Ljoret de Mar Letovanje 2024 Autobusom
Ljoret de Mar Letovanje 2024 Autobusom
Ljoret de Mar Letovanje 2024 Autobusom
Ljoret de Mar Letovanje 2024 Autobusom
Ljoret de Mar Letovanje 2024 Autobusom
Ljoret de Mar Letovanje 2024 Autobusom
Ljoret de Mar Letovanje 2024 Autobusom
Ljoret de Mar Letovanje 2024 Autobusom
Španija Leto 2024 Autobusom

Ljoret de Mar Letovanje 2024 Autobusom

Od 379€

 ŠPANIJA LJORET DE MAR 2024

Putovanje sa obilascima: Bolonja, Cinque Terre, Barselona, Figueras, Girona i Nica

Paket aranžman 12 dana: 6 polupansiona u Ljoret de maru + 1 noćenje sa doručkom u Montekatiniju - autobusom

 Ljoret de Mar letovanje 2024

TERMIN PUTOVANJA

CENA ARANŽMANA

SNIŽENA CENA

24.07-04.08.2024

579 €

499 €

Hotel Don Juan 4*

07.08-18.08.2024

599 €

549 €

519 €

Hotel Don Juan 4*

21.08-01.09.2024

509 €

459 €

429 €

04.09-15.09.2024

449 €

399 €

18.09-29.09.2024

429 €

379 €

NOVE CENE VAŽE ZA PRIJAVE DO 20.07.2024.

POPUSTI ZA DECU:

 • Deca od 2 do 12 godina, u pratnji dve odrasle osobe, ostvaruju popust: 1. dete 40%, 2. dete 20%

 • Četvorokrevetne sobe – na upit

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz turističkim autobusom na navdenoj relaciji (autobus visoke turističke klase sa kompletnom opremom, a/v, a/c)

 • Smeštaj u Montekatiniju hotel 3* na bazi 1 noćenja sa doručkom (švedski sto), sobe 1/2 ili 1/2+1

 • Smeštaj u Ljoret de Maru hotel 3* ili 4* na bazi 6 polupansiona (švedski sto), sobe 1/2 ili 1/3

 • Obilaske prema programu uz tumačenje profesionalnog turističkog vodiča

 • Usluge profesionalnog turističkog vodiča

 • Organizacione troškove

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Individualne troškove

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte

 • Obavezno međunarodno putno osiguranje koje pokriva osiguranu sumu od 30.000 € (može se dobiti u agenciji po ceni od 2500 dinara za osobe starosti od 16-70 god; odnosno 5000 dinara za osobe 70+)

 • Doplatu za smeštaj u jednokrevetnoj sobi 160€

 • Doplata za dodatno sedište u autobusu radi većeg komfora 120 €

 • Doplata za biranje sedišta u autobusu prilikom prijave za putovanje 15 € (pravilo je da se sedišta dodeljuju po datumu prijave za putovanje; ukoliko želite određeno sedište/red, potrebno je da to naglasite prilikom prijave kada će vam se uz doplatu obezbediti željeno sedište)

 • Obavezna doplata za gradsku turističku taksu – trenutna cena iznosi 2€, cena je po osobi i danu

 • Fakultativne izlete navedene u programu putovanja (minimalni broj za realizaciju svakog od ponuđenih izleta je 25 prijavljenih putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza izleta ili uvećanja cene izleta shodno broju prijavljenih). Prijava i plaćanje izleta je isključivo na licu mesta našem predstavniku.

Fakultativni izleti u ponudi:

 • Cinque Terre 45€ / 35€ deca do 11 godina

Cena ovog izleta obuhvata prevoz, voznu kartu, obilaske prema programu, usluge turističkog vodiča i sve lokalne takse i troškove.

 • Celodnevni izlet Barselona 30€ / 20€ deca do 12 godina

Izlet će se realizovati sa polaskom iz hotela u 9h. Cena ovog izleta obuhvata prevoz, obilaske prema programu, usluge turističkog vodiča i sve lokalne takse i troškove.

