uređaj. 

Sirmatenia

Sirmatenia

Na samo 50m od plaže u starom delu Sartija nalazi se kuća Sirmatenia. U ponudi su studiji i apartmani na drugom spratu od kojih većina ima prelep panoramski pogled na more i Svetu Goru. 

Spanos

Spanos

Jedna od najlepših i najboljih kuća u novom delu Sartija nalazi se na oko 20m od plaže. U ponudi su studiji sa pogledom ka moru i ka ulici. Ispred kuće postoji ograničen broj parking mesta.

Stelios

Stelios

Nalazi se u starom delu Sartija, na oko 180m od mora, a na samo 40m od trga. Apartmani se nalaze na prvom i drugom spratu i imaju prelepe terase sa pogledom ka uređenom dvorištu ispred kuće.

Stelios Maria

Stelios Maria

Nalazi se na 70m od plaže u starom delu Sartija. Studiji za 2 do 4 osobe nalaze se na prvom i drugom spratu. Svi imaju SAT TV, klima uređaj, kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta.

Sunshine

Sunshine

Sunshine je nova kuća u našoj ponudi. Primila je prve goste u julu 2021. Izuzetno moderan i komforan smeštaj, nalazi se u novom delu Sartija na samo 40m od mora.

Talizeti

Talizeti

Moderno uređena kuća se nalazi u novom delu Sartija na oko 30m od mora. Apartman za 4 osobe se nalazi u prizemlju. Studiji su na prvom spratu, dok se apartmani sa galerijom za 6 osoba nalaze na drugom spratu.

Vaso New

Vaso New

Nalazi se na oko 140m od mora, na uzvišenju pored crkve. Osim gradske plaže, u blizini je i jedna manja uvala sa stenama i peskom. Na drugom spratu nalaze se renovirani studiji i apartmani.

Ammolofos

Ammolofos

Na samo 70m od plaže u Sarti Beach-u, nalazi se kuća Ammolofos. Postoje studiji sa pogledom na more, kao i studiji sa terasama bez posebnog pogleda koji imaju ulaz preko terase i zato su cenovno izdvojeni.

Astra Suites

Astra Suites

Nova luksuzna kuća nalazi se na oko 290m od najlepšeg dela peščane plaže u Sarti Beach-u. Veoma prostran kompleks gostima nudi veliko travnato dvorište sa bazenom od preko 70m2, dečijim bazenom od 12m2, roštilj i parking.

Evros

Evros

Kuća Evros se nalazi na 120m od plaže u Sarti beach-u. Studiji se nalaze na prvom i drugom spratu i imaju pogled na more. Odličan su izbor za porodice koje žele povoljniji apartmanski smeštaj.

F & M

F & M

Nedavno renovirana kuća F&M nalazi se u Sarti Beach-u, u delu gde je plaža ubedljivo najlepša, na samo 150m udaljenosti od iste. U ponudi su četvorokrevetni studiji i dupleksi na prvom i drugom spratu. 

Mare Monti

Mare Monti

Kuća Mare Monti se nalazi na 190m od najlepšeg dela plaže u Sarti beach-u. Studiji se nalaze u niskom prizemlju, prvom i drugom spratu, a studiji sa galerijom se nalaze u prizemlju. Gostima je na raspolaganju korišćenje bazena koji je u dvorištu kuće.

Sarti Holidays

Sarti Holidays

Novija kuća Sarti Holidays nalazi se u Sarti beach-u, na oko 50m od peščane plaže. U ponudi su studiji za dve do četiri osobe u niskom prizemlju, prvom i drugom spratu. Ovo je jedna od najtraženijih kuća u našoj ponudi.