Sani Dunes 5*
Sani Dunes 5*
Sani Dunes 5*
Sani Dunes 5*
Sani Dunes 5*
Sani Dunes 5*
Sani Dunes 5*
Sani Dunes 5*
Sani Dunes 5*
Sani Dunes 5*
Sani Dunes 5*
Sani

Sani Dunes 5*

CENOVNIK

U pratraživaču unesite period boravka i broj osoba. Program za pretragu će prikazati raspoloživost smeštajnih jedinica i prodajnu cenu. Za svaku sugestiju, pomoć oko pretrage i odabira hotela, detaljnije informacije i samu rezervaciju kontaktirajte nas putem mejla ili pozivom na brojeve telefona 011/3166718 ili 011/2194872

Cene su izražene u eur po sobi za traženi broj noćenja.

PROGRAM

1. dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

od 2. dana do poslednjeg dana boravka
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA
Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela.

Ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

Boravišna taksa se računa kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosi:

4€ za hotele sa 5*
3€ za hotele sa 4*
1,5€ za hotele sa 3*
0,5€ za hotele sa 1-2*
0.5€ dnevno za privatne sobe, studija i apartmane
Boravišna taksa se plaća na licu mesta.

USLOVI PLAĆANJA

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, na dan uplate.

100% prilikom rezervacije za FIRST MINUTE rezervacije sa popustom

40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja

Uplatom na žiro račun po prijemu predračuna u roku od 48h

40% prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do oktobra 2023.

40% prilikom rezervacije, a ostatak putem administrativne zabrane na jednake mesečne rate do oktobra 2023.

U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni.

NAPOMENE

Program je individualni, rezervacija se vrši na upit.

Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu - na upit.

Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 14.00h datuma početka putovanja do 10.00h poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 14.00h i poslednjeg dana nakon 10.00h iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.

Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja.

Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.

Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično) – agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično).


Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz. U slučaju nemogućnosti da pronađu ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije na telefon koji se nalazi na vaučeru.
Predstavnik nije stacioniran u izabranom hotelu, svaki hotel poseduje info pult sa svim neophodnim informacijama i imenom i brojem telefona predstavnika.
O raspodeli soba (spratnost, br.sobe, pogled) odlučuje hotel po dolasku i prijavi na recepciji.

Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajinih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela.
Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost.
Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.

AUTOBUSKI PREVOZ:
Moguće je organizovati prevoz autobusom ukoliko se period boravka i izabrani hotel poklapaju sa datumima polaska za određenu destinaciju. Prevoz se vrši se turističkim autobusima (AC, TV) polazak je uvek dan ranije u odnosu na datum početka korišćenja usluge smeštaja u izabranom hotelu. Polazak autobusa za Srbiju je poslednjeg dana boravka po lokalnom vremenu.
Prevoz putnika i njihovog prtljaga nije obezbeđen do samog hotela.

Molimo Vas da pre nego što izvršite uplatu aranžmana, upoznate sa uslovima iz cenovnika, opštim uslovima putovanja agencije Travel4You, kao i sa opisom i izgledom hotela na sajtu www.travel4you.rs ili na zvanicnoj prezentaciji za svaki hotel ponaosob.

 

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja

Organizator putovanja je Turistička agencija TRAVEL 4 YOU licenca OTP 22/2022 od 11.03.2022. kategorija A

Polisa osiguranja TRIGLAV OSIGURANJE a.d.o. 470000054086 od 01.10.2022.

Sani Dunes se nalazi u poznatom letovalištu Sani gde se savremeni stil savršeno kombinuje sa detaljima mediteranske elegancije. Ekskluzivni Spa, privatna plaža, ekspanzivni bazeni, i gurmanski raj se jednostavno dodaju na zadovoljstvo gostiju, koji treba da budu preko 12 godina starosti.


Hotel nudi 136 soba, svaka dočekuje goste sa jedinstvenim savremenim stilom. 80 suitova i 56 prostranih soba nude najviši nivo komfora -od 24-sata sobne usluge i besplatnog Wi-Fi do Nespresso aparata i najnovije tehnologije, sve je savršeno na mestu.

U Sani Dunes sve je u svrsi nezaboravnog iskustva za posetioce - od king-size suncobrana king-size i luksuznih dušeka do velikog izbora hrane i pića. Spa sa šest privatnih soba za tretmane i izbor beauty tretmana od renomiranog pariskog brenda Anne Semonin je takođe na raspolaganju gostima.