 • Flamenko šou 30€

 • Poludnevni izlet Barselona 25€ / 15€ deca do 12 godina

Izlet će se realizovati sa polaskom iz hotela oko 12h, i povratkom oko ponoći. Cena ovog izleta obuhvata prevoz, obilaske prema programu, usluge turističkog vodiča i sve lokalne takse i troškove.

 • Ulaznica za Akvarijum 30€ za odrsale i 25€ za decu do 10 godina

 • Park Guelj 15€ odrasli i 10€ deca do 12 godina

 • Figueras i Girona 30€ / 25€ deca do 8 godina

Izlet će se realizovati sa polaskom posle doručka, i povratkom u poslepodnevnim satima. Cena ovog izleta obuhvata prevoz, ulaznicu za muzej Salvadora Dalija i obilaske prema programu, usluge turističkog vodiča i sve lokalne takse i troškove.

Letovanje u Ljoret de Maru 

1. dan (sreda) BEOGRAD

Polazak autobusa je oko 16h iz Beograda. Noćna vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Italiju sa usputnim zaustavljanjima zbog odmora i graničnih formalnosti.
2. dan (četvrtak) BOLONJA - MONTEKATINI

U Bolonju dolazimo u prepodnevnim satima. Bolonja, univerzitetski grad koji svojim posetiocima pruža pravo uživanje u kolonadama i zasvođenim ulicama, sa starim kućama od cigle, drvenim krovovima, šarenim prozorima, restoranima... Razgledanje počinjemo od glavne ulice sa brojinim kolonadama, Trg Mađore, Neptunova fontana, Crkva Sv. Petronija, najpoznatiji tornjevi Asineli i Garisendi, kojima su nekada uticajne gradske porodice želele da pokažu svoju prevlast. Nakon obilaska slobodno vreme. U dogovoreno vreme polazimo prema Montekatiniju. Po dolasku smestaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan (petak) MONTECATINI - CINQUE TERRE

Doručak. Napuštamo hotel i polazimo u La Speziu, mesto na obali Ligurskog mora odakle kreće voz za Cinque Terre. Fakultativni obilazak pet šarenih gradića, gde ćete uživati u nestvarnoj lepoti pejzaža, bajkovitom šarenilu kućica, šarmantnim restoranima i gde se možete i kupati. Slobodno vreme, obilazak i zadržavanje je individualno, a svi putnici dobijaju voznu kartu koja važi neograničen broj puta u toku jednog dana. U večernjim satima povratak vozom u La Speziu, nakon devetočasovne tehničke pauze, nastavljamo putovanje prema Španiji. Noćna vožnja.

4. dan (subota) LJORET DE MAR

Prepodnevni dolazak u Ljoret de Mar. Ulaz u hotel je posle 14h. Slobodno vreme koristimo za upoznavanje najpopularnijeg letovališta na Kosta Bravi. Smeštamo se u hotel. Slobodno vreme za kupanje na prelepim plažama Ljoret de Mara. Večera. Noćenje.

5.dan (nedelja) LJORET DE MAR

Doručak. Dan namenjen za uživanje na suncu i kupanje u prelepom moru. Večera. Noćenje.

6. dan (ponedeljak) LJORET DE MAR - BARSELONA

Doručak. Fakultativna poseta Barselone. Obilazak glavnog grada Katalonije; Sagrada Familia remek delo Antonija Gaudija (ulaz nije predvidjen), kuće Batljo i Mila takođe Gaudijeva dela, Avenija Diagonal, Trg Španije, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, Olimpijski stadion, Kolumbov spomenik, luka De la Paz, šetaliste Las Ramblas...Slobodno vreme u šoping zoni Las Ramblas i Barrio Gotico. Puni utisaka vraćamo se u Ljoret de Mar. Večera. Noćenje

7. dan (utorak) LJORET DE MAR

Doručak. Dan namenjen za uživanje na suncu i kupanje u prelepom moru. Večera. U večernjim satima fakultativni odlazak na Flamenko šou. Uživaćete dok budete slušali muziku i gledali ples udvaranja i strasti. Flamenko se nalazi na listi UNESCO-a kao kulturna nematerijalna baština. Noćenje.

