Eagles Palace Hotel 5*

Eagles Palace Hotel 5*

Hotel Eagles Palace je izgrađen je u jedinstvenom vizantijskom stilu. Pogodan je kako za porodične odmore tako i za poslovna putovanja u vidu seminara i kongresa. Hotel se nalazi na sopstvenoj plaži. Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom.

Athorama 3*

Athorama 3*

Athorama hotel je smešten na brežuljku između mesta Uranopolis i Nea Roda. Sastoji se od glavne i tri odvojene zgrade. Zbog svoje lokacije, idealan je za one koji vole miran odmor i predivan pogled na zaliv. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona.

Xenia Ouranoupoli 4*

Xenia Ouranoupoli 4*

Nalazi Xenia Ouranoupoli se na prelepoj peščanoj plaži, sa pogledom na Atos i ostrvo Amulijani. Usluga u hotelu je polupansion uz mogućnost doplate usluge za pun pansion.

Akti Ouranoupoli  Beach Resort 4*

Akti Ouranoupoli Beach Resort 4*

Akti Ouranoupoli  Beach Resort se nalazi na odličnoj lokaciji, na ulazu u Svetu zemlju, preko puta plaže do koje vodi podzemni prolaz, samo 2.5 km od centra Uranopolisa. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona.

Theoxenia 4*

Theoxenia 4*

Hotel Theoxenia se nalazi u jednom od najlepših mesta koje važi kao kulturni centar pravoslavlja u regionu oko 2 km od malog grada - luke Uranopolisa, na samoj granici sa Svetom Gorom. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona.