Kassandra Palace 5*
Kassandra Palace 5*
Kassandra Palace 5*
Kassandra Palace 5*
Kassandra Palace 5*
Kassandra Palace 5*
Kassandra Palace 5*
Kassandra Palace 5*
Kassandra Palace 5*
Kriopigi

Kassandra Palace 5*

CENOVNIK

U pratraživaču unesite period boravka i broj osoba. Program za pretragu će prikazati raspoloživost smeštajnih jedinica i prodajnu cenu. Za svaku sugestiju, pomoć oko pretrage i odabira hotela, detaljnije informacije i samu rezervaciju kontaktirajte nas putem mejla ili pozivom na brojeve telefona 011/3166718 ili 011/2194872

Cene su izražene u eur po sobi za traženi broj noćenja.

PROGRAM

1. dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

od 2. dana do poslednjeg dana boravka
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela.

Ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišna taksa se računa kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosi:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
Boravišna taksa se plaća na licu mesta.

USLOVI PLAĆANJA

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.

100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom

40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja

Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h

40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do oktobra 2023.

40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do oktobra 2023.

U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

NAPOMENE

Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.

Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu - na upit.

Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00h datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.

Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.

Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično).


Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz. U slučaju nemogućnosti da pronađu ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije na telefon koji se nalazi na vaučeru.
Predstavnik nije stacioniran u izabranom hotelu, svaki hotel poseduje info pult sa svim neophodnim informacijama i imenom i brojem telefona predstavnika.
O raspodeli soba (spratnost, br.sobe, pogled) odlučuje hotel po dolasku i prijavi na recepciji.

Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajinih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela.
Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost.
Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.

AUTOBUSKI PREVOZ
Moguće je organizovati prevoz autobusom ukoliko se period boravka i izabrani hotel poklapaju sa datumima polaska za određenu destinaciju. Prevoz se vrši se turističkim autobusima (AC, TV) polazak je uvek dan ranije u odnosu na datum početka korišćenja usluge smeštaja u izabranom hotelu. Polazak autobusa za Srbiju je poslednjeg dana boravka po lokalnom vremenu.
Prevoz putnika i njihovog prtljaga nije obezbeđen do samog hotela.

Molimo Vas da pre nego što izvršite uplatu aranžmana, upoznate sa uslovima iz cenovnika, opštim uslovima putovanja agencije Travel4You, kao i sa opisom i izgledom hotela na sajtu www.travel4you.rs ili na zvanicnoj prezentaciji za svaki hotel ponaosob.

 

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja

Organizator putovanja je Turistička agencija TRAVEL 4 YOU licenca OTP 22/2022 od 11.03.2022. kategorija A

Polisa osiguranja TRIGLAV OSIGURANJE a.d.o. 470000054086 od 01.10.2022.

KASSANDRA PALACE 5*

LOKACIJA: Hotelski kompleks, koji se nalazi nedaleko od gradića Kriopigi, smešten je na površini od oko sedam hektara u predivnom vrtu, okružen borovima i maslinama. Kassandra Palace nudi gostoprimstvo uz izuzetan nivo usluge. Hotel je renoviran 2009. godine, a 2012. godine dobija i novi spa centar. Poseduje sopstvenu peščanu plažu koja ima Plavu zastavu. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju. Postoji mogućnost iznajmljivanja peškira za plažu.

SADRŽAJ: Otvoreni bazen, bar kraj bazena, koktel bar, taverna, mini market, disko, servis za pranje veša, TV-video sala, prodavnica suvenira, sala za kongrese kapaciteta 350, soba, parking, bus servis za prevoz gostiju do obližnjeg Kriopigija, bazen i igralište za decu, dečiji klub u dvorištu hotela, program za animaciju gostiju, sportovi na vodi, teniski teren...

USLUGA: Usluga u hotelu je polupansion uz mogućnost doplate za pun pansion (samoposluživanje, na bazi švedskog stola)

SOBE: Sve su opremljene klimom u vrelim letnjim mesecima, balkonima, televizorom, telefonom, frižiderom, fenom za kosu, radiom.

Deluxe soba pogled bašta

Oko 22 m2, renovirane 2009. god. Nalaze se u glavnoj zgradi, sa pogledom na baštu, predviđene za 2 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta).

Deluxe soba pogled more

Oko 24 m2, renovirane 2009. god. Nalaze se u glavnoj zgradi, sa pogledom na more, predviđene za 2 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta).

Executive soba pogled bašta

Oko 26 m2, renovirane 2009. god. Nalaze se u glavnoj zgradi, sa pogledom na baštu, predviđene za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).

Executive soba pogled more

Oko 27 m2, renovirane 2009. god. Nalaze se u glavnoj zgradi, sa pogledom na more, predviđene za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).

Deluxe suite pogled bašta

Oko 50 m2, renovirane 2009. god. Smeštene u posebnom bloku zgrada, sa pogledom na baštu. Dnevna soba sa dve sofe i odvojena spavaća soba, prilagođene za 2-4 osobe.

Deluxe suite pogled more

Oko 50 m2, renovirane 2009. god. sa pogledom na more. Dnevna soba sa dve sofe i odvojena spavaća soba, prilagođene za 2-4 osobe.

Family suite pogled bašta

Oko 50 m2, smeštene u posebnom bloku zgrada blizu bazena, sa bogledom na baštu. Renovirane za sezonu 2017. Prilagođene za 2-4 osobe, francuski ili dva odvojena kreveta i sofe.

Family suite pogled more

Oko 50 m2, smeštene u posebnom bloku zgrada blizu bazena, sa bogledom na more. Renovirane za sezonu 2017. Prilagođene za 2-4 osobe, francuski ili dva odvojena kreveta i sofe.

Website: www.kassandra-palace.com

Google maps:
Latitude: 40.030802
Longitude: 23.495539