Pamplona trka sa bikovima
Pamplona trka sa bikovima
Pamplona trka sa bikovima
Pamplona trka sa bikovima
Pamplona trka sa bikovima
Pamplona trka sa bikovima
Pamplona trka sa bikovima
Pamplona trka sa bikovima
Pamplona trka sa bikovima
Španija Leto 2024 Autobusom

Pamplona trka sa bikovima

PAMPLONA TRKA SA BIKOVIMA

SAN FERMINES 2024

PROGRAM U PRIPREMI

TERMIN PUTOVANJA

CENA ARANŽMANA

FIRST MINUTE

     

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz turističkim autobusom visoke turističke klase na navedenoj relaciji (kompletna oprema, a/c, a/v)

 • 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u regiji Torina + 4 noćenja sa doručkom u hotelu sa 2* u regionu Baskije u Španiji + 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 2* u regiji Rusijon u Francuskoj (doručak je tipa samoposluživanja, kontinentalni)

 • Smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe su dvokrevetne sa jednim francuskim ležajem ili sa dva odvojena ležaja; 1/2+1 sobe su dvokrevetne sa jednim francuskim ležajem ili sa dva odvojena ležaja + treći pomoćni ležaj koji je manjih dimenzija i može ugroziti komfor trećoj osobi)

 • Obilaske prema programu uz tumačenje turističkog vodiča

 • Usluge turističkog vodiča

 • Organizacione troškove

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Individualne troškove, ulaznice za muzeje i druge turističke objekte i sve ostalo što nije obuhvaćeno cenom aranžmana

 • Obavezno međunarodno putno osiguranje sa pokrićem 30.000 € (može se dobiti u agenciji pre samog putovanja po ceni od 1.000 dinara za osobe 70-, odnosno oko 2.000 dinara za osobe 70+)

 • Doplata za jednokrevetnu sobu – 220 € (isključivo na upit)

 • Doplata za dodatno sedište u autobusu – 170 €

 • Obavezna turistička taksa koja iznosi: u Torinu 4 € po osobi i noćenju, u Baskiji 3,5 € po osobi i noćenju i u Francuskoj 3 € po osobi i noćenju (ukupno 25 € za svih 7 noćenja, po osobi) – plaćanje na licu mesta

 • Fakultativni izleti navedeni u programu:

 • San Sebastijan – Vitorija – 50 €

 • Santander – 45 €

 • Vožnja žičarom i poseta Bastilji u Grenoblu – 25 €

Izleti se mogu uplatiti u agenciji u vidu paketa (isključivo svi izleti u formi paketa) sa sniženom zbirnom cenom od 105 €

Program putovanja:

1. dan, sreda 5. jul

Polazak iz Beograda (parking kod Sava centra) oko 22h. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije. Usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan, četvrtak 6. jul

Jutarnja vožnja preko Italije ka oblasti Pijemonta. Dolazak u Torino u popodnevnim satima. Smeštaj u hotel. Odmor. Noćenje.

3. dan, petak 7. jul

Doručak. Odjava iz hotela u 9h. Nastavak putovanja ka Španiji. Usputni obilazak Grenobla, grada u Francuskoj za kojeg kažu da predstavlja prestonicu Alpa. Po dolasku u grad sledi kraći obilazak istorijskog centra uz razgledanje: trg Viktora Igoa, crkva Sv. Luja... Slobodno vreme, ili fakultativni odlazak žičarom do najpoznatijeg znamenja grada, tvrđave Bastilja. Polazak iz Grenobla oko 21h. Noćna vožnja preko Provanse, Langedoka, Tuluza ka Baskijskom zalivu.

4. dan, subota 8. jul

Dolazak u Bilbao, prestonicu Baskije u prepodnevim satima. Po dolasku, sledi obilazak grada uz razgledanje: Stara četvrt sa brojnim pešačkim zonama, divnim dućanima i restoranima, Gradska kuća, palata La Bolsa, Katedrala de Santjago iz 13. veka, pijaca La Ribera... Slobodno vreme za individualne aktivnosti, posetu znamenitom Gugenhajm muzeju, vožnja žičarom do brdašca Artxanda... Smeštaj u hotel u regiji Baskije oko 17h. Odmor. Noćenje.

5. dan, nedelja 9. jul

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, ili polazak na fakultativni izlet sa obilaskom San Sebastijana i Vitorije. Odlazak u San Sebastijan, grad na obali Kantrabrijskog mora. Sjajan položaj grada na pobrđu koje se lagano spušta ka zalivu La Konča (školjka). Mondensko letovalište aristokratije, poznato po svojim izuzetnim plažama. Prošetaćemo se starim gradom gde ćemo videti Gradsku kuću, tzv. Novi prolaz, Bazilika Santa Marije del Koro, trg Ustava, Promenada La Konča, Miramar palata. Slobodno vreme za uživanje u jedinstvenoj atmosferi grada. Odlazak do Vitorije. Vitorija predstavlja administrativno sedište Baskije i poseduje najviše zelenila po glavni stanovnika u Španiji. Prošetaćemo se starim jezgrom grada omeđenog sa srednjovekovnim zidinama iz 11. veka. Videćemo trg Španije, kuću Kordon - vlastelinska kuća sagrađena u gotskom stilu iz 13. veka, trg Virhen Blanka... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

6. dan, ponedeljak 10. jul

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, ili polazak u 10h na poludnevni fakultativni izlet do divnog Santandera, glavnog grada Kantabrije, smeštenog na obali Kantabrijskog mora. Šetnja istorijskim jezgrom grada u kojem ćemo videti: ulica i park Pereda sa mnoštvom aristokratskih vila, spomenik Peredi, poznatom kantabrijskom piscu, gotska katedrala, Gradska kuća... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel do 17h. Noćenje.

