Beč Dan zaljubljenih 2025
Beč Dan zaljubljenih 2025
Beč Dan zaljubljenih 2025
Beč Dan zaljubljenih 2025
Beč Dan zaljubljenih 2025
Beč Dan zaljubljenih 2025
Beč Dan zaljubljenih 2025
Dan zaljubljenih

Beč Dan zaljubljenih 2025

 BEČ PUTOVANJE ZA DAN ZALJUBLJENIH 2025

U PRIPREMI

termin putovanja

cena aranžmana

specijalna ponuda

     

NAVEDENA CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • Prevoz turističkim autobusom na navdenoj relaciji Beograd-Beč-Beograd

 • 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*/4* na bazi 2 noćenja sa doručkom – švedski sto

 • Smeštaj u dvokrevetne sobe ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (1/2+1 sobe; pomoćni ležaj je manjih dimenzija od redovna dva, i može biti u vidu kauča, fotelje na razvlačenje i sl.)

 • Obilaske prema programu uz profesionalnog turističkog vodiča

 • Organizacione troškove

NAVEDENA CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Individualne troškove

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte

 • Obavezno međunarodno putno osiguranje koje pokriva osiguranu sumu od 30.000 € (može se dobiti u agenciji po ceni od oko 950 dinara za osobe starosti od 16-70 god; odnosno 2000 dinara za osobe 70+)

 • Doplatu za smeštaj u jednokrevetnoj sobi 70 €

 • Doplata za dodatno sedište u autobusu radi većeg komfora 50 €

 • Doplata za biranje sedišta u autobusu prilikom prijave za putovanje 10 € (pravilo je da se sedišta dodeljuju po datumu prijave za putovanje; ukoliko želite određeno sedište/red, potrebno je da to naglasite prilikom prijave kada će vam se uz doplatu obezbediti željeno sedište)

 • Fakultativne izlete navedene u programu putovanja (minimalni broj za realizaciju svakog od ponuđenih izleta je 30 prijavljenih putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza izleta ili uvećanja cene izleta shodno broju prijavljenih). Prijava i plaćanje izleta je isključivo na licu mesta našem predstavniku.

Fakultativni izleti u ponudi:

 • Poludnevni izlet u Parndorf 10€

 • Dvorac Šenbrun - Grand tura 30€ (ulaznica i audio vodič na srpskom jeziku).

 PUTOVANJE BEČ 2 NOĆENJA DAN ZALJUBLJENIH 2025

1. dan, BEOGRAD - NOVI SAD 

Sastajemo se u 21.45h, iz Beograda polazimo u 22:00h, iz Novog Sada oko 23:15. Vožnja kroz Srbiju, Mađarsku i Austriju sa usputnim zaustavljanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan,  BEČ

Prepodnevni dolazak u Beč. Sledi panoramsko razgledanje grada: Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca - Hofburg, Trg Marije Terezije, Parlament, gradska kuća... Slobodno vreme za individualne obilaske ili šetnja sa sa vodičem kroz dvorišta palate Hofburg do rimskih iskopina i Kohlmarkta, nastavljamo Grabenom sve do Katedrale Svetog Stefana. Po završenom razgledu odlazak u hotel i smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan, BEČ - OUTLET PARNDORF

Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativne posete tržnom centru Parndorf, koji je poznat u Evropi po radnjama najpoznatih svetskih robnih marki kao što su Adidas, Nike, Reebok, Desigual, Armani, Bogner, Burberry, Ecco, Lacoste, Esprit, Tommi Hilfinger i još mnogi drugih. Slobodno vreme za kupovinu. U poslepodnevnim satima povratak u Beč. Slobodno vreme za individulane aktivnosti. Noćenje.

4. dan, BEČ - ŠENBRUN

Doručak. Odjavljujemo se iz hotela. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog obilaska dvorca Šenbrun, letnje rezidencije Habsburgovaca. Razgledanje carskih prostorija i šetnja prelepim parkom. Nakon obilaska povratak u centar Beča. Slobodno vreme za Saher tortu, Melange kafu, vožnju kočijama ili šetnju. U večernjim satima polazak za Srbiju.

5. dan, BEOGRAD

Dolazak u Novi Sad i Beograd u jutarnjim satima.

Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Gotovinski – uplata minimum 40% na ime rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska; Čekovima građana – 40% prilikom rezervacije, ostatak čekovima zaključno sa 20.06.2023.; Administrativnom zabranom – 40% prilikom rezervacije, ostatak na jednake mesečne rate zaključno sa 20.06.2023.

NAPOMENE:

 • U hotelske sobe se ulazi prvog dana boravka od 14:00h. Hotelske sobe se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00h. Hoteli su registrovani, pregledani i standardizovani od strane Nacionalne turističke asocijacije Austrije. Svaki hotel ima restoran, svaka soba ima tuš/wc. U pojedinim hotelima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od samog hotela, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije hotela. Neki od dopunskih sadržaja hotela su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti sadržaja, jer zavise od hotela (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...). Usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta organizator putovanja ne može imati uticaja.

 • Tokom putovanja predviđene su pauze radi odmora posle 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)

 • Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i SPECIJALNIH PONUDA proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

 • Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.

 • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program istaknut u agenciji. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.

 • Putnici treba sami da se informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (novčana sredstva, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku tranzit ili ulaz na teritoriju Evropske unije.

 

 

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa TAS standardom. Organizator putovanja je turistička agencija TRAVEL4YOU, Njegoševa 37, Zemun, matični broj 21107131. Licenca broj: OTP A-22/2022. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu POLISU OSIGURANJA br.470000054086 (osigurana suma u visini od 30.000€) osiguravajućeg društva „TRIGLAV OSIGURANJE A.D.“

Provedite vikend u Beču, gradu neprolazne lepote, koji je sinonim za umetnost, eleganciju i luksuz. Nakon što vidite samo deo njegovih četvrti poželećete da se ponovo u njega vratite. Dopustite Beču da vas osvoji, kao što svake godine osvaja nekoliko miliona turista. Paket aranžman obuhvata hotelski smeštaj 2 noćenja sa doručkom i prevoz.

OPIS SMEŠTAJA:

Eventhotel Pyramide 4* Eventhotel Pyramide & Congress Center | Offizielle Website (eventhotel-pyramide.com)

Hotel se nalazi u južnom delu Beča, preko puta tržnog centra “SCS”. Povezan je sa centrom lokalnim vozom Badner Bahn, kojim se do centra Beča stiže za oko 30 minuta. Hotel poseduje zatvoreni i otvoreni bazen, saunu i fitnes salu. Svaka soba ima SAT TV, mini bar, sef, kupatilo i klima uređaj.

Europahaus (Rosen hotel) 3* http://www.europahauswien.at/de/

Hotel se nalazi u zapadnom delu Beča. Povezan je tramvajskom linijom 64, kojom se do centra stiže za oko 25 minuta. Svaka soba ima kupatilo, LCD TV, sef i frižider.

Hotel HB1 Neudorf 3* www.hb1.at/de/wiener-neudorf.html

Hotel se nalazi južno od Beča, na par stanica od poznatog tržnog centra SCS. Dobro je povezan sa gradom lokalnim vozom Badner Bahn. Sobe su isključivo 1/2. Postoji mogućnost 1/2+1 soba koje su manje komofne sa pomoćnim ležajem manjih dimenzija. Svaka soba ima TV, kupatilo i klima uređaj.