Eagles Palace Hotel 5*
Eagles Palace Hotel 5*
Eagles Palace Hotel 5*
Eagles Palace Hotel 5*
Eagles Palace Hotel 5*
Eagles Palace Hotel 5*
Eagles Palace Hotel 5*
Eagles Palace Hotel 5*
Eagles Palace Hotel 5*
Eagles Palace Hotel 5*
Uranopolis

Eagles Palace Hotel 5*

U pratraživaču unesite period boravka i broj osoba. Program za pretragu će prikazati raspoloživost smeštajnih jedinica i prodajnu cenu. Za svaku sugestiju, pomoć oko pretrage i odabira hotela, detaljnije informacije i samu rezervaciju kontaktirajte nas putem mejla ili pozivom na brojeve telefona 011/3166718 ili 011/2194872

Cene su izražene u eur po sobi za traženi broj noćenja.

PROGRAM

1. dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

od 2. dana do poslednjeg dana boravka
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela.

Ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišna taksa se računa kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosi:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
Boravišna taksa se plaća na licu mesta.

USLOVI PLAĆANJA

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.

100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom

40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja

Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h

40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do oktobra 2023.

40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do oktobra 2023.

U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

NAPOMENE

Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.

Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu - na upit.

Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00h datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.

Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.

Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično).


Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz. U slučaju nemogućnosti da pronađu ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije na telefon koji se nalazi na vaučeru.
Predstavnik nije stacioniran u izabranom hotelu, svaki hotel poseduje info pult sa svim neophodnim informacijama i imenom i brojem telefona predstavnika.
O raspodeli soba (spratnost, br.sobe, pogled) odlučuje hotel po dolasku i prijavi na recepciji.

Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajinih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela.
Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost.
Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.

AUTOBUSKI PREVOZ:
Moguće je organizovati prevoz autobusom ukoliko se period boravka i izabrani hotel poklapaju sa datumima polaska za određenu destinaciju. Prevoz se vrši se turističkim autobusima (AC, TV) polazak je uvek dan ranije u odnosu na datum početka korišćenja usluge smeštaja u izabranom hotelu. Polazak autobusa za Srbiju je poslednjeg dana boravka po lokalnom vremenu.
Prevoz putnika i njihovog prtljaga nije obezbeđen do samog hotela.

Molimo Vas da pre nego što izvršite uplatu aranžmana, upoznate sa uslovima iz cenovnika, opštim uslovima putovanja agencije Travel4You, kao i sa opisom i izgledom hotela na sajtu www.travel4you.rs ili na zvanicnoj prezentaciji za svaki hotel ponaosob.

 

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja

Organizator putovanja je Turistička agencija TRAVEL 4 YOU licenca OTP 22/2022 od 11.03.2022. kategorija A

Polisa osiguranja TRIGLAV OSIGURANJE a.d.o. 470000054086 od 01.10.2022.

Lokacija: Ovaj još jedan u nizu malih luksuznih hotela, udaljen je 4 km od mirnog mesta i luke Uranopolis, i nadomak granice sa Svetom zemljom - Atosom. Izgrađen je u jedinstvenom vizantijskom stilu. Pogodan je kako za porodične odmore tako i za poslovna putovanja u vidu seminara i kongresa. Hotel se nalazi na sopstvenoj plaži.

Sadržaj: Recepcija, menjačnica, 2 restorana, taverna,nekoliko barova (piano, snek, bazen, plaža), nekoliko bazena različite veličine i za različite uzraste, ležaljke i suncobrani kraj bazena i na plaži, peškiri za plažu (uz depozit 20€), tuševi i bar pored bazena, room-service, suvenirnice, market, taksi usluge, rent-a-car, hotelski parking, prevoz gostiju do Uranoupolisa, klub i igralište za decu, bilijar, soba za kartanje i video igre, TV sala, teniski teren, fitnes klub sa časovima aerobika i akvabika, teretana, stoni tenis, odbojka na plaži, spotovi na vodi, sala za konferencije, spa centar (doplata), wi-fi internet u zajedničkim prostorijama.

