Miami 3*

Miami 3*

Hotel Miami je smešten blizu Trga Aurora, na oko 150 metara od plaže. Na gradskoj plaži ima deo sa ležaljkama i suncobranima. Poseduje bazen sa ležaljkama i suncobranima bez doplate. Usluga u hotelu je polupansion.

Bolivar 3*

Bolivar 3*

Hotel Bolivar se nalazi izmedju Trga Nember i Trga Marina, u glavnoj ulici, jednoj od najdužih pešačkih zona u Evropi, u kojoj se nalaze brojni restorani, barovi i prodavnice. Usluga u hotelu je polupansion.

Portofino 3*

Portofino 3*

Hotel Portofino je blizu Trga Mazzini, oko 150 metara od plaže. Ima svoj deo na plaži gde su ležaljke i suncobrani uračunati u cenu. Gostima su na raspolaganju bar, restoran, lift i parking Usluga u hotelu je polupansion.

Le Soleil 4*

Le Soleil 4*

Hotel Le Soleil je udaljen nekoliko minuta hoda od pešačke zone u kojoj se nalaze brojne prodavnice, restorani i barovi kod Trga Aurora. Hotel Le Soleil se nalazi se na plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži su uračunati u cenu. Usluga u hotelu je polupansion.

Rex 2*

Rex 2*

Hotel Rex, mali porodični hotel nalazi se na samo 30m od plaže, u mirnom delu Lido di Jesola, blizu Trga Nember. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona uz mogućnost doplate za pun pansion.  

Mirage 2*

Mirage 2*

Hotel Mirage nalazi se u pešačkoj zoni, između trgova Marina i Nember, na samo 100m od plaže. Mali, ušuškan hotel, veoma komforan. Jednostavan i čist što je mnogima najvažnije. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona.