Sani Beach 5*
Sani Beach 5*
Sani Beach 5*
Sani Beach 5*
Sani Beach 5*
Sani Beach 5*
Sani Beach 5*
Sani Beach 5*
Sani

Sani Beach 5*

CENOVNIK

U pratraživaču unesite period boravka i broj osoba. Program za pretragu će prikazati raspoloživost smeštajnih jedinica i prodajnu cenu. Za svaku sugestiju, pomoć oko pretrage i odabira hotela, detaljnije informacije i samu rezervaciju kontaktirajte nas putem mejla ili pozivom na brojeve telefona 011/3166718 ili 011/2194872

Cene su izražene u eur po sobi za traženi broj noćenja.

PROGRAM

1. dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

od 2. dana do poslednjeg dana boravka
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela.

Ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišna taksa se računa kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosi:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
Boravišna taksa se plaća na licu mesta.

USLOVI PLAĆANJA

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.

100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom

40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja

Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h

40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do oktobra 2023.

40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do oktobra 2023.

U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

NAPOMENE

Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.

Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu - na upit.

Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00h datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.

Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.

Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično).


Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz. U slučaju nemogućnosti da pronađu ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije na telefon koji se nalazi na vaučeru.
Predstavnik nije stacioniran u izabranom hotelu, svaki hotel poseduje info pult sa svim neophodnim informacijama i imenom i brojem telefona predstavnika.
O raspodeli soba (spratnost, br.sobe, pogled) odlučuje hotel po dolasku i prijavi na recepciji.

Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajinih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela.
Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost.
Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.

AUTOBUSKI PREVOZ
Moguće je organizovati prevoz autobusom ukoliko se period boravka i izabrani hotel poklapaju sa datumima polaska za određenu destinaciju. Prevoz se vrši se turističkim autobusima (AC, TV) polazak je uvek dan ranije u odnosu na datum početka korišćenja usluge smeštaja u izabranom hotelu. Polazak autobusa za Srbiju je poslednjeg dana boravka po lokalnom vremenu.
Prevoz putnika i njihovog prtljaga nije obezbeđen do samog hotela.

Molimo Vas da pre nego što izvršite uplatu aranžmana, upoznate sa uslovima iz cenovnika, opštim uslovima putovanja agencije Travel4You, kao i sa opisom i izgledom hotela na sajtu www.travel4you.rs ili na zvanicnoj prezentaciji za svaki hotel ponaosob.

 

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja

Organizator putovanja je Turistička agencija TRAVEL 4 YOU licenca OTP 22/2022 od 11.03.2022. kategorija A

Polisa osiguranja TRIGLAV OSIGURANJE a.d.o. 470000054086 od 01.10.2022.

LOKACIJA: Porodični hotel u okviru luksuznog kompleksa Sani resort, smešten na rtu Sani, na peščanoj plaži, 80 km od Soluna i 10 km od mesta Nea Fokea, izgrađen je u stilu prizemnih bungalova, idealnih za porodice sa decom.

SADRŽAJ: Plaža duga 7 km, plava zastavica Mediterana, privatna marina za jahte i šoping zona, deo za zabavu i opuštanje sa 15 barova, salon lepote, frizer, spa centar, hamam, sauna, đakuzi, parno kupatilo, masaže, restoran, a la carte restoran, barovi, kafeterija, taverna, bebi servis, mini klub 4-12 god., dečije igralište, animacija za decu, dečiji bazen, bazen, zatvoreni bazen, peškiri za plažu, ležaljke i suncobrani na bazenu i plaži, recepcija, lobi, wifi, internet ugao, lift, usluge pranja i peglanja, parking, vozilo za prevoz gostiju, iznajmljivanje automobila, bicikala, brodova,prodavnice, TV sala, bioskop na otvorenom, disko klub, tereni za tenis, odbojku, košarku, fudbal, bilijar, stoni tenis, pikado, aerobik, joga, sportovi na vodi, odbojka na pesku, časovi ronjenja, teretana, sala za konferencije... Pogodan za osobe sa posebnim potrebama.

USLUGA: Usluga u hotelu je polupansion (samoposluživanje na bazi švedskog stola) uz mogućnost doplate za pun pansion.