Usluga: Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom - švedski sto, samoposluživanje uz mogućnost doplate za polupansion.

Sobe: Sve sobe u hotelu imaju klimu, sef, telefon, TV, mini bar, kupatilo, fen za kosu i balkone sa pogledom na hotelski vrt ili more.

Promo soba
Oko 25 m². Predviđene su za 2 osobe, imaju bračni ili dva ležaja, bez posebnog pogleda.

Superior soba
Oko 25 m², sa pogledom na velike mediteranske vrtove hotela ili sa pogledom na more. Predviđene za 2-3 osobe, imaju bračni ili dva kreveta i sofu.

Bungalov pogled bašta
Oko 50 m2, smešteni u hotelskom vrtu. Imaju velike krevete, deo za sedenje i prostranu terasu sa ležaljkama, koja gleda na vrt ili direktno na more. Opremljeni aparatom za espreso kafu. Namenjeni za 2-3 osobe.

Bungalov sa privatnim bazenom
Oko 50 m2, smešteni u hotelskom vrtu, okruženi palmama. Imaju velike krevete, deo za sedenje, prostranu terasu i privatni bazen. Namenjeni za 2-3 osobe.

Junior suite
Oko 45 m². Predviđeni za 2-4 osobe, imaju francuski ili dva ležaja i sofu. Dodatno su opremljeni aparatom za espreso kafu, LCD TV-om, mini Hi-Fi linijom i velikom terasom sa stolom za ručavanje i ležaljkama koja gleda direktno na more.

Junior suite sa đakuzijem
Oko 45 m2. Predviđeni za 2 osobe. Dodatno su opremljeni izdvojenom tuš kabinom, aparatom za espreso, LCD TV, mini Hi-Fi linijom, velikom terasom sa stolom i ležaljkama.

Family suite
Oko 40 m2, sastoje se od spavaćeg dela i dnevnog boravka koji su odvojeni kliznim vratima. Dodatno su opremljeni aparatom za espreso kafu, LCD TV-om, mini Hi-Fi linijom i velikom terasom sa pogledom na vrt. Predviđeni za 2-4 osobe, a idealni za porodice sa malom decom.

Grand suite sa privatnim bazenom “Affros Grand Suite”
Oko 170 m2, prostran, sa privatnim bazenom. Ima dnevnu sobu, spavaću sobu sa francuskim ležajem, dva kupatila, odvojene tuš kabine, dva LCD TV, privatni bar, aparat za espreso, Hi-Fi liniju. Predviđena za 2-4 osobe.

Grand suite sa privatnim bazenom “Ammos”
Oko 150 m2, sa pogledom na more. Ima veliku dnevnu sobu sa pogledom na bazen i more i spavaću sobu sa dva ležaja, kupatilom i izlazom na bazen, dva LCD TV, privatni bar, aparat za espreso. Predviđena za 2-4 osobe.

Suite
Oko 55 m2. Sastoje se od spavaće sobe koja ima francuski ili dva odvojena ležaja i dnevne sobe sa sofama. Predviđene za 2-4 osobe. Dodatno opremljene aparatom za kafu, dva LCD TV i đakuzi kadom.

Suite sa privatnim bazenom
Suite "Kyma" površine 100 m2, što znači talas i "Nero" površine 80 m2, što znači voda, poseduju svoje, privatne bazene. Imaju dva kupatila u mermeru, odvojene tuš kabine, dnevnu i spavaću sobu, a suite "Kyma" čak dve spavaće sobe. Opremljeni su aparatima za espreso, dva LCD TV, HI- FI sistemom. Predviđene za 2-4 osobe.

Website: www.eaglespalace.gr

Google maps:
Latitude: 40.353936
Longitude: 23.951018