U Sani sportskom centru dostupno je šest teniskih terena zajedno sa mnogim drugim aktivnostima, uključujući stoni tenis, odbojku na pesku i mini fudbal. Postoji čitav spektar sportova na vodi, uključujući jedrenje na dasci i skijanje na vodi, kao i druge zabavne aktivnosti, posebno dizajnirane za tinejdžere.

Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu koja pripada Sani resort-u. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Hotel pripada luksuznom lancu Sani Resort. Nalazi se na rtu Sani, udaljen je 10 km od najbližeg mesta Nea Fokea i oko 80 km od Soluna. Gostima hotela je na raspolaganju mini bus koji vozi u okviru Sani kompleksa.

USLUGA: Usluga u hotelu je polupansion ili pun pansion.

Promo soba sa privatnom bastom

Veličina sobe je oko 33m2, sa panoramskim pogledom na baštu ili bazene. Pogodna za smeštaj do 2 osobe.

Deluxe soba

Veličina sobe je oko 40m2, veoma prostrana sa panoramskim prozorima i pogledom na marinu. Poseduje komfornu i prostranu terasu opremljenu garniturom za sedenje. Pogodna za smeštaj do 2 osobe.

Standard soba sa privatnom baštom pogled bazen

Veličina sobe je oko 33m2, sa panoramskim prozorima i pogledom na baštu ili bazene. Poseduje komfornu i prostranu terasu opremljenu garniturom za sedenje. Pogodna za smeštaj do 3 osobe.

Suite sa jednom spavaćom sobom i balkonom sa pogledom na bazen

Veličina suita je oko 39m2 + balkon oko 35m2, sa panoramskim prozorima i pogledom na bazene. Poseduje komfornu i prostranu terasu opremljenu garniturom za sedenje. Pogodna za smeštaj do 3 osobe.

Junior suite sa privatnom baštom pogled bazen

Veličina suita je oko 44m2, sa panoramskim prozorima okrenutim ka Egejskom moru. Pogodan za smeštaj 2-3 osobe.

Deluxe junior suite sa privatnom baštom pogled more

Veličina suita je oko 44m2 + balkon oko 40m2, sa panoramskim prozorima okrenutim ka Egejskom moru. Poseduje komfornu i prostranu terasu opremljenu garniturom za sedenje. Pogodan za smeštaj do 3 osobe.

Deluxe suite sa jednom spavaćom sobom i balkonom sa pogledom na more

oko 51m2 + balkon oko 30m2. Prostrana unutrašnjost suite-a je dodatno oplemenjena verandom u nastavku smeštaja opremljenom garniturom za sedeje. Pogodan za smeštaj do 4 osobe.

Deluxe junior suite sa privatnom baštom direktno na plaži

Veličina suita je oko 44m2 + balkon oko 40m2, sa panoramskim prozorima okrenutim ka lepotama Egejskog mora. Poseduje prostranu terasu opremljenu luksuznom garniturom za sedenje. Pogodna za smeštaj do 4 osobe.

Porodicna soba sa privatnom baštom pogled bazen

veličina sobe je oko 66m2 + opremljena terasa sa baštom. U prizemlju, dve standard sobe povezane vratima, sa panoramskim prozorima koji pružaju pogled ka raskošnim baštama i bazenima u resortu. Soba poseduje 2 kupatila. Pogodna za smeštaj do 4 osobe.

Deluxe suite sa jednom sp. sobom i prostranim balkonom direktno na plaži

Veličina suita je oko 50m2 + balkon oko 30m2. U prizemlju resorta sa direktnim izlaskom na Egejsko more uz spektakularan pogled. Impresivna opremljenost unutrašnjosti suite-a je dodatno oplemenjena verandom u nastavku na kojoj se nalazi garnitura za sedenje i uživanje u lepotama Egejskog mora. Pogodan za smeštaj do 4 osobe.

Deluxe porodicni suite sa privatnom baštom pogled more

Veličina suita je oko 88m2, prostran suite u prizemlju resorta, sa panoramskim prozorima koji pružaju neverovatan pogled na Egejsko more. Poseduje veliku terasu opremljenu garniturom za sedenje. Pogodan za smeštaj do 5 osoba.

Deluxe family suite sa privatnom baštom direktno na plaži

Veličina suita je oko 88m2, prostran suite u prizemlju resorta, sa panoramskim prozorima koji pružaju neverovatan pogled na Egejsko more. Poseduje veliku terasu opremljenu garniturom za sedenje. Pogodan za smeštaj do 5 osoba.

VAŽNA NAPOMENA: Minimalna starost gostiju koji borave u hotelu je 12 godina.

Website: www.sani-resort.com

Google maps:
Latitude: 40.0922721
Longitude: 23.3103942