Marbella Corfu 5* Agios Ioannis
Marbella Corfu 5* Agios Ioannis
Marbella Corfu 5* Agios Ioannis
Marbella Corfu 5* Agios Ioannis
Marbella Corfu 5* Agios Ioannis
Marbella Corfu 5* Agios Ioannis
Marbella Corfu 5* Agios Ioannis
Marbella Corfu 5* Agios Ioannis
Marbella Corfu 5* Agios Ioannis
Krf

Marbella Corfu 5* Agios Ioannis

U pratraživaču unesite period boravka i broj osoba. Program za pretragu će prikazati raspoloživost smeštajnih jedinica i prodajnu cenu. Za svaku sugestiju, pomoć oko pretrage i odabira hotela, detaljnije informacije i samu rezervaciju kontaktirajte nas putem mejla ili pozivom na brojeve telefona 011/3166718 ili 011/2194872

Cene su izražene u eur po sobi za traženi broj noćenja.

1. dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

od 2. dana do poslednjeg dana boravka
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela.

Ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišna taksa se računa kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosi:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
Boravišna taksa se plaća na licu mesta.

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.

100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom

40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja

Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h

40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do oktobra 2023.

40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do oktobra 2023.

U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

 

Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.

Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu - na upit.

Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00h datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.

Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.

Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično).


Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz. U slučaju nemogućnosti da pronađu ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije na telefon koji se nalazi na vaučeru.
Predstavnik nije stacioniran u izabranom hotelu, svaki hotel poseduje info pult sa svim neophodnim informacijama i imenom i brojem telefona predstavnika.
O raspodeli soba (spratnost, br.sobe, pogled) odlučuje hotel po dolasku i prijavi na recepciji.

Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajinih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela.
Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost.
Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.

AUTOBUSKI PREVOZ:
Moguće je organizovati prevoz autobusom ukoliko se period boravka i izabrani hotel poklapaju sa datumima polaska za određenu destinaciju. Prevoz se vrši se turističkim autobusima (AC, TV) polazak je uvek dan ranije u odnosu na datum početka korišćenja usluge smeštaja u izabranom hotelu. Polazak autobusa za Srbiju je poslednjeg dana boravka po lokalnom vremenu.
Prevoz putnika i njihovog prtljaga nije obezbeđen do samog hotela.

Molimo Vas da pre nego što izvršite uplatu aranžmana, upoznate sa uslovima iz cenovnika, opštim uslovima putovanja agencije Travel4You, kao i sa opisom i izgledom hotela na sajtu www.travel4you.rs ili na zvanicnoj prezentaciji za svaki hotel ponaosob.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja

Organizator putovanja je Turistička agencija TRAVEL 4 YOU licenca OTP 22/2022 od 11.03.2022. kategorija A

Polisa osiguranja TRIGLAV OSIGURANJE a.d.o. 470000054086 od 01.10.2022.

Lokacija: Ovaj luksuzan hotelski kompleks okružen zelenilom i maslinjacima, nedavno je renoviran, sastoji se od nekoliko zgrada. Hotel se nalazi 17km od grada Krfa, 200m od privatne plaže, sa kojom je povezan nadvožnjakom obraslim bujnim zelenilom, koje predstavlja specifično arhitektonsko rešenje i neprimetno povezuje hotelski kompleks i plažu.

Sadržaj: Recepcija, 6 restorana, 4 bara, 2 bazena sa morskom vodom – dečiji i za odrasle, bar, gril na plaži, prodavnica, kozmetički i frizerski salon, lekar po pozivu, internet ugao, usluga pranja veša, sekretarske usluge, sala za konferencije, menjačnica, kapela, animacija za decu i dečije igralište, sauna, teretana, masaže, hamam, ležaljke i suncobrani sa peškirima za plažu i pored bazena i na plaži, tenis, košarka, odbojka na plaži, stoni tenis, skijanje na vodi, ronjenje, kanu, parasailing. Plaža je stenovita, uređena, ima drvenu platformu iznad vode na kojoj su ležaljke i suncobrani, ima tuševe i toalete sa kabinama za presvlačenje.

Usluga: Hotel nudi uslugu na bazi polupansiona – doručak i večera, a postoji mogućnost doplate za pun pansion i all inclusive.

Sobe: Opremljene su luksuznim i komfornim nameštajem. Sve sobe imaju balkon sa garniturom za sedenje, kupatilo, fen, TV, radio, telefon, klima uređaj, sef. Razlikuju se tri tipa soba koje mogu imati pogled na more, bočni pogled na more ili pogled na baštu.

Standard soba
Oko 20 m2, sa pogledom na more ili na baštu. Namenjena za 2 odrasle osobe, sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja.

Superior soba
Oko 30 m2, sa pogledom na more ili na baštu. Namenjena za 2-3 osobe, sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja i sofom.

Family soba
Oko 35 m2, sa pogledom na more ili na baštu. Sastoje se od spavaće sobe sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja, i dnevne sobe koja ima sofu na razvlačenje, a odvojene su kliznim vratima. Namenjene su za 2-4 osobe.

Website: www.marbella.gr

Google maps:
Latitude: 39.507606
Longitude: 19.922349