SOBE: Sve sobe imaju kupatilo, balkon, klimu, mini bar, sef za čuvanje dragocenosti, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, aparat za kafu / čaj, DVD plejer, fen za kosu.

Jednokrevetna soba pogled bašta

Oko 25 m2, sa terasom sa pogledom na baštu. Uglavnom standardna soba namenjena za 1 osobu.

Jednokrevetna soba pogled more

Oko 25 m2, sa terasom sa pogledom na more. Uglavnom standardna soba namenjena za 1 osobu.

ECO soba

Oko 25 m2, sa terasama koje gledaju na baštu ili more. Gosti se smeštaju u sobe koje su slobodne prilikom prijavljivanja na recepciji, bez obzira na tip sobe. Predviđene za 2 osobe.

Standard soba pogled bašta

Oko 25 m2, savremenog dizajna, sa terasama koje gledaju na baštu. Predviđene za 2 osobe.

Standard soba pogled more

Oko 25 m2, savremenog dizajna, sa terasama koje gledaju na more. Predviđene za 2 osobe.

Family soba pogled bašta

Oko 50 m2, sastoji se od dve povezane sobe, dizajnirane za porodice sa decom, sa pogledom na baštu. Predviđena za 2-4 osobe.

Family soba pogled more

Oko 50 m2, sastoji se od dve povezane sobe, dizajnirane za porodice sa decom, sa pogledom na more. Predviđena za 2-4 osobe.

Junior suite pogled bašta

Oko 35 m2, potpuno renovirane 2011. god. Kombinovana dnevno-spavaća soba sa pogledom na baštu. Predviđena za 2-4 osobe.

Junior suite pogled more

Oko 35 m2, potpuno renovirane 2011. god. Kombinovano dnevno-spavaća soba sa pogledom na more ili bazen. Predviđena za 2-4 osobe.

Panorama junior suite

Oko 40 m2, nove od 2012, sa prelepim pogledom. Sastoje se od prostrane kombinovane dnevno-spavaće sobe, sa prostranom terasom. Predviđene za 2-4 osobe.

Deluxe family suite sa jednom spavaćom sobom

Oko 80 m2, sastoje se od zasebne spavaće sobe, dnevne sobe, dva kupatila, jedno sa kadom i tuš kabinom, drugo sa tuš kabinom, balkona sa garniturom za sedenje i ležaljkama. Dodatno su opremljeni ekskluzivnim kozmetičkim proizvodima, Nespresso aparatom, dva TV. Predviđene za 2-5 osoba.

Family suite sa jednom spavaćom sobom direktan pogled plaža

Oko 70 m2, imaju zasebnu spavaću sobu, dnevnu sobu, prozore od poda do plafona, sa predivnim pogledom, privatni vrt i terasu sa garniturom za sedenje i ležaljkama. Predviđeni za 2-5 osoba.

Family suite sa jednom spavaćom sobom pogled more

Oko 50 m2, nove od 2012. god. sa pogledom na more. Sastoje se od dnevne i odvojene spavaće sobe, sa privatnom terasom. Pogodne za porodice sa decom, predviđene za 2-5 osoba.

Family suite sa dve spavaće sobe pogled more

Oko 50 m2, nove od 2012. sa pogledom na more. Sastoje se od dve prostrane spavaće sobe, dnevne sobe i dva kupatila. Pogodne za porodice sa decom, predviđene za 2-5 osoba.

Family suite sa dve spavaće sobe direktan pogled plaža

Oko 105 m2, sastoje se od dve spavaće sobe, dnevne sobe, dva kupatila. Imaju prozore od poda do plafona sa prelepim pogledom, privatni vrt i terasu sa garniturom za sedenje i ležaljkama. Predviđene za 2-6 osoba.

Deluxe family suite sa dve spavaće sobe

Oko 125 m2, sastoje se od 2 spavaće sobe, dnevne sobe, dva kupatila (oba imaju po kadu i odvojene tuš kabine i ekskluzivnu kozmetiku), balkona sa garniturom za sedenje i ležaljke, Nespersso aparat, tri TV. Predviđene za 2-7 osoba.

Website: www.sani-resort.com

Google maps:
Latitude: 40.100332
Longitude: 23.307102