Miami 3*

Miami 3*

Hotel Miami je smešten blizu Trga Aurora, na oko 150 metara od plaže. Na gradskoj plaži ima deo sa ležaljkama i suncobranima. Poseduje bazen sa ležaljkama i suncobranima bez doplate. Usluga u hotelu je polupansion.

Mirafiori 3*

Mirafiori 3*

Hotel Mirafiori je smešten na plaži, nedaleko od pešačke zone sa brojnim prodavnicama, restoranima i barovima. Hotel poseduje bazen za odrasle, bazen za decu. Usluga u hotelu je polupansion.

Roby 3*

Roby 3*

Hotel Roby se nalazi na oko 150m od plaže, blizu glavne pešačke zone i vodenog parka Caribe Bay, kod Trga Marina. Hotel ima svoj deo plaže na kojoj su ležaljke i suncobrani uračunate u cenu. Usluga u hotelu je polupansion.

Bolivar 3*

Bolivar 3*

Hotel Bolivar se nalazi izmedju Trga Nember i Trga Marina, u glavnoj ulici, jednoj od najdužih pešačkih zona u Evropi, u kojoj se nalaze brojni restorani, barovi i prodavnice. Usluga u hotelu je polupansion.

Oceanic 3*

Oceanic 3*

Hotel se nalazi između Trga Marina i Trga Nember, a na oko 70m od plaže. Ležaljke i suncobrani na plaži su uračunati u cenu. Hotel sadrži recepciju, otvoreni bazen, parking. Usluga u hotelu je polupansion.

 

Portofino 3*

Portofino 3*

Hotel Portofino je blizu Trga Mazzini, oko 150 metara od plaže. Ima svoj deo na plaži gde su ležaljke i suncobrani uračunati u cenu. Gostima su na raspolaganju bar, restoran, lift i parking Usluga u hotelu je polupansion.

Le soleil 4*

Le soleil 4*

Hotel Le Soleil je udaljen nekoliko minuta hoda od pešačke zone u kojoj se nalaze brojne prodavnice, restorani i barovi kod Trga Aurora. Hotel Le Soleil se nalazi se na plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži su uračunati u cenu. Usluga u hotelu je polupansion.

Cellini 4*

Cellini 4*

Hotel se nalazi u blizini Trga Tommaseo, oko 200m od glavne ulice, a uz samu plažu. Ležaljke i suncobrani na plaži su uračunati u cenu. Hotel sadrži recepciju, lift i parking. Usluga je na bazi polupansiona.