8. dan (sreda) LJOERT DE MAR - FIGUERAS - MUZEJ SALVADORA DALIJA - GIRONA

Doručak. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje ili fakultativna poseta živopisnom Figerasu, rodnom gradu genijalnog Salvadora Dalija, koji je ostavio u nasleđe najveći nadrealistički objekat na svetu, čiji eksponati ostavljaju bez daha. Po završenom obilasku nastavak putovanja u Gironu. Predivan gradić za posetu sa srednjovekovnim zidinama, uskim vijugavim gradskim ulicama, jednom od najbolje očuvanh jevrejskih četvrti u Evropi, Ajfelovim mostom i čuvenom Girona Katredralom koja dominira gradom. Katedrala je korišćena za snimanje serije Game of Thrones. Povratak u Ljoret de Mar. Večera. Noćenje.

9. dan (četvrtak) LJORET DE MAR - BARSELONA

Doručak. Slobodno vreme za kupanje i uživanje. U podnevnim satima druga fakultativna poseta Barselone. Panoramsko razgledanje grada: Toranj Agbar, Trijumfalna kapija, Pasaz Luisa Kompanisa, Palata pravde, Park Citadela, marina Port Vell. Fakultativna poseta akvarijumu, jednog od najvećih na svetu. Po završenom obilasku slobodno vreme ili fakultativni odlazak u park Guelj. U večernjim satima polazak na spektakl Magičnih fontana, spektakularan prikaz boja, svetlosti, zvuka i vode. Kada se sve to zajedno odvija nastaje prava magija. Povratak u Ljoret de Mar u kasnim večernjim satima. Noćenje.

10. dan (petak) LJORET DE MAR - NICA

Doručak. Napuštamo hotel i odlažemo prtljag u predviđeni hotelski prostor. Slobodno vreme za kupanje, sunčanje, šetnju do večernjeg polaska za Nicu. Noćna vožnja.

11. dan (subota) NICA

U Nicu stižemo u jutarnjim satima. Obilazak kraljice Azurne obale, Trg Masena, Englesko šetaliste, hotel Negresco... Slobodno vreme za kupanje i sunčanje u Nici. U večernjim satima nastavljamo putovanje ka Srbiji.

12. dan (nedelja) BEOGRAD

Dolazak u Beograd u podnevnim satima.

Kraj putovanja.

USLOVI PLAĆANJA:

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije.

 • Gotovinski – uplata minimum 40% na ime rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska;

 • Čekovima građana – 50% prilikom rezervacije, ostatak čekovima zaključno sa 20.11.2024.

 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Travel4You agencije.

 • U slučaju poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih promena troškova organizacije (goriva, hotela, putarina i slično), cena aražmana podleže promeni.

NAPOMENE:

 • U hotelske sobe se ulazi prvog dana boravka od 15:00h. Hotelske sobe se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00h. Hoteli su registrovani, pregledani i standardizovani od strane Nacionalne turističke asocijacije Italije i Španije. Svaki hotel ima restoran, svaka soba ima tuš/wc. U pojedinim hotelima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od samog hotela, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije hotela. Neki od dopunskih sadržaja hotela su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti sadržaja, jer zavise od hotela (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...). Usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta organizator putovanja ne može imati uticaja.

 • Tokom putovanja predviđene su pauze radi odmora posle 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)

 • Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i SPECIJALNIH PONUDA proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

 • Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.

 • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program istaknut u agenciji. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.

 • Putnici treba sami da se informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (novčana sredstva, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju.

 • Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku tranzit ili ulaz na teritoriju Evropske unije.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa TAS standardom. Organizator putovanja je turistička agencija TRAVEL4YOU, Njegoševa 37, Zemun, matični broj 21107131. Licenca broj: OTP A-22/2022. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu POLISU OSIGURANJA br. 30000036907 (osigurana suma u visini od 30.000€) osiguravajućeg društva „MILENIJUM OSIGURANJE A.D.“

 

Cenovnik broj 1 od 31.01.2024.

