Severna Italija - Venecija
Severna Italija - Venecija
Severna Italija - Venecija
Severna Italija - Venecija
Severna Italija - Venecija
Severna Italija - Venecija
Evropski gradovi

Severna Italija - Venecija

Od 129€

 PUTOVANJE SEVERNA ITALIJA - VENECIJA 2023

Poseta Trstu i fakultativni izlet Venecija, Padova i Verona. Paket aranžman 5 dana autobusom + hotelski smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom

U PRIPREMI

TERMIN PUTOVANJA

CENA ARANŽMANA

FIRST MINUTE

     

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (kompletna oprema, a/c, a/v)

 • 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Lido di Jesolu, smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama sa kupatilom

 • Obilaske prema programu uz tumačenje turističkog vodiča

 • Usluge turističkog vodiča

 • Organizacione troškove

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte

 • Obavezno međunarodno putno osiguranje sa pokrićem od 30.000 € (može se dobiti u agenciji po ceni od 1000 dinara)

 • Doplata za jednokrevetnu sobu 60 €

 • Gradska turistička taksa koja se plaća na licu mesta i iznosi 2 € po osobi i noćenju (4 € po osobi za oba noćenja)

 • Fakultativne izlete navedene u programu putovanja

Fakultativni izleti u ponudi:

 • Celodnevni izlet Padova i Verona 35€

 • Celodnevni izlet Venecija sa uključenim prevozom i broskim kartama 25€

PAKET IZLETA 50€ PRIJAVE U AGENCIJI

 SEVERNA ITALIJA

TRST - PALMANOVA - PADOVA - VERONA - VENECIJA

1.dan BEOGRAD

Polazak iz Beograda oko 18h. Vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju do Trsta sa usputnim zaustavljanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti

2. dan TRST - PALMANOVA

Dolazimo u Trst u prepodnevnim satima, i krećemo u zajedničko jednočasovno razgledanje grada pešice: Grand kanal, kuća Gopčevića, Ponte Roso, crkva Sv. Spiridona, Rimski Amfiteatar, znamenitosti na trgu Ujedinjene Italije, gradska kuća, palate Piteri, Vanoli, Loyd, fontana Macoleni, spomenik Karla VI, palate Strati, Modelo... Slobodno vreme za pravi italijanski espreso. U dogovoreno vreme polazimo za Palmanova outlet. Slobodno vreme za kupovinu. U dogovoreno vreme polazimo za Lido di Jesolo. Smeštaj u hotel. Predlažemo šetnju prelepim Lido di Jesolom. Noćenje.

3. dan PADOVA - VERONA

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni celodnevni izlet u Padovu i Veronu. Po dolasku u Padovu razgledanje ovalnog trga sa skulpturama, Bazilika San Antonio u kojoj se čuvaju mošti svetitelja, spomenik Gatamelata... Slobodno vreme do polaska ka Veroni. Po dolasku u Veronu razgled grada: Arena koja je najbolje očuvana, a gde se danas održavaju koncerti i razne pozorišne i operske predstave. Listonom se krećemo prema Trgu Erbe i Trgu Sinjorija. Razgled završavamo kod Julijine kuće gde se nalazi najpoznatiji balkon na koji se možete popeti i zamišljati kako je Romeo šaputao svojoj dragoj najlepše reči... Tu je i spomenik Juliji sa kojom se turisti rado fotografišu, a zid nasuprot njega ispunjen je rukom pisanim ljubavnim porukama. Slobodno vreme za šetnju i uživanje u lepotama grada. U večernjim satima povratak za Lido di Jesolo. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan VENECIJA