7. dan, utorak 11. jul

Rani jutarnji polazak (oko 5h) za Pamplonu na festival San Fermines, odnosno na čuvenu trku bikova. Umesto klasičnog doručka u hotelu dobijamo„paket doručak“. Po dolasku u Pamplonu ledi slobodno vreme. U 8h počinje „El Encierro“ – trka bikova ulicama grada. Trka počinje od Corrales de Santo Domingo odakle bikovi istrčavaju na ulicu i kreću se ulicama Santo Domingo, Mercaderes i Estafeta do Plaza de Toros, odnosno Koride. Tokom celog dana u starom gradu se organizuje niz događaja u kojima ćete uživati. U 18.30h počinje borba sa bikovima u čuvenoj Koridi. Polazak ka hotelu u 21h. Povratak u kasnim večernjim satima. Noćenje.

8. dan, sreda 12. jul

Doručak i odjava iz hotela do 10h. Polazak ka Andori. Putovanje preko Aragona ka maloj pirinejskoj državi. Dolazak u popodnevnim satima. Kraći obilazak glavnog grada Andora la Velje, i slobodno vreme za uživanje u specifičnoj atmosferi. Nastavak putovanja do oblasti Rusijon. Smeštaj u hotel u regiji u večernjim satima. Noćenje.

9. dan, četvrtak 13. jul

Doručak. Odjava iz hotela u 10h. Putovanje preko Lagedoka i Provanse ka Torinu. Usputni obilazak istorijske prestonice Provanse, prelepog grada Eks an Provans. Šetnja korzom Mirabo do katedrale Sv. Spasitelja i uživanje u specifičnoj atmosferi koju je toliko voleo i Pol Sezan koji je u Eksu imao svoj umetnički atelje. Nastavak putovanja ka Torinu preko alpske regije. Dolazak u Torino u večernjim satima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

10. dan, petak 14. jul

Doručak. Odjava iz hotela u 10h. Odlazak do centra Torina i polazak u organizovani obilazak istorijskog jezgra gde ćemo videti trg San Karlo, palatu Madam, Kraljevsku palatu dinastije Savoja, Mole Antoneliana, trg Solferino... Slobodno vreme za individualne aktivnosti i šetnju trgovačkom ulicom Via Po, šoping, posete muzejima,... Polazak ka Srbiji u 20h. Noćna vožnja preko severne Italije i dalje preko Slovenije i Hrvatske.

11. dan, subota 15. jul

Povratak u Beograd u popodnevnim satima. Kraj putovanja.

USLOVI PLAĆANJA:

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednisti po srednjem kursu Narodne banke Srbije.

 • Gotovinski – uplata minimum 40% na ime rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska;

 • Čekovima građana – minimum 60% od cene aranžmana se uplaćuje pre polaska, ostatak čekovima u 4 jednake mesečne rate;

 • Administrativnom zabranom – minumum 60% od cene aranžmana se uplaćuje pre polaska, ostatak je moguće platiti u 4 jednake mesečne rate;

 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Travel4You agencije.

 • U slučaju poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih promena troškova organizacije (goriva, hotela, putarina i slično), cena aražmana podleže promeni.

NAPOMENE:

* Zbog specifičnosti programa, trebalo bi dosta ranije obezbediti, ukoliko želite, karte za balkone u Pamploni, kao i karte za koridu u Pamploni. Cene se kreću za balkon na višim spratovima od 150 €, a za Koridu od 60 €.

 • U hotelske sobe se ulazi prvog dana boravka od 14:00h. Hotelske sobe se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00h. Hoteli su registrovani, pregledani i standardizovani od strane Nacionalne turističke asocijacije Italije. Svaki hotel ima restoran, svaka soba ima tuš/wc. U pojedinim hotelima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od samog hotela, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije hotela. Neki od dopunskih sadržaja hotela su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti sadržaja, jer zavise od hotela (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...). Usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta organizator putovanja ne može imati uticaja.

 • Tokom putovanja predviđene su pauze radi odmora posle 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)

 • Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i SPECIJALNIH PONUDA proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

 • Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.

 • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program istaknut u agenciji. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.

 • Putnici treba sami da se informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (novčana sredstva, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku tranzit ili ulaz na teritoriju Evropske unije.

 

 

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa TAS standardom. Organizator putovanja je turistička agencija TRAVEL4YOU, Njegoševa 37, Zemun, matični broj 21107131. Licenca broj: OTP A-22/2022. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu POLISU OSIGURANJA br.470000054086 (osigurana suma u visini od 30.000€) osiguravajućeg

 

Cenovnik broj 1 od 24.01.2023.

OPIS SMEŠTAJA:

HOTEL EURO MOTEL 3*, regija Torina http://www.euromotel.it/ita/hotel-torino-wifi-gratuito.html# ili sličan

Skroman hotel u regiji grada Torina od kojeg je udaljen 20 km. Poseduje recepciju, WiFi konekciju, salon za doručak. Sobe su sa kupatilom, tuš/wc, TV.

IBIS BUDGET BILBAO BARAKALDO 2*, regija Bilbaa https://all.accor.com/hotel/3702/index.en.shtml ili sličan

Skroman hotel iz lanca „Ibis“ hotela. Salon za doručak, WiFi konekcija, recepcija, mali lobi. Sobe su sa kupatilom, tuš/wc, TV, klima uređaj.

IBIS BUDGET PERPIGNAN SUD 2*, regija Rusijona https://all.accor.com/hotel/5609/index.en.shtml ili sličan

Skroman hotel u regiji Perpinjana. Poseduje recepciju, salon za doručak, WiFi. Sobe su sa kupatilom, klima uređajem i TV.