Athena Pallas Village 5*
Athena Pallas Village 5*
Athena Pallas Village 5*
Athena Pallas Village 5*
Athena Pallas Village 5*
Athena Pallas Village 5*
Athena Pallas Village 5*
Akti Elias

Athena Pallas Village 5*

U pratraživaču unesite period boravka i broj osoba. Program za pretragu će prikazati raspoloživost smeštajnih jedinica i prodajnu cenu. Za svaku sugestiju, pomoć oko pretrage i odabira hotela, detaljnije informacije i samu rezervaciju kontaktirajte nas putem mejla ili pozivom na brojeve telefona 011/3166718 ili 011/2194872

Cene su izražene u eur po sobi za traženi broj noćenja.

PROGRAM

1. dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

od 2. dana do poslednjeg dana boravka
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela.

Ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišna taksa se računa kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosi:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
Boravišna taksa se plaća na licu mesta.

USLOVI PLAĆANJA

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.

100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom

40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja

Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h

40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do oktobra 2023.

40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do oktobra 2023.

U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

NAPOMENE

Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.

Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu - na upit.

Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00h datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.

Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.

Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično).


Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz. U slučaju nemogućnosti da pronađu ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije na telefon koji se nalazi na vaučeru.
Predstavnik nije stacioniran u izabranom hotelu, svaki hotel poseduje info pult sa svim neophodnim informacijama i imenom i brojem telefona predstavnika.
O raspodeli soba (spratnost, br.sobe, pogled) odlučuje hotel po dolasku i prijavi na recepciji.

Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajinih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela.
Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost.
Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.

AUTOBUSKI PREVOZ:
Moguće je organizovati prevoz autobusom ukoliko se period boravka i izabrani hotel poklapaju sa datumima polaska za određenu destinaciju. Prevoz se vrši se turističkim autobusima (AC, TV) polazak je uvek dan ranije u odnosu na datum početka korišćenja usluge smeštaja u izabranom hotelu. Polazak autobusa za Srbiju je poslednjeg dana boravka po lokalnom vremenu.
Prevoz putnika i njihovog prtljaga nije obezbeđen do samog hotela.

Molimo Vas da pre nego što izvršite uplatu aranžmana, upoznate sa uslovima iz cenovnika, opštim uslovima putovanja agencije Travel4You, kao i sa opisom i izgledom hotela na sajtu www.travel4you.rs ili na zvanicnoj prezentaciji za svaki hotel ponaosob.

 

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja

Organizator putovanja je Turistička agencija TRAVEL 4 YOU licenca OTP 22/2022 od 11.03.2022. kategorija A

Polisa osiguranja TRIGLAV OSIGURANJE a.d.o. 470000054086 od 01.10.2022.

Lokacija: Jedan od najpopularnijih hotela na Sitoniji, sagrađen u tradicionalnom etno stilu, nalazi se između mirnog gradića Neos Marmaras i mesta Nikiti. Smešten je na jednoj od najlepših plaža poluostrva Sitonija – Akti Elias. Potpuno je renoviran 2003. godine i sastoji se glavne zgrade, u kojoj je recepcija i 5 zgrada u kojima su smeštajne jedinice. Novoizgrađeni deo hotela se sastoji iz mezoneta sa sopstvenim bazenom i barom kraj bazena. Do plaže (20m) se dolazi stepenicama ili podzemnim prolazom.

Sadržaj hotela: Recepcija, otvoreni i zatvoreni bazen, bazen u stilu lagune, bazen kod mezoneta, besplatni suncobrani i ležaljke pored bazena, suncobrani i ležaljke na plaži uz doplatu, peškiri za plažu uz depozit 20€, muzej, pozorište, mini market, prodavnica, suvenirnica, crkva, Spa&Wellness (sauna, masaža i tursko kupatilo, hidromasaža, salon lepote) – uz doplatu, menjačnica, parking, servis za pranje veša, kongresna sala, hotelski prevoz za goste, dečiji bazen, bebi servis (po zahtevu), klub za decu (4-12 god.), TV sala, teniski teren, dečije igralište, bilijar, odbojka na plaži, teretana, kuglanje, mini golf, bar u predvorju, restoran i taverna, bar kraj bazena, restoran na krovu, wi-fi uz doplatu. Dostupna je i stanica za punjenje električnih automobila.

Usluga: Usluga u hotelu je polupansion na bazi švedskog stola, (samoposluživanje).

Sobe: Hotel raspolaže sa 155 smeštajnih jedinica, sve sobe imaju terasu sa pogledom na more ili planinu, kupatilo, klima uređaj, telefon, mini bar, fen za kosu, TV, radio, sef.

Standardna soba
Površine 22 m². Imaju francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i fotelju na razvlačenje. Predviđene su za 2-3 osobe.

Superior soba
Površine 28 m², dekorisane u tradicionalnom seoskom grčkom stilu. Kombinovana spavaća soba koja ima francuski ili dva odvojena ležaja i dnevnu sobu sa sofom. Predviđene su za 2-4 osobe.

Family suite
Površine 70 m². Nude vam "odmor za čitavu porodicu", sa zasebnom spavaćom sobom koja ima francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, dnevnom sobom sa sofama i dva kupatila. Idealni za porodice, predviđeni su za 2-5 osoba.

Armonia suite
Površine 38 m². Nudi jednostavnost ljubiteljima minimalizama. Spavaća soba koja ima francuski ili dva odvojena ležaja i zasebna dnevna soba sa sofama. Posebno opremljeno kupatilo (hidromasažeri, foto terapija, masažer stopala). Predviđene su za 2-4 osobe. Smeštene u zasebnom krilu sa pristupom bazenu Armonija.

Maisonette
Površine 60 m². Za one koji žele privatnost. Dekoracija u tradicionalnom stilu sa drvenim i kamenim elementima. Sastoje se iz dva nivoa: spavaća soba koja ima francuski ležaj i dnevna soba sa kaminom i sofom, na jednom nivou i jedna manja spavaća soba sa dva odvojena ležaja na gornjem nivou. Sve mezonete se nalaze u prizemlju sa verandom i direktnim pristupom bazenu koji koriste gosti mezoneta. Predviđene su za 2-5 osoba.

website: www.athena-pallas.gr