Doručak. Odjavljujemo se iz hotela i krećemo prema luci Punto Sabioni. Vozimo se brodićem do venecijanskog pristaništa, iskrcavamo se i krećemo u obilazak. Zaustavljamo se kod spomenika Vitoria Emanuela koji je ujedinjenjem Italije Veneciju spasio od vazalstva Habzburške monarhije. Dolazimo do tamnice i slušamo priču o mračnom vremenu Venecije, sa Duždevom palatom je spaja most uzdaha. Ispričaćemo vam zašto Venecijanci ne prolaze izmedju stobova ili vrata Venecije, tu je i biblioteka Marciana, crkva Svetog Marka ukrašena zlatom, mozacicima i različitim mermerom koji su dovlačili iz Carigrada. Prekoputa je toranj Kampanile gde se mozete popeti i uživati u prelepoj panorami Venecije. Dolazimo do trga Svetog Marka gde su prokurati ili sudnice, ali i gde su kafei Florian i Quadri ili dnevni boravak sveta. Prolazimo ispod sat kule i ulazimo u mali lavirint uskih ulica sve do mosta Rialto koji spaja dve obale kanala Grande, glavne ulice Venecije. Na kraju predlažemo vožnju gondolom. Da li je skupo? Jeste, oko 80€ za pola sata, ali ako uzmete u obzir da moze stati šest osoba u gondolu potražite saputnike sa kojima ćete podeliti trošak. Mi znamo koja su mesta dobra, a i povoljna pa ostatak slobodnog vremena možete uživati u ispijanju espresa ili špric aperola. U poslepodnevnim satima povratak brodićem u luku Punta Sabioni i polazak ka Srbiju. Vožnja kroz Italiju, Sloveniju, Hrvatsku.

5. dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim satima.

Kraj programa

USLOVI PLAĆANJA:

 • Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

 • Gotovinski – uplata minimum 40% na ime rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska;

 • Čekovima građana – 50% prilikom rezervacije, ostatak čekovima zaključno sa 20.08.2023.;

 • Administrativnom zabranom – 50% prilikom rezervacije, ostatak na jednake mesečne rate zaključno sa 20.08.2023.

 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Travel4You agencije

 • U slučaju poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih promena troškova organizacije (goriva, hotela, putarina i slično), cena aražmana podleže promeni.

NAPOMENE:

 • U hotelske sobe se ulazi prvog dana boravka od 14:00h. Hotelske sobe se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00h. Hoteli su registrovani, pregledani i standardizovani od strane Nacionalne turističke asocijacije Italije. Svaki hotel ima restoran, svaka soba ima tuš/wc. U pojedinim hotelima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od samog hotela, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije hotela. Neki od dopunskih sadržaja hotela su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti sadržaja, jer zavise od hotela (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...). Usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta organizator putovanja ne može imati uticaja.

 • Tokom putovanja predviđene su pauze radi odmora posle 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)

 • Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i SPECIJALNIH PONUDA proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

 • Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.

 • Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program istaknut u agenciji. Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.

 • Putnici treba sami da se informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (novčana sredstva, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku tranzit ili ulaz na teritoriju Evropske unije.

 

 

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa TAS standardom. Organizator putovanja je turistička agencija TRAVEL4YOU, Njegoševa 37, Zemun, matični broj 21107131. Licenca broj: OTP A-22/2022. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu POLISU OSIGURANJA br.470000054086 (osigurana suma u visini od 30.000€) osiguravajućeg društva „TRIGLAV OSIGURANJE A.D.“

 

Cenovnik broj 1 od 27.02.2023.

Iskoristite priliku za sjajno putovanje i posetite Trst, Veneciju i Veronu. Svaki od ovih gradova na sebi svojstven način oduzima dah. Trst predstavlja jednu bogatu razglednicu zbog arhitekture, kulture i prirodnih lepota. Možda je Verona pravi grad ljubavi, potpišite se na zidu ljubavi kod Julijiine kuće... U Veneciji upoznajte čudnu imaginaciju duplog grada - jedna je Venecija na površini, a druga se ogleda u vodama kanala talasajući slike o prošlosti…

OPIS SMEŠTAJA:

HOTEL SOFIA 3* www.sofiahotel.com/en ili sličan

Hotel Sofia je smešten u centralnom delu Lodo di Jesela, blizu Trga Aurora i Trga Mazzini. Hotel ima lift i bar sa terasom. Wi-Fi je besplatan u holu. Smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva. Sobe su opremljene sa TWC-om, TV-om, telefonom, sefom, klima uređajem, fenom i balkonom (bez garniture za sedenje). Usluga u hotelu je noćenja sa doručkom – samoposluživanje.