Theophano Imperial Palace 5*
Theophano Imperial Palace 5*
Theophano Imperial Palace 5*
Theophano Imperial Palace 5*
Theophano Imperial Palace 5*
Theophano Imperial Palace 5*
Theophano Imperial Palace 5*
Kalithea

Theophano Imperial Palace 5*

CENOVNIK

U pratraživaču unesite period boravka i broj osoba. Program za pretragu će prikazati raspoloživost smeštajnih jedinica i prodajnu cenu. Za svaku sugestiju, pomoć oko pretrage i odabira hotela, detaljnije informacije i samu rezervaciju kontaktirajte nas putem mejla ili pozivom na brojeve telefona 011/3166718 ili 011/2194872

Cene su izražene u eur po sobi za traženi broj noćenja.

PROGRAM

1. dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

od 2. dana do poslednjeg dana boravka
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela.

Ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišna taksa se računa kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosi:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
Boravišna taksa se plaća na licu mesta.

USLOVI PLAĆANJA

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.

100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom

40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja

Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h

40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do oktobra 2023.

40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do oktobra 2023.

U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

NAPOMENE

Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.

Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu - na upit.

Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00h datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.

Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.

Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično).


Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz. U slučaju nemogućnosti da pronađu ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije na telefon koji se nalazi na vaučeru.
Predstavnik nije stacioniran u izabranom hotelu, svaki hotel poseduje info pult sa svim neophodnim informacijama i imenom i brojem telefona predstavnika.
O raspodeli soba (spratnost, br.sobe, pogled) odlučuje hotel po dolasku i prijavi na recepciji.

Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajinih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela.
Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost.
Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.

AUTOBUSKI PREVOZ
Moguće je organizovati prevoz autobusom ukoliko se period boravka i izabrani hotel poklapaju sa datumima polaska za određenu destinaciju. Prevoz se vrši se turističkim autobusima (AC, TV) polazak je uvek dan ranije u odnosu na datum početka korišćenja usluge smeštaja u izabranom hotelu. Polazak autobusa za Srbiju je poslednjeg dana boravka po lokalnom vremenu.
Prevoz putnika i njihovog prtljaga nije obezbeđen do samog hotela.

Molimo Vas da pre nego što izvršite uplatu aranžmana, upoznate sa uslovima iz cenovnika, opštim uslovima putovanja agencije Travel4You, kao i sa opisom i izgledom hotela na sajtu www.travel4you.rs ili na zvanicnoj prezentaciji za svaki hotel ponaosob.

 

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja

Organizator putovanja je Turistička agencija TRAVEL 4 YOU licenca OTP 22/2022 od 11.03.2022. kategorija A

Polisa osiguranja TRIGLAV OSIGURANJE a.d.o. 470000054086 od 01.10.2022.

THEOPHANO IMPERIAL PALACE 5* G-HOTELS / Kalithea

LOKACIJA: Theophano Imperial Palace 5* se nalazi u okviru kompleksa Athos Palace i Pallini Beach. Svojom inovativnošću i dekorativnošću u pogledu uređenja soba uvodi viši standard u ovaj kompleks G-hotela. Hotel se nalazi u zalivu Toroneos, 2 km od mesta Kalitea, a od Soluna je udaljen oko 80 km.
Hotel je udaljen 50 m od peščane plaže. Lezaljke i suncobrani kraj bazena se ne naplaćuju, dok se na plaži plaćaju. Iznajmljivanje peškira za plažu uz depozit.

SADRZAJ: Bazen u okviru uređene bašte, bar kraj bazena, gurmanski restoran, piano bar, animacija za decu u mini klubu (za decu od 4-12 godina starosti), specijalni meni za decu, bejbi-siting (uz doplatu), punkt sa sportovima na vodi (pedaline i kanui, džet ski, paraglajding, ronjenje), 6 teniskih terena, odbojka na plaži, stoni tenis, mini-golf, pikado, aerobik...

USLUGA: Usluga u hotelu je polupansion (na bazi švedskog stola, samopoluživanje) uz mogućnost doplate za all inclusive.

SOBE: Sve gledaju na baštu i ka zalivu Toroneos i imaju klima uređaj, mini bar, kupatilo sa djakuzijem, bade-mantilima, fenom za kosu i kozmetičkim preparatima, terasu/balkon, sef, SAT TV, ADSL konekcija.

Deluxe soba
Oko 25 m2, predviđene za dve osobe, jedna beba 0-2 god.

Deluxe suite
Oko 70 m2, spavaća soba i dnevna soba sa sofama (ili druga spavaća soba za decu), dva kupatila (jedno sa đakuzijem, drugo sa tuš kabinom), 2 satelitske televizije, poklon za dobrodoslicu. Predviđeno za 2-4 osobe.

Grand suite sa privatnim bazenom
Oko 70 m2, terasa sa privatnim bazenom, spavaća soba i dnevna soba sa sofama (ili spavaća soba za decu), dva kupatila (jedno sa đakuzijem, drugo sa tuš kabinom), poklon za dobrodošlicu. Predviđeno za 2-4 osobe.

Anatoli club suite
Oko 45 m2, velika spavaća soba sa dnevnim boravkom, kupatilom sa đakuzijem, bašta sa privatnim bazenom koji se deli sa ostalim suitom. Predviđene za 2-3 osobe. Neke suite mogu se kombinovati sa suitom pored.

Imperial suite
Oko 120 m2, velika spavaća soba, dve manje spavaće sobe, dnevna soba, tri kupatila sa đakuzijem, terasa sa sopstvenim bazenom, satelitska televizija u svakoj sobi, poklon za dobrodošlicu. Predviđeno za najviše 6 osoba.

Anatoli executive suite
Oko 90 m2, velika spavaća soba sa dnevnom sobom, posebni garderober, još jedna spavaća soba, 2 kupatila (jedno sa đakuzijem, drugo sa tuš kabinom), parno kupatilo (hamam), bašta sa bazenom koji se deli sa ostalim suitom, predviđena za najviše 4 osobe. Neke od suita mogu da se spajaju sa susednom suitom.

Penthouse suite
Oko 100 m2, sa velikom spavaćom sobom, manjom spavaćom sobom, dva kupatila (jedno sa đakuzijem,drugo sa tuš kabinom), dnevna soba sa trpezarijom i velika terasa, 2 satelitske televizije, poklon za dobrodošlicu, aparati za kafu/caj.. osobni konobar na zahtev. Predviđeno za najviše 4 osobe.

Website: http: www.theophanoimperial.gr

Google maps:
Latitude: 40.062193
Longitude: 23.460553