Španija zemlja bogate kulture, svetskih umetnika, mesto strastvenog flamenka i slatke sangrije.

Ljoret de Mar mesto zabave, peščanih plaža i nezaboravnih doživljaja poziva vas na odmor i uživanje. Pruža mnogobrojne mogućnosti od kupanja i sunčanja na prelepim plažama do obilaska Barselone koja je na 70 km udaljenosti. Ova turistička ponuda obuhvata 6 polupansiona u Ljoret de Maru, 1 noćenje sa doručkom u Montekatiniju, vodiča tokom putovanja i autobuski prevoz. Obilazi se Bolonja, Montekatini, Cinque Terre, Barselona, Nica i Monte Karlo.

OPIS SMEŠTAJA:

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju Putnik prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta travel4you.rs

MONTEKATINI TERME

Hotel Massimo d'Azeglio 3* www.hotelmassimodazeglio.it/ ili sličan

Hotel se nalazi u glavnoj ulici Corso Matteotti u Montekatiniju. Gostima su na raspolaganju kvalitetni sadržaji i usluge. Sobe su dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (pomoćni ležaj može biti manjih dimenzija), i sve poseduju kupatilo sa tuš-WC, TV Sat, telefon. Doručak se poslužuje tipa „buffet“ – samoposluženje, i kao što je to i uobičajeno u Italiji, dosta je slab i jednoličan.

Hotel Albergo Pardiso 3* www.albergoparadiso.info/ ili sličan

Hotel Albergo Paradiso se nalazi u poznatoj banji Montekatini. Hotel ima aperitiv bar, restoran. Sobe su dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (pomoćni ležaj manjih dimenzija), i sve poseduju kupatilo sa tuš-WC, TV Sat, telefon. Doručak se poslužuje tipa „buffet“ – samoposluženje, i kao što je to i uobičajeno u Italiji, dosta je slab i jednoličan.

Hotel Alba 3* www.hotelalba.org/ ili sličan

Manji hotel u Montekatiniju svojim gostima pruža kvalitetne usluge. Sobe su dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (pomoćni ležaj može biti manjih dimenzija), i sve poseduju kupatilo sa tuš-WC, TV Sat, telefon. Doručak se poslužuje tipa „buffet“ – samoposluženje, i kao što je to i uobičajeno u Italiji, dosta je slab i jednoličan.

LJORET DE MAR

Hotel Don Juan Resort 4* bit.ly/3WEWwmL ili sličan

Hotel se nalazi u centru Ljoret de Mara, a na samo 400 m od plaže. Pored hotela se nalaze mnogobrojne prodavnice, restorani i diskoteke. Ovo je jedan od poznatijih hotela u Ljoret de Maru i jedan od najvećih na Kosta Bravi. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona uz mogućnost doplate za pun pansion. Sve sobe su klimatizovane, svaka ima kupatilo,SAT TV, telefon, terasu i sef uz doplatu. Hotel poseduje veliki hol gde se nalazi recepcija, bar, salu za druženje, salu za aerobik, ping - pong salu, bilijar, zatvoreni i otvoreni bazen, teren za tenis...

Hotel Maria del Mar 4* bit.ly/3JffE83 ili sličan

Hotel se nalazi u centru Ljoret de Mara, na 300 metara od plaže. U blizini hotela se nalaze barovi, restorani i raznovrsne prodavnice. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona uz mogućnost doplate za pun pansion. Sve sobe imaju kupatilo sa fenom za kosu, telefon, TV, klimu, sefuz doplatu i balkon. Recepcija 24h, pet liftova, restoran (a la carte), zatvoren bazen, otvoren bazen, ležaljke za sunčanje oko bazena, soba za prtljag, mini klub, animacije, tv sala, bar, internet deo, wi-fi Internet.