Porto Sani 5*
Porto Sani 5*
Porto Sani 5*
Porto Sani 5*
Porto Sani 5*
Porto Sani 5*
Porto Sani 5*
Sani

Porto Sani 5*

CENOVNIK

U pratraživaču unesite period boravka i broj osoba. Program za pretragu će prikazati raspoloživost smeštajnih jedinica i prodajnu cenu. Za svaku sugestiju, pomoć oko pretrage i odabira hotela, detaljnije informacije i samu rezervaciju kontaktirajte nas putem mejla ili pozivom na brojeve telefona 011/3166718 ili 011/2194872

Cene su izražene u eur po sobi za traženi broj noćenja.

PROGRAM

1. dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

od 2. dana do poslednjeg dana boravka
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela.

Ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišna taksa se računa kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosi:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
Boravišna taksa se plaća na licu mesta.

USLOVI PLAĆANJA

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.

100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom

40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja

Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h

40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do oktobra 2023.

40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do oktobra 2023.

U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

NAPOMENE

Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.

Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu - na upit.

Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00h datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.

Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.

Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično).


Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz. U slučaju nemogućnosti da pronađu ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije na telefon koji se nalazi na vaučeru.
Predstavnik nije stacioniran u izabranom hotelu, svaki hotel poseduje info pult sa svim neophodnim informacijama i imenom i brojem telefona predstavnika.
O raspodeli soba (spratnost, br.sobe, pogled) odlučuje hotel po dolasku i prijavi na recepciji.

Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajinih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela.
Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost.
Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.

AUTOBUSKI PREVOZ:
Moguće je organizovati prevoz autobusom ukoliko se period boravka i izabrani hotel poklapaju sa datumima polaska za određenu destinaciju. Prevoz se vrši se turističkim autobusima (AC, TV) polazak je uvek dan ranije u odnosu na datum početka korišćenja usluge smeštaja u izabranom hotelu. Polazak autobusa za Srbiju je poslednjeg dana boravka po lokalnom vremenu.
Prevoz putnika i njihovog prtljaga nije obezbeđen do samog hotela.

Molimo Vas da pre nego što izvršite uplatu aranžmana, upoznate sa uslovima iz cenovnika, opštim uslovima putovanja agencije Travel4You, kao i sa opisom i izgledom hotela na sajtu www.travel4you.rs ili na zvanicnoj prezentaciji za svaki hotel ponaosob.

 

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja

Organizator putovanja je Turistička agencija TRAVEL 4 YOU licenca OTP 22/2022 od 11.03.2022. kategorija A

Polisa osiguranja TRIGLAV OSIGURANJE a.d.o. 470000054086 od 01.10.2022.

LOKACIJA: Luksuzni “all-suite & spa” hotel u okviru poznatog kompleksa Sani resort, Porto Sani Village nalazi se odmah uz Sani marinu i nudi tišinu privatnog kluba, prednosti ekskluzivnog spa centra i mala gurmanska zadovoljstva. Porto Sani posebnu pažnju posvećije najmlađim članovima porodice praveći meni za decu i bebe koji je rađen od strane svetski poznate nutricionistkinje Annabel Karmel. Poseduje sopstvenu peščanu plažu koja nosi ime See You, sa plavom zastavicom za čistoću vode. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

SADRŽAJ: Plaža duga 7 km, ležaljke i suncobrani posebno rezervisani za goste Porto Sani Village i Sani Asterias Suites hotela, plava zastavica Mediterana, privatna marina za jahte i šoping zona, deo za zabavu i opuštanje sa 15 barova, recepcija, lobi, lift, prostorija za prtljag, wifi, interenet ugao, servis za pranje rublja, mini market, parking, iznajmljivanje automobila, bicikala, brodova, vozilo za prevoz gostiju, salon lepote, spa centar, hamam, sauna, đakuzi, parno kupatilo, masaže, sani festivali, restoran, a la carte restoran, bar, piano bar, bar kraj bazena, bar na plaži, bebi servis, dečje igralište, mini klub 4-12 god., animacija za decu, prodavnice, bazen, dečiji bazen, zatvoreni bazen, suncobrani i ležaljke kraj bazena i plaže, peškiri za plažu, TV sala, igraonica, bioskop na otvorenom, teretana, teniski teren, odbojka, odbojka na plaži, košarka, fudbal, bilijar, stoni tenis, pikado, aerobik, joga, sportovi na vodi, časovi ronjenja... Pogodan za osobe sa posebnim potrebama.

USLUGA: Usluga u hotelu je na bazi polupansiona - set meni, uz mogućnost doplate usluge pun pansion.

SOBE: Sve sobe su posebno dekorisane i imaju kupatilo, terasu ili balkon, klimu, mini bar, sef za čuvanje dragocenosti, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, aparat za kafu / čaj, DVD plejer, wireless internet, fen za kosu. Sve su renovirane u skorije vreme.

Promo suite

Po pristupačnoj ceni, klijente se smeštaju u sobe koje su dostupne prilikom prijave u hotel, bez obzira na tip sobe. Predviđene za 2-4 osobe, francuski ili 2 kreveta i sofa.

Marina junior suite

Oko 40 m2, kombinovana dnevno-spavaća soba, sa pogledom na marinu, predviđena za 2 odrasle osobe.

Suite - prizemlje pogled bašta

Oko 55 m2, sastoje se od spavaće sobe i dnevne sobe sa sofama, gledaju na vrt. Ova soba ima đakuzi i luksuzne proizvode za negu u kupatilu. Predviđena je za 2-4 osobe.

Suite - prizemlje pogled bazen

Oko 55 m2, sastoje se od spavaće sobe i dnevne sobe sa sofama, gledaju na bazen. Ova soba ima đakuzi i luksuzne proizvode za negu u kupatilu. Predviđena je za 2-4 osobe.

Suite - sprat pogled bašta

Oko 55 m2, sastoje se od spavaće sobe i dnevne sobe sa sofama, gledaju na vrt. Ova soba ima đakuzi i luksuzne proizvode za negu u kupatilu. Predviđena je za 2-4 osobe.

Suite - sprat pogled bazen

Oko 55 m2, sastoje se od spavaće sobe i dnevne sobe sa sofama, gledaju na bazen. Ova soba ima đakuzi i luksuzne proizvode za negu u kupatilu. Predviđena je za 2-4 osobe.

Family suite sa dve spavaće sobe pogled bašta

Oko 90 m2, sa pogledom na baštu. Imaju dve odvojene spavaće sobe, dnevnu sobu, dva kupatila. Pogodne za porodice sa decom, predviđene za 2-5 osoba.

Family suite sa dve spavaće sobe pogled bazen

Oko 90 m2, sa pogledom na bazen. Imaju dve odvojene spavaće sobe, dnevnu sobu, dva kupatila. Pogodne za porodice sa decom, predviđene za 2-5 osoba.

Deluxe suite pogled bazen ili marina

Nude ekstravagantni dekor sa umetničkim delima. Imaju odvojenu spavaću sobu i dnevnu sobu sa sofama, 2 televizora sa velikim brojem kanala. Predviđene za 2-4 osobe. Pogled na bazen ili marinu.

Website: www.sani-resort.com

Google maps:
Latitude: 40.099150
Longitude: